Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

După războiul numit Pandemie, peste Europa a căzut războiul Război

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „După războiul numit Pandemie, peste Europa a căzut războiul Război”

  • creca situatia e ca aia…cu bețivii.
    se aseaza pe scaune, intr un cerc, si incep sa spuna fiecare….sint betiv sadea si vreau sa ma tratez.

    or acum e cam asa: unii, cu toate ca sintem de vro doi ani in cel mai cumplit razboi mondial posibil, care e Revolutia Mondiala, ei…zic intr una ca nu e asa, ca nu sintem,
    ba zic chiar mai mult, zic ca ceea ce urmeaza e…chiar mai bine decit ne a fost vreodata.

    Nenicăăă, pe Pamant va fi Raiul…direct!, Raiul Pamantului!, insa Raiul asta va fi adus de Inteligenta Artificiala, nu de cei care conduc acum lumea mare.
    Cei care conduc acusica lumea doar o aduc in rahat pina peste cap, pentru ca Noul Zeu, cel care o va scapa de la…moarte, adica Inteligenta Artificiala sa para…cit de mareață se poate, printr un contrast plenar intre el si…conducatorii-oameni.

    deci problema e ca cei care conduc lumea, de sus pina jos, nu fac ca aia insirati pe scaune…

    nu mi dau seama de ce, insa pesemne pebtru ca…lor li se pare a fi ceva de bun- simt ceea ce fac.

  • pe astfel de vremuri nu poti impune sanctiuni si sa tragi nadejde ca vei face fata efectelor sanctiunilor, pentru ca sabia pe care o impingi inspre cel sanctionat…se curbeaza brusc indreptindu se, prin spatele tau, catre inima ta.

    pentru ca pandemia de covid a fost considerata o cale catre implinirea unor dorinte particulare…din ea nu s a invatat nimic.
    acum, cind se manifesta ‘pandemia de efecte ale razboiului din Ucraina’, in loc sa te foloseati de istoricul existent, …e fix invers, istoricul se foloseste de tine, adica fix felul in care ai actionat in pandemia de covid devine lectie pentru felul in care vei putea fi manat cu talent catre strunga pe vremea ‘pandemiei de efecte ale razboiului din Ucraina’.

  • unii, e probabila varianta, au considerat ca pandemia de covid se sfarseste incet incet si dupaia totul…enetual eva fi pe crestere, caz in care strategiile lor politice ii proiectau…pe cai mari.

    cum sa se termine, domne, ‘pandemia de covid’, daca vremurile sint ale Revolutiei Mondiale, iat tinta ei e demolarea din temelii a sistemelor sociale in frunte cu cel politic?!
    era clar deja din primul moment al manifestarii pandemiei de covid ca…toate sistemele sociale vor fi virusate, la nivel mondial, tot felul de pandemii urmand a imbolnavi mortal sistemele sociale.

    deci nu numai ca ‘pandemia de covid’ nu s-a terminat, insa alte si alte pandemii se vor tot manifesta,
    la un moment dat toate! acestea intrand in armonie.

    insa….cum sa te pui cu visurile politicienilor, care numai de grija neamului nu mai pot.
    acestia isi vor implini propriile visuri, participind activ la demolarea natiunii, a tuturor rinduielilor natoiunii, la nasterea unor noi-npoute rinduieli, care, spre fundamentala stupefactie:))), ii va rade inclusiv pe politicienii-oameni, aia acre acusica sint pe cai mari si fac si desfac,
    acestia urmand sa fie inlocuiti cu…ce altceva decit cu politicieni-inteligente artificiale?!
    bine, s-ar putea sa fie vorba doar despre o Inteligenta Artificiala care va tine in frau tot ce misca.

    ca sa se intampla altfel ar trebui ca cei care conduc sa se miste la brat cu Natura, facind…nu pace, ci direct Pace, ca nu mai e cu jumatati de masura pe vremurile astea.

  • Pasul Melcului e fix…Rabdarea, iar atunci cind el e oglindit Matematic, ce rezulta e fix Nerabdarea, adica insusi Acum!
    Sa vorbesti pe vremurile lui Acum! desprs..Rabdare e ceva ilogic, daca demersul vizeaza Civilizatia.

    pe cind pasii Naturii sint Rabdarea, pasii Civilizatiei sint Nerabdarea, adica..Acum!

  • @
    …in 25 de ani
    :)))
    pai ce inseamna 25 de ani pe vremea cind Anotimpurile incep sa se rostogoleasca in stil…1 miliard de ani intr o secunda?!
    ..cel care tinde sa si piarda definitia pe vrsmurile astea e chiar ‘pasul Melcului’,…sau Timpul, ca asa i se mai spune…

  • @grav nu e ca se vrea razboi mondial, ci ca el a inceput de ceva vreme, insa unii habar n au in ce vremuri se balacesc.

  • Un Razboi care nu-I Razboi ! Oficial 350 de morti !? La noi COVID-ul a fost mai „activ”.
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    „Credem că murim pentru patrie, dar murim pentru industriași și bancheri”. Anatole France
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Sper in schimbare ; populatiile scelerate incepusera sa imite „1984” de Orwell. Se modifica deci
    putin agenda WEF Davos 2022. Doresc succes bogatilor planetei !!!!!!

  • tot asa cum in ‘pandemia de covid’ a existat un moment in care ‘miscarea’ mai degraba nu s-a manifestat, cam toti varandu se in propriile state, sate, case,etc
    fix asa va exista si acum un moment in care ‘miscarea’ va incetini…pina la oprire, aproape,
    iar el se va manifesta, cel mai probabil, in sistemul financiar.
    o gri[pare in transferul de date la nivel mondial…pare a fi fix din poveste,…ca tot a existat un astfel de antrenament in vara…sau toamna trecuta

  • @cel care rezista fara sa se clatine pe vremuile astea e fix Turnul Babel, ‘scara pina la Cer’ :))
    faptul ca ue se comporta ca o hrana, deci e buna de papat cu membrii cu tot, e problema membrilor care accepta sa fie papati de vii ( adica unii inca or mai fi viabili,…ma gindesc, :)) )

  • nu faptul ca Germania se inarmeaza e problema, ci faptul ca in Germania s-a trezit cheful de inventat.
    atunci cind nemtii se apuca de inventat…lumea urmeaza sa se schimbe din temelii. deci faptul ca unii isi doresc resetarea lumii tocmai ce intra in armonie cu proaspatul chef de inventat manifestat de nemti.

    iar pentru ca noul razboi mondial e fix Revolutia Mondiala, inventiile nemtilor vor deveni esentiale intru dinamizarea acesteia.
    ba chiar si mai si, pentru ca Revolutia Mondiala fara Computer Cuantic nu va putea fi implinita, …in curind vom auzi cum nemtii vor investi in tehnologii cuantice, ca singurele inventii care sint de folos in mod fundamental sint cele care vizeaza dezvoltarea Computerului Cuantic ( ca dupaia….vor da buluc inventiile :)) )

    intrebarea care va avea nevoie de raspuns e alta: cu noi cum ramane, alegem Artifializarea? sau alegem Pacea?! :)), ca …sa alegi ‘pacea’ nu va mai fi o solutie posibila, iar ca sa te misti in Pace…nu i chiar simplu, pe vremurile astea…

  • exista ‘razboiul din Ucraina’ si ‘pandemia de efecte ale razboiului din Ucraina’

    astea sint ca apa si uleiul.
    despre ‘pandemia de efecte ale razboiului din Ucraina’ exista informatii…chiar detaliate, ba chiar si in avans.
    despre ‘razboiul din Ucraina’…nu, ca asta e un sistem inchis si asa tre sa ramana, entru ca cea care are toata sustinerea intru mondializare este ‘pandemia de efecte ale razboiului din Ucraina’, nu ‘razboiul din Ucraina’.

    deci…de unde sa aveti informatii despre ‘razboiul din Ucraina’, Maestre, ca ‘razboiul din Ucraina’ e un sistem inchis,…din cite se vede cu ochiul liber, el se manifesta local, e tinut in frau, ba are si zabalele puse,
    cea care e de interes pentru Civilizatie este ‘pandemia de efecte de razboi’, asta e cea care ii e Civilizatiei de un folos fundamental, pentru ca ii sustine procesul de demolare a actualelor temelii si de constructie a nou-noutelor temelii, unele mai pe masura vremurilor.

    ca odata cu procesul de…autodemolare a temeliilor Civilizatiei sint spulberate si cele ale natiilor…si mai bine!, …pentru Civilizatie, ca ea si ‘natiile’ sint incompatibile.
    ce e mai greu de priceput este cum de natiile! isi cinta de ingropaciune cintind cu gura pina la urechi si chiuind de..,fericire. adica…chiar in halul asta au ajuns? ca s-ar parea ca fix asa.

  • cateva observatii interesante in material. cu cea privind durerea occidentalilor ca nu mai vin turistii rusi la venetia, nu sunt de acord. ala era oricum maruntis, occidentalul bogat chiar zice mersi sa nu mai aiba de-a face cu ei, iar emotia este imensa (cred ca nici nu-i mai serveau la masa sau la hotel, auzindu-i in rusa).
    cu reinarmarea germaniei, aici cred ca dl. cristoiu vede foarte bine; rusii sunt corcitura de vikingi si mongoli la baza, ei vin si pleaca asa cum veneau tatarii, invazii sezoniere ale unor pradatori care traiesc din arma si locuiesc in saua calului (sau a tancului). germania, in schimb…e tara de oameni asezati, gospodari. sta placinta in mijlocul europei si cand se apuca de un lucru il face sistematic, pana la ultima consecinta. cate 100 miliarde pe an in plus bagati in arme (adica vor depasi bugetul militar al rusiei) vor face din germania in 25 de ani…ceea ce sugera zambind domnul cristoiu.

  • Grav este ca se vrea razboi mondial. Poate ca mai destept din UE este Orban din Ungaria, vede doar binele poporului sau, nu trimite arme in Ucraina. O dementa manipulata, a hotarat sa trimita armament in Ucraina, de fapt este o implicare in razboi. Noi, romanii suntem prostii Europei, cei mai expusi. Cand Antonescu si Carol au intrat in razboi, au avut motivatie, Basarabia. In prezent, nu numai ca vom castiga ceva, dar dam tot.

  • Bună dimineața! La emisiunea Ancăi Alexandrescu a prezentat un invitat toate știrile false, inclusiv filmulețele, prezentate chiar de televiziuni și publicații de prestigiu din lume relativ la evenimentele din Ucraina. La noi nu te poți baza pe ce se prezintă în presa online si televiziuni de aceleași personaje care nu de mult erau experte in virusologie si vaccinuri.
    Pentru Europa e mai îngrijorătoare problemă este înarmarea Germaniei (ex democrate).
    Multe chestiuni sunt în neregulă în UE condusă de celebra dna importatoare de seruri; cert e că Europa unită se clatină mai ceva decât Turnul Babel.

  • Bună seara,

    spuneți că războiul cu Rusia nu afectează SUA. Ba da. Vând gaz lichefiat Germaniei!
    O întrebare pe aceiași temă: oare de unde vor procura nemții tehnică militară din miliardele aprobate?

    Iar cu privire la „războiul” Ruso-Ucrainean: sunt curios câți dintre „prietenii” Ucrainei au dat și știrea că militarii masacrați pe insula șerpilor sunt de fapt bine mersi, nici îngrijiri medicale n-au avut nevoie? Sau că unul dintre blocurile „distruse în război” au suferit explozii de gaz prin 2018 – culmea exact aceleași distrugeri? Sau că Antena 3 dă ca imagini de război, scene filmate, disponibile pe Youtube, cu avioane rusești de la paradele militare de la Moscova? Și unde dracu este democrația Europeană și dreptul la exprimare în îngreunarea accesului la Sputnik, RT și apelurile către hackeri la sabotarea rușilor? În alte dăți exact aceiași hackeri sunt considerați infractori. Ș.a.m.d.

    Și în final: nu cumva invazia prezentată pe televizor, există doar în sud-est și așa cum tot zic rușii, chiar nu vor și nu ocupă Ucraina? În rest doar „controlează”, au încearcă să controleze instalațiile militare, de la distanță?

    În rest vă mulțumesc că în tot acest zgomot scârbos de dezinformări, rămâneți o oază de gândire critică.

    Cel mai probabil democrația capitalistă anglo-saxonă va mai rupe odată Europa în mii de bucăți. Pentru a mai face un „mic” profit „curat”.

  • Germania are citeva mii de miliarde la tescherea. 100 de miliarde…din bugetul pe anul asta!, nu de la tescherea,…inseamna firimituri, insa mai mult de 2% pe an investitii in arme moderne…devine ceva demn de luat in seama, pentru ca nemtii nu sint timpiti, isi vor baga banii astia in propriile fabrici de armament.

    Iar problema cu nemtii apare atunci cind…se apuca sa inventeze.
    Sint tari, nenica.

    Ca si rusii, atunci cind sint stransi cu usa si tre sa se apuce sa inventeze.
    ( asta apropo de interdictiile aplicate rusilor care vizeaza accesul la tehnologie moderna. nu poti pune sub presiune o natiune inteligenta, si nemtii si rusii au dovedit cu varf si indesat ca sint, si sa te astepti ca ea nu va genera chestii inteligente. pai daca rusilor le lipseste ceva…vor inventa singuri ceva chiar mai capabil! rusilor le interzici accesul la tehnologie?!:)) )
    Nemtii sint un neam inteligent, vor revolutiona iar lumea daca… iar! se apuca sa inventeze…sub presiune.

    Inventiile si inovatiile nemtilor din al doilea razboi mondial au fost colosale si de folos intregii civilizatii ca sa se ridice la un nivel superior de dezvoltare, prin urmare poate ca si acum va fi la fel,…habar n am, insa ceva habar incep sa am daca…cumva…nemtii isi propun sa puna presiune pe cercetarea in domeniul cuantic, ramane de vazut.

    problema ue e ca ea se hraneste cu proprii membrii. cind vasele comunicante se echilibreaza…se apuca sa mai invite citeva tari la masa,…ca sa aiba hrana noua, sa aiba ce papa. ue va deveni lup daca si numai daca va refuza sa se hraneasca cu ea insasi. de cind cu iesirea gb din ue….ea demonstreaza doar ca stie sa fie hrana, pentru ea insasi insa si pentru altii, prin lumea mare. si o s o pape cu fulgi cu tot, deja se intampla asta.
    cea care poate face din ue lup e tot Germania, insa daca si numai daca nu si o fi propus sa fie ea, nu ue, lupul.
    ca e clar ca in ea se trezeste starea de lup.

    • cind vom auzi ca nemtii isi propun sa dezvolte cercetarea pe taramul cuantic, fix in acel moment pozitia de lider…al lumi va fi pusa la indoiala,
      pentru ca deja stim cit de capabili sint nemtii pe acest taram.
      ca si chinezii, spre ex, care inca de pe vremea cind stapaneau acupunctura, acum mii de ani, si au dovedit potentialul pe acest taram, deci seminte pe ogor exista, prin urmare are de unde sa rasara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *