Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

După program, Clotilde Armand nu stă la birou, stă la sol


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „După program, Clotilde Armand nu stă la birou, stă la sol”

  • Ce limbaj folosesc oamenii PSD, oamenii lui Tudorache! Înțeleg și ce comportament agresiv și toxic au! Ce bine că ați pierdut cei de la psd, pmp, alde, ai lui Voiculescu și ponta. Oameni mici, litere mici!

  • Clotilde a câștigat alegerile și în 2016. Dar serviciile atunci, alături de USL, au zis nu… Și au furat de la ea mii de voturi. În 2020 au încercat același lucru. Nu le-a mai mers… PS: cel de pe saci era șoferul lui Tudorache .. celălalt era de la partidul lui Voiculescu, Dan Voiculescu.. . Adică, A3…

  • O basinoasa cu aere de justitiar. Sper ca DNA-ul sa o calce cat mai curand.

  • Succes,,, jos ciuma rosie,,, din cauza psdului am ajuns saracii europei,,,

  • Dragi romani din Romania pastrata cu jertfa strabunilor nostri, sa ne pastram luciditatea in aceste vremuri in care nu mai putem decide cine sa ne conduca chiar daca avem drept de vot si mergem la vot,dar daca tot „murim”,sa murim cu demnitatea si cunoasterea adevarului si sa ramanem integrali!Asuprirea poporului nostru cu alte idei si reeducari de idei conteaza mai putin,ci modul cum rezistam si marturisim la ceea ni se impune!De murit,oricum vom muri cu totii la un moment dat…Exemplu: fam Brancoveanu!

  • Tovarășa Clotilde Armand nu ne spune nici acum ,cum au furat oamenii săi de la USR Plus,voturi pentru ea că sa ajungă primărița??? De când a pus la cale acest jaf ordinar? Nu ii e rușine cu asemenea mizerie? Are pretenția că cetățenii să o respecte??? In nici un caz, pentru noi e o Zero caracter!!!

  • Sa stea la subsol prapadita asta Armand daca serviciile au facut-o primarita.MERDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *