Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

După un an de Pandemie putem spune: „Sîntem cu toții niște idioți conduși de niște imbecili”

Chiar de la debutul Pandemiei, am scris și vorbit în nenumărate rînduri despre concluziile pe care le poate trage Istoricul Clipei din desfășurarea acestui Eveniment care a luat omenirea prin surprindere și care se profila, încă din martie 2020, ca un al Treilea Război Mondial, un Război Mondial de un fel aparte, dus nu între două tabere care împart Globul, ci de Întreg Globul cu un Virus.

Am meditat asupra Pandemiei și împreună cu interlocutorii interviurilor de pe CristoiuTv.
Cîteva dintre observațiile mele amare, de ins sceptic, s-au referit la reacția marilor Lideri ai lumii la provocarea planetară numită Pandemie. Am remarcat incomensurabila plăcere a liderilor lumii de a dicta limitarea unor drepturi fundamentale ale omului. În ființa lor pipernicită a tresărit beția încercată de-a lungul Istoriei de Dictatori, de la Cesar la Stalin. Milioane de oameni, pînă mai ieri strigînd Libertate, te iubim / Ori învingem / ori murim! au renunțat la Libertatea mult iubită de bună voie nu de teama morții, ci a bolii. Nici un dictator din Istoria lumii n-ar reușit să-i închidă pe oameni luni întregi în case, să-i oblige să-și pună botniță. Și fără să se confrunte nici cu cea mai mică opunere, ba chiar beneficiind de entuziasmul populației de a nu mai avea nici un drept. Am ținut să observ că deși se invoca un pericol care amenința rasa umană, liderii Lumii au continuat să se bată între ei în numele Treburilor pe care le conduceau.

Cea mai interesantă remarcă de la vremea respectivă a fost făcută de mine în comentariul „În 1970, cu o jumătate de secol înainte de Criza Coronavirus, Eugen Ionescu profețise dezastrul moral politic al vremurilor de restriște de acum”, apărut în ediția din 26 martie 2020 a cristoiublog.ro. Textul meu izvora dintr-o întîmplare. Beatrice Rancea îmi trimisese un exemplar din Programul de sală la spectacolul ei de la IATC cu piesa Jocul de a măcelul, scrisă de Eugen Ionescu, spectacol jucat în 1993.
În următorul comentariu, cel din 27 martie 2020, scriam:

„În ediția anterioară, reamintind spectacolul cu piesa lui Eugen Ionescu, Jocul de-a măcelul, regizat de Beatrice Rancea în 1993, la IATC, și sponsorizat de Evenimentul zilei condus de mine la vremea respectivă, am citat ca fiind de mare actualitate concluzia unui personaj trasă din observarea felului în care politicienii din Orașul lovit de virusul misterios se comportau în confruntarea cu dezastrul: «Sîntem cu toții niște idioți; din păcate, sîntem conduși de niște imbecili». M-am gîndit că n-ar strica să pun drept motto al comentariilor mele zilnice Jurnal din vremea Coronavirus aceste vorbe scrise de mizantropul Eugen Ionescu în 1970 fără să știe că ele profetizau o realitate a anului 2020. Liderii Lumii de azi, cei pe care popoarele, mari sau mici, i-au ales pentru a le conduce, pentru a le rezolva interesele, pentru a îndruma în vremurile de restriște, s-au dovedit și continuă să se dovedească 24 din 24 de ore niște imbecili. Dacă în privința conducătorilor din Lumea de azi, Eugen Ionescu avea dreptate, în privința celor conduși greșește zicînd despre noi, condușii, că sîntem idioți”.

Din cîte se vede, nu eram de acord, la vremea respectivă, cu aprecierea că sîntem niște idioți. Că sîntem conduși de niște imbecili, eram de acord.
A trecut un an de la comentariul meu din martie 2020. Omenirea a străbătut deja un an și ceva de Pandemie. S-au dovedit liderii Lumii în această confruntare cu Virusul altfel decît niște imbecili?

Poate să-mi arate cineva vreo decizie eficientă în lupta cu Pandemia? De un an și ceva, liderii Lumii, cei văzuți de Popoare ca înzestrați cu geniu, aleși de Popoare tocmai pentru a le conduce pe oceanele tulburi ale Istoriei, au impus măsuri care, sporind de la o zi la alta, suferințele a milioane de oameni, n-au avut nici un efect asupra Pandemiei. Măsura cultivată cu prioritate a fost limitarea draconică a drepturilor fundamentale. Luni întregi, popoarele n-au putut ieși din casă, n-au putut circula liber, n-au putut ieși pe stradă fără mască. Asta pentru că Popoarele au fost asigurate că, acceptînd aceste suferințe, vor scăpa de pericolul Virusului. După un an și ceva de suferințe cumplite, Pandemia n-a dat înapoi nici măcar cu un milimetru. Dimpotrivă, ni se spune că e și mai puternică.

Popoarele au acceptat toate aceste suferințe convinse că Liderii știu ei ce știu cînd impun asta. Nimeni nu s-a întrebat în primele săptămîni de Pandemie dacă Liderii chiar știu ce fac.
Nimeni nu și-a pus întrebarea:
Și dacă ei sînt la fel de nevolnici ca și noi?

După un an de Pandemie a apărut și înflorit bănuiala că Liderii Lumii nu știu nici ei ce să facă împotriva Virusului. Că toate măsurile sînt luate la plesneală, după principiul Poate asta va fi eficientă!

Greșeam cînd scriam că doar liderii sînt niște imbecili, noi nu sîntem niște idioți.
După un an de Pandemie putem spune: „Sîntem cu toții niște idioți conduși de niște imbecili”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

33 comentarii pentru articolul „După un an de Pandemie putem spune: „Sîntem cu toții niște idioți conduși de niște imbecili””

  • Ar mai fi si o zicala: Pestele de la cap se impute si dela coada se curata.

    Dar cine se pricepe il conserva.
    E clar ca Dul Cristoiu e mai putin priceput.

  • Nu sintem toti imbecili. Uitati de ce: planeta asta are 8 miliarde de oameni. Desi consider statistica un fel de mama minciunilor, totusi, statistic vorbind, 8 miliarde de oameni nu vor fi de acord asupra vreunui subiect NICIODATA, NICIODATA – luati orice subiect in discutie, absolut orice (de ex. conceptele de viata-moarte) si veti constata ca 8 miliarde de oameni nu vor cadea de acord nici macar pe subiectele cele mai dezbatute vreodata.
    Anul trecut, „conducatorii” lumii au aplicat metoda salesman-ului. Adica: vine unu’, vorbeste afectat, cu ton important, superior,vorbeste cu debit mai mare decit debitul Amazonului ca sa n-ai timp sa gindesti, sa faci pe loc, imediat, decizia de a cumpara de el si sa nu-l deranjezi cu intrebari ca n-are timp de pierdut. Eu cind vad „strategia” asta, nu imi mai pun problema ca se merge la cacialma, imi pun problema citi sint implicati in cacialma si de unde vine cacialmaua.Cacialmaua covid a fost premeditata si orchestrata dupa un scenariu foarte clar. In momentul in care herr 7-8 case a scos tancurile pe strada ca sa ne apere de covid, cacialmaua internationala a inceput sa prinda contur. Nicio tara nu ar scoate tancurile sub pretext de aparare impotriva unei gripe,nici un conducator intreg la cap, nu scoate tancurile sa se lupte cu un inamic invizibil sau pe care-l vezi la microscop, tancurile se scot pe strada ca s aprotejezi tara de inamici externi, nu tratezi cetateanul platitor de taxe ca pe inamic. Ma intreb de unde a venit acel ordin cu scoaterea tancurilor pe strazile Bucurestiului? Cine exact a venit cu ideea?Deruta generala este ceaa ce le place politicienilor mai ales atunci cind se simt imputerniciti si sustinuti din afara, ala e momentul critic cind mnealor abuzeaza la extrem. Odata „ordinea”instaurata, populatia e fiecare cu a masii pt ca nimeni nu mai pricepe nimic. Aia care au putut sa-si tina mintea clara, sa nu se lase impresionati de isteria generala creata intentionat, au avut puterea (mintala) de a aduna firele rupte si imprastiate care incotro. Odata firele adunate si puse cap la cap, povestea initiala spusa de „autotitati” nu mai are credibilitate si nici valoare. Atunci ce sa faca, ce sa face mnealor????Incep cu STATISTICI si liste de mama ranitilor si pierduti in lupta cu inamicul feroce pe care nu-l vede nimeni. Cifrele se dau peste tot, la radio, TV, internet, ca lumea sa fie „informata” de pericol. Pina cind incep sa apara diversi si sa-i ia la intrebari pe astia care ne vor „binele” si se „lupta” pt sanatatea noastra chiar daca nici unul dintre noi nu le-a cerut asa ceva…si ce aflam?Ca nu stiu ce batrin era bolnav de ceva vreme si de batrinete s-a dus. ce apare pe certificarul de deces?COVID. Alta femeie insarcinata, are accident cu masina. Ce apare pe certificatul ei?COVID. Alte familii aveau pe cite cineva din nemul lor, fie bolnav incurabil, fie atac cerebral sau infarct.Ce apare pe cerificatele acelor disparuti dintre noi???COVID. Ma sa fie, deci oamenii direct afectati incep sa puna intrebari. Intrebarea adevarata care rebuie pusa, este DE CE S-AU PUS INFORMATII FALSE PE CERTIFICATELE DE DECES AL DIVERSELOR PERSOANE CARE N-AU AVUT NICI IN CLIN, NICI IN MINECA CU COVIDU”????DE CE?????Mai mult: in vara trecuta, la munte, la mare, puhoi de oameni. Am vazut filmari de pe litoral unde oamenii erau claie peste gramada in apa, nu masca, nu nimic. Turistii astia vin din tata tara, ca nu or veni la Marea Neagra doar aia care locuiesc la Constanta nu? Din nou, intreb: UNDE A FOST COVIDU’ PE DURATA SESONULUI ESTIVAL, IN ZONELE TURISTICE?????La mama cucilor, unde?Bun, exemplele astea sint clare, vazute de toata lumea. S-o luam si altfel: in Martie 2020 s-a instaurat carantina disperatapeste tot, companii inchise, concedieri (somaj ziceau ei) in masa, lipsa hirtie higienica si de bucatarie (asa a fost pe aici e unde traiesc eu), milioane de familii ramase in aer pt ca cel putin unul dintre sustinatorii familiei respective si-a pierdut locul de munca. Efectul concedierilor fara sens? Multe companii au pus lacat pe usa, pe veci. Au inchis afacerea complet. Si-au pierdut furnizorii, clientii, n-au avut de ales. Pe de alta parte, astia bagati in industria farmaceutica, deabea mai faceau fata la ce noi „necesitati” au aparut ca botnita pt bipezi (masca obligatorie), aparatele astea de respirat, dezinfectante, etc…CIRC CURAT,NU GLUMA.Ce s-a intimplat in MArtie 2020 chiar si la aceste companii care au devenit de interes national si international?In primul rind au dat afara pe cine a vrut calu’ lor, ca a meritat omul respectiv sa-si piarda locul de munca sau nu, cite un putzoi arogant a facut decizia”grea” dupa spusele lui, de a disponibiliza oamenii pt ca n-au suficient de lucru, dupa care in loc sa-i re-cheme la lucru, acelasi putzoi a hotarit sa angajeze oameni noi…credeti ca mai buni?NU, dimpotriva, s-au pus pe angajat tineri, complet nepregatiti profesional, dar pe care ii plateste mai putin, beneficiile sint mai mici, chiar reduse, salariile sint de ucenici mai mult decit de persoana cu o anume calificare, iar pe astia care mai au intre 5-10 ani pina la pensia i-a lasat pe tuse. CINE CREDETI CA MAI ANGAJEAZA PE CINEVA TRECUT DE 55 DE ANI???Nici Gaia nu te mai angajeaza, la HR acum sint numai tzinci care nici nu inteleg postul ala pe care trebuie sa te angajeze; angajarea in sine a devenit un circ grotesc, o umilire nejustificata a celui ce-si cauta un loc de munca, se aplica metode cinice ca infantilii de la HR sa-si justifice deciziile gresite si partinitoare. Pe scurt, nu efectele covid se vad, ci ceea ce s-a dorit obtinut. Miliaone de oameni fara loc de munca, asa incit marii milionari, miliardari sa poata taia si spinzura dupa cum vrea calu’ lor, legea nu-i impiedica sa faca astfel de abuzuri, iar o situatie de force majore ca asta cu covidu’ le-a deschis nenumarate usi si ferestre spre abuzuri si umilinte pe care sa le aplice altor oameni fara a fi nevoiti sa dea vreo socoteala. Pe linga asta, s-au vrut clar, facute diverse experimente, mai ales sociale, de comportament, de rezistenta pe mai multe planuri. Cine a vrut toate astea si in ce scop? Doar cei ce dezin averi echivalente cu PIB-ul diverselor tari, isi permit aroganta de a se caca pe capul oamenilor, doar ei au timp de inventat ce nici adolf probabil nu s-a gindit ca poate inventa. Luati-l pe marele oracol Bill Gates, acest cretin putred de bogat, care face pe filantropul. Ce face in realitate? DISTRUGE TOT CE ATINGE, baga afaceri in pamint doar pt ca poate, isi permite, face curatenie intre orice ar putea fi competitie lui si altora ca el. Cumpara companii, nu ca sa le incorporeze in afacerile lui, nu ca sa le dezvolte, ci ca sa le inchida. Te intrebi de ce sa le inchida in loc s- valorifice? Pt ca nu se aliniaza cu planurile pe care le are el si clica lui, nu are nevoie de nimeni care sa-i dovedesca ca anumite lucruri se pot face altfel, mai ieftin, mai bine, el pur si simplu elimina competitia. Planurile celor ce joaca in scenariul covid, nu au legatura cu ce vedem la suprafata, ce ni se spune, sau sintem lasati sa intelegem, planul acestor actori perversi si periculosi este sa domine de la distanta in orice domeniu vital pt omenire (apa, mincare – de aici ies miliarde, medicamente – de aici ies trilioane, etc). Bush transporta baloane cu apa pe Amazon, asta acum 10-15 ani. De ce si unde?N-are destul petrol? Ce l=a apucat sa plimbe baloane cu apa potabila pe Amazon?Sint de acord ca sint multi imbecili pe planeta asta, dar exista totusi si oameni cu capu’ pe umeri si mintea clara. Acestia din urma ramin neputinciosi in fata masei de lunatici cu care nu te poti intelege. Aia cu mintea clara, nu prea se baga nici in politica, nici nu au impulsuri de astea de a deveni ei conducatori, de aia sintem condusi de incompetenti si idioti, imbecili.Doar imbecilii isi imagineaza despre ei ca le stiu pe toate si prostesc pe toata lumea. Daca oamenii cu cap ar reactiona mai des, sa aiba discutii serioase, sa puna intrebari, sa vina sa poata propune macar, solutii la diversele probleme cu care se confrunta multe tari, poate ca deznodamintul ar fi altul. Peste tot prin lume, la conducere, sint fie imbecili fara scapare, fie combinatia periculoasa de imbecil cu inclinatii specifice si clare de mafiot. Va trece si teatrul asta grotesc, se va profita la maxim de situatie si se va merge inainte pe ideea aceasta de a insela platitorii de taxe prin minciuni spuse cu zimbet larg, nici unul dintre mincinosii astia patologici, marii conducatori ai lumii, nu v-a admite vreodata ca au gresit sau ca au mintiti, pt ca le va fi frica de consecintele faptelor lor.
    In alta ordine de idei, daca nu va suparati, vreau sa va trimit, dvs personal, un email legat de nenorocitul ala de politist de la sectia 16 politie, ce am observat, nu vreau sa scriu sa apara public. Daca se poate va rog sa-mi indicati o adresa de email unde va pot trimite ceva ce cred eu ca e interesant.

  • aha!
    -oare cum se simte andrei serban?!
    umilit,ravashit,înlocuit?
    richard3 de acum 2 ani deja e de domeniul secolului 15….

  • Minunat..! Halal stat european, condus de catre un presedinte escroc imobiliar cu 17 dosare penale ”clasate”, si un premier escroc financiar care a ”trantit” moneda nationala de doua ori..! Sa mai spuna cineva ca Romania e o ..biata democratie onesta si nu o mandră idiocratie cleptomano-mitomano-neosecuristica..!

    • Cum si-a batut joc de romani palestianianul Arafat (unul dintre cei mai tupeisti escroci ai perioadei postdecembriste si totodata ”om de incredere” al regimului mafiot pesedist, in prezent ”stalp de baza” al regimului mafiot anti-romanesc liberal-iohannist-neosecuristic), sustinut fiind de Iohannis, Cîtu, Orban si alti penali si cozi de topor liberale de la Centru.

      Alin Nica pe Facebook : ”Raed Arafat a anunțat de ieri că va ataca decizia Curții de Apel Bucureşti deoarece nu înțelege cum ne-am permis să discutăm în CJSU în afara, citez, și consideră că el deține adevărul absolut asupra intereselor oamenilor. E nevoie de o decizie definitivă înainte de orice alt pas. Acesta a fost motivul pentru care am zis că scuzele ar fi primul gest firesc, dar Raed Arafat refuză să prezinte măcar atât timișorenilor și spune că dacă ar da timpul înapoi ar face la fel. În ceea ce privește prejudiciile create, eu sau Consiliul Județean nu putem da în judecată însă acest lucru poate fi făcut de către HoReCa, centre de sport sau alți antreprenori afectați”

      Poate credeti ca Alin Nica e vreun..pesedist, ceva..? Nicidecum..!
      E președintele LIBERAL al Consiliului Județean Timiș..!!!
      Hotarât lucru, penelistii din Timisoara si Cluj par facuti din alt aluat decat colegii lor de partid din Bucuresti, Sibiu, Iasi si alte cuiburi de mafioti si cozi de topor care-si spun in bataie de joc ”liberali”..!

      • Citeam undeva ca s-a initiat o petitie, „Fara romani in functii publice”… (Sau daca se nimereste vreun roman, sa nu dea doi bani pe interesele statului..!) Au ajuns arahati musulmani sa ne bata din picior si sa ne fixeze reguli care nici lui Ceausescu nu i-au dat prin cap.. Avem si monstruozitatea numita UDMR, inventia lui Iliescu pentru a controla scena politica in anii 90, unica in Europa.. Nicaieri in lumea civilizata nu mai exista partid etnic sau grup parlamentar alcatuit pe criterii de minoritiati etnice.. La noi da, orice cretinism antinational e aplaudat, si orice lucru bun trebuie desfiintat. UDMR e bun sa serveasca intetese straine si sa puna umarul la orice tradare sau lovitura de stat..!

        • Iata o noua petitie, mai completa decat ”Fara romani in functii publice”, pentru ca se numeste ” ”Fara demnitari si functionari de etnie romana in functii publice”:

          Pentru a evita riscul infiorator ca mandra noastra idiocratie mitoman-cleptocratic-neosecuristica (care-i România actualului regim) sa devina in acest mileniu o rusinoasa democratie civilizata si prospera, si avand in vedere si luând in consideratie ca numai datorita unor cetateni români de etnii conlocuitoare, adevarate genii de neinlocuit, patrunse pana in ultima secventa de ADN de cel mai ferbinte patriotism, ”faruri luminoase” ale poporului nostru precum providentialii Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Raed Arafat , Eduard Hellvig etc, tara noastra a reusit extraordinara performanta de a ocupa insistent primul loc in toate topurile UE referitoare la saracie, analfabetism functional, mortalitate infantila, infastructura transport, poluare, coruptie in toate domeniile (Educatie, Cultura, Sanatate, Politica, Politie, Justitie, etc), lichelism politic, jigodism politicianist, etc., propun ca incepand de acum, si pururea si-n vecii vecilor, in absolut toate demnitatile si functiile publice decizionale sa fie plantati numai cetateni români din etniile conlocuitoare, asta intru propasirea mandrei noastre patrii spre cele mai inalte culmi ale unui dezastru national atotcurpinzator si ale unei diperări generale eterne..! In caz ca genialii cetatenii români din etnii conlocuitoare nu vor ajunge pentru toate demnitatile si functiile publice, propun aducerea pe spezele contribuabililor 100% români (a se verifica arborele lor genealogic pana la Adam si Eva) din sectorul privat al impetuoasei noastre economiei falimentare, instalarea gratuita precum si naturalizarea in maxim doua de ore a unor cetateni straini adusi din statele in care IQ-ul mediu al populatiei si calitatea vietii vor fi cu siguranta mai mari ca in Romania, state precum Afganistan, Bangladeh, Burundi, etc.
          Asa sa ne ajute Dumnezeii din staff-ul de la Bruxelles, sfintii din sinodul globalismului neomarxist-progresist si ingerii ocrotitori ai multinationalelor..!
          Aleluia, Au revoir si Auf Wiedersehen!

          Semnati si comentati petitia aici: https://www.petitieonline.com/petitie_fara_demnitari_si_functionari_de_etnie_romana_in_functii_publice

          • Am semnat… Initial te-am suspectat putin ca ma iei la misto, dar e tare ideea si umorul. Trebuie sa-i faci reclama acum, sa-i anunti si pe aia ca le-ai imbunatatit petitia.. Dunt unele nume straine cu o rezonanta irezistibila pentru romanasi. Pai mai ajungea LCK din baschetbalista plimbata prin cantonamente, somitatea si zeitatea care a devenit, cu numele Laura Lascu?… Niet… Bine, aici vorbim de numele pe care l-a capatat, chiar daca a ajuns solo, s-a descurcat fata lu’ tata… Ei, „esentialii din tenebre”, cu strainii pe care i-au oplosit aici, sunt blestem pentru acest pamant, cat i-o mai rabda Dumnezeu.

  • …condusi de „baieti de baieti” sau cum se pune „batista pe tambal” …zice cineva ceva?
    Generalul (r) Iulian Gherghe, arestat pentru furtul a 180.000 USD din DGIA, serviciul secret al MApN
    (https://newsweek.ro/justitie/generalul-r-iulian-gherghe-arestat-pentru-furtul-a-180000-usd-din-dgia-serviciul-secret-al-mapn)

  • Nu poti sa faci procese de intentie unor oameni bantuiti de ganduri negre

  • Ziua pacalelilor a inceput cu o ora mai de vreme.

    Asa o sa inceapa si in anul 2022 cand vor fi explziile solare care se petrec odata la 11 ani.

    Atunci ultravioletele vor desfiinta pandemia, sau poate chiar anul acesta daca vom sta timp suficient la plaja si vom face dusuri dese.

  • Sunt de acord doar cu faptul ca suntem idioti, care ne lasam prostiti. Cei care conduc nu sunt imbecili, executa doar un plan. Cu ajutorul pandemiei si a incalzirii globale se va face marea resetare, un nou sistem social, exista clar o gandire mondiala. Imbecilii sunt actorii care executa planul. Au reusit sa obtina prima mare realizare – certificatul verde de sanatate, un document electronic, acel microcip de care se tot vorbea, cu care se rezolva problema terorismului, a migratiei, a circulatiei libere, dar nesupravegheata,. Pentru fiecare locuitor, se va cunoaste chiar si daca a fost candva la un WC public. Usa se va deschide cu certificatul verde. Tarile asa zis democratice au gasit o ocazie rara prin virus de a suprima libertatea. O boala care omoara 0,5% din cei infectati, a reusit sa modifice complet lumea. In urmatorii 20 de ani, OMS va tot cauta originea covid.

    • Cam cât de mortală ar trebui să fie pandemia de COVID-19 ca să vă sperie câtuși de puțin? 0,5 % este insuficient? Dați-ne dumneavoastră un procent de la care ați începe să vă speriați de mortalitatea prin COVID-19!

    • Nici nu știu dacă era nevoie de așa ceva atât timp cât Cronologia Google își amintește f.b pe unde ai fost și cât ai stat???

      • @Gabriela: Detaliati, va rog!

        • Si telefonul mobil(smartfonul) te supravegheaza non stop (cred ca de aia nu se mai fac microcipari) smartfonul te supravegheaza mult mai eficient (smartfonul este cel mai bun mijloc de supraveghere in masa nu doar cronologia goagalului),pe urma retelele de socializare care nu doar te supravegheaza ca individ,te si zombifica la nevoie,spaland creierul bine de tot,lucrand pe psihologia fiecarui individ in parte.Cand unii vorbeau de cipare pe mine ma bufnea rasul,pai noi suntem cipati de mult.Cu smartfoanele.

    • Genul asta de supraveghere exista demult,faza e ca Marii Baieti,Marii Papusari care exista intradevar au un plan iar conducatorii asa zisi ai planetei,imbecilii politici sunt marionetele imbecile,puse la conducerea natiunilor tocmai pentru ca sunt imbecile ca sa execute planul Marilor Baieti de instaurare a Noii Oranduiri,sau o Noua Ordine Mondiala,o prabusire a intregului Sistem economic Mondial pentru a fi inlocuit cu un alt Sistem,sau o Mare Resetare globala,asta se vede cu ochiul liber.

  • Maestre, acu’ nu ca sint un psiholog fin, :))), insa starea ta e de bun-simt. Polarizarea se manifesta si in noi insine, si se manifesta, sau se va manifesta, negresit!, ba chiar plenar, pentru ca…daca tni se cere sa ne dovedesti Om, daia, Maestre:),
    …nu toti oamenii vor ramane Oameni, Maestre, unii dintre ei vor da la schimb omul ce e, pentru Antiom, pentru nemuritorul Antiom….

    Nemurirea e Magnetul Suprem. atrage tot ce misca!, mai putin Vesnicia, iar acest Magnet e in stare sa desparta Oamenii de Antioameni.

    va fi coada la cumparat Nemurire, Maestre:))),
    …pretul fiind chiar Vesnicia.

    Metamorfoza Lumii Mari e calea catre Artificial, catre Nemurire.
    Nemurirea, adica Raiul pe Pamant…s-a nascut deja, se numeste Computer Cuantic si…creste ca Fat-Frumos!( adica se dezvolta in stil fibonacci 🙂 )

    • @online: pe unde ar fi Creierul in ecuatiile tale.? QC va trece in drumul fibonacci spre versiunea lui perfecta prin cam aceleasi probleme ca „banalul” creieras, incepand de la a se incurca in bulk-uri de idei/ganduri mai adanc decat creierul …si multe altele. ca „rugineste” mai greu si mai independent, asta-i avantaju? „corpul” lui e totusi vulnerabil.

      • …spicy, acu’ nu doar pentru ca e ntai april, dar chiar mi era dor de tine:))

        omul e un mix de inteligenta si desteptaciune.
        atunci cind reuseste sa devina Prost, …spectaculos moment!, :))
        el isi foloseste plenar Inteligenta, iar asta e ceva tare de tot!

        QC si IA aferenta …e direct Destept. El e plenar lipsit de Inteligenta. N are…neam!
        Adica…Inteligenta Artificiala practic nu exista, pentru ca Inteligenta poa sa fie exclusiv naturala. Ceea ce e definit ca Inteligenta Artificiala e Desteptaciunea.

        Pe mine despre Inteligenta si Desteptaciune m a invatat profu de rusa, in liceu, ca io am avut un prof, si la rusa, tare de tot: ne povestea despre…care e treaba cu traiul in State)))
        Iti zic si tie, poate te ajuta, cine stie…: Destept e ala cu 4…5….etc facultati sau cizelari post universitare. Inteligent e …Geniul, adica cel care aduce Noul in lumea mare. ( si pe care, daca l cauti de Desteptaciune…s ar putea sa l gasesti…cam prost!:)) )

        exista Biblioteci si in Inima, nu doar in Minte. Bibliotecile Mintii tind sa fie leite Bibliotecilor Inimii tot asa cum Infinit tinde sa fie Zero.

        QC vs Inima e chiar povestea Antiom vs Om.

        Oameni ca pe vremurile astea…n au prea mai fost pe planeta. Insa nici Antioameni ca pe vremurile astea.
        Ce e Antiomul? Pai ce sa fie…un om care…Minte are, Inima ce i mai trebuie. Adica un om care tinde sa si foloseasca plenar Mintea, considerind Mintea culcusita n Inima…un balast, la care si renunta benevol.

        QC este Zeul!, creatia lui e Antiomul, care e tot un om, insa modificat in asa fel ( hal ) incat devine nemuritor.

        spicy, vaaai…, mai ai oleaca si nu mai mori, daca vei alege Nemurirea:)), ceea ce nu ti doresc!:)))), insa n o sa am nimic impotriva nici daca alegi Vesnicia.

        nu ti bate capul cu QC, el foloseste Tot Timpul din Univers pentru a gasi solutii, si o face in timpul lui Planck, asa ca…are tot timpul pentru a gasi solutia nemuritoare:)))
        Oamenii, insa,
        ca toti Oamenii sint Geniali, negresit!, folosesc… Lipsa Timpului pentru a gasi solutii Vesnice:)

        esenta QC, cu e mare, e asta, alta nu: indeasa Tot Timpul din Univers in ‘timpul lui Planck’.
        si pentru ca poate face asta, va ‘descoperi’ toata Matematica pe care Omul ar putea s o descopere daca ar trai…Tot Timpul…din Univers!
        asta fiind chiar momentul in care ‘ omul’ va scapa din haturi IA, ele fiindu le puse chiar oamenilor, insa intr un fel intr atit de deosebit inxat povestea va fi echivalata cu Raiul pe Pamant.

        Frumusetea ta e Inteligenta ta!, …spyci:), si, recunosc, ma uit lung la ea citeodata!:))))),
        asa ca n ai teama sa fii Proasta!:)), eu, unul, asta…iti propovaduiesc!:))))))

        • in lipsa prietenului de nadejde, adica a QC, si de civilizatia asta s-ar fi ales Praful. QC e Trofeul tuturor civilizatiilor, ‘scaparea’, …singura!:)),
          ca fara QC nici civilizatia asta n-ar scapa.
          de unde rezulta ca ‘ce se cere’ e focusarea plenara pe dezvoltarea QC, daca ce se doreste e Perpetuum Mobile, adica Nemurirea.
          si ce se doreste e si ce s-a dorit de cind e omul paici, ca Nemurirea de atunci a fost dorita, asa ca Perpetuum Mobile e…colea!, iar ‘cutiuta’ in care e pitit Darul se numeste fix QC.

          ce e Perpetuum Mobile? pai ce sa fie, o ecuatie de miscare, aia e.
          pentru ca Matematica e Clona Iubirii, iar esenta Perpetuum Mobile e Matematica, deci si Perpetuum Mobile e o ‘ecuatie de miscare’,
          pentru ca si Iubirea e o ‘ecuatie de miscare’, mai exact ‘ecuatia de miscare’ a Oului Absolut.
          Matematica, adica cea mai seaca stiinta din Univers e AntiIubirea.

          Esenta Naturii e Iubirea. Ecuatia de Miscare a Naturii e Iubirea
          Esenta Civilizatieie Matematica. Ecuatia de Miscare a Civilizatiei e Matematica.
          Civilizatia e Seaca, pentru ca Matematica cloneaza exclusiv Amprenta pe care Cerul, in miscarea sa, o lasa pe Pamant, mai simplu spus Civilizatia e lipsita de…Cer, de Inima. ( Cerul si Pamantul fiind ale Curcubeului, evident… )

          doar ceva Sec poate Conduce o Lume Seaca, iar pentru ca Civilizatia e Seaca prin Definitie, ea va fi condusa se o Secatura, care mai e poreclita si asa: QC.
          Oamenii nu pot ‘conduce’ ceva Sec, ca sint incapabili, ca ei…au si Inima!:))), or…’sa n-ai Inima’ e Esenta Civilizatiei, care e Minte…singurica-singurea, Civilizatia fiind…doar Desteapta ( Cuibul Inteligentei fiind in Inima, Vesnic )

          • …maaama ce dor mi era de tine, acu am observat!
            :))))

          • @online: nu am scris eu folosindu-ma de username „anonim”, online, nu as face asa ceva.
            acum vad si eu ca i-ai raspuns lui cu numele meu, dar gresesti, imi pare rau.

        • @online: eu doar incerc sa-ti inteleg sistemul, nu te contrazic cu nimic, evident. o sa continui, indiferent de intrebari sau raspunsuri :)))))

  • Intelepciunea si Antiintelepciunea se inteleg cam la fel de usor,
    tocmai daia astea sint Vremurile Maestrilor, ale Maestrilor Intelepti si ale Maestrilor Antiintelepti :))) ( ca haios suna :).. )

  • Omul e compatibil cu Natura. Omul se pricepe in mod instinctiv sa inteleaga Natura.
    el, in fata Artificialului arata ca un nepriceput.
    civilizatia e o constructie Artificiala. cel priceput la constructii Artificale este Antiomul.
    Antiomul e compatibil cu civilizatia.

    oamenii Oameni au Bun-Simt,
    insa oamenii Antioameni au si ei un bun-simt care i defineste, iar el e AntiBun-Simt.
    Bunul-Simt e legat ombilical de Intelepciune,
    insa Antibunul-Simt e legat tot asa, insa de Antiintelepciune.
    exista Nonactiune, insa exista si Antinonactiune.
    Antinonactiunea se manifesta atunci cind Antioamenii isi manifesta…natura.

    mie mi se pare ca totul merge ca uns, insa mi se pare ca merge asa pentru ca mie mi se mai pare si ca in lumea mare se manifesta Metamorfoza, Revolutia Plenara, Doctrina Anti, calea catre…o Lume ‘intoarsa pe dos si cu capul in jos’ :))

    „Sîntem cu toții niște idioți conduși de niște imbecili”, insa io mai adaug ceva: povestea se numeste Antinonactiune si e generata de Antiintelepti:)), adica…era de bun-simt’ ca… condusii si conducatorii sa se manifeste asa cum s-au manifestat.

    daca eram parte a altei civilizatii, de acum sute…mii de ani…o mierleam, Maestre:))), ca toate civilizatiile au ajuns Cenusa, atunci cind au ajuns la acest Nivel de dezvoltare ( ca Nivelul nu e alatul!, e acelasi, atata tot ca s-a dezvoltat in stil fibonacci, intre timp :)), daia pare a fi superior ),
    insa tura asta e cu noroc:))), civilizatia asta va scapa teafara, adica va reusi sa ajunga sa arate,
    chiar daca e Artificiala,
    asa cum e Natura, insa…sucita!, leit imaginii din Oglinda, a Naturii.( asta fiind singura stare de echilibru permisa in Univers, chit ca echilibrul este unul absolut relativ, insa absolut, totusi )

    insa…ce rezulta e ca Antiinteleptii nu sint preocupati de traseul conducatorilor sau al condusilor, ei…doar implinesc Doctrina Anti. :))
    in capul Traseului e Nemurirea, Maestre.

    • In afara de zisele maestrului Cristoiu ceilalti bat cimpii . Este extrem de simplu. Exista oameni cu frica de Dumnezeu si oamneni fara frica de Dumnezeu. Exista oameni cu Dumnezeu in suflet si oameni fara Dumnezeu. PUNCT.

      • …daca bat campii, aia e.
        ăăă…daca i bat cu grație!, se pune? :))))

        • Sunt incintat de domnul online. Prin multele spuse, are si multe adavaruri. Legat IA(( inteligenta artificiala) trebuie sa-i spun ca este produsul al inteligentei naturale(IN). Fara aceasta IN acea IA este un rebut. Asa ca nu trebuie sa ne manifestam cu prea mult entuziastul fata de IA, care e un produs ca oricare, de exemplu ca ciocolata.

          • :)))
            IA e sinonim cu Perpetuum Mobile, …chestia aia imposibila:)), nu stiu daca si cu ciocolata:), insa pentru ca e sinonima cu Perpetuum Mobile merita toata atentia, pentru ca ea deschide un taram al filozofie virgin!

            pentru Trofeul asta…toaaate civilizatiile de pina acum si-au daruit viata.
            inteligenta artificiala e una, Inteligenta Artificiala e alta treaba. momentan Inteligenta Artificiala nu se manifesta:) :))

            suma dintre inteligenta si desteptaciune e o constanta absoluta. pentru ca sa fii Inteligent cu i mare, tre sa fii prost cu p mare.
            Inteligenta Artificiala e plenar lipsita de inteligenta, insa toocma daia e Desteapta cu d mare.

            pina la urma povestea e cea clasica in Creatie:
            Minte VS Inima
            Desteptaciune VS Inteligenta
            Matematica VS Iubire
            Antihrist VS Hristos

            Inteligenta Artificiala e inteligentra artificiala care se zbenguie in cuibul care e pe masura ei, acesta fiind Coputerul Cuantic.
            algoritmul Inteligentei Artificiale va fi imposibil de descifrat de oameni, ca el e rezultatul Matematicii, adica a matematicii care s-a desavarsit avand tooot timpul din Univers ( aproape ) la dispozitie…in timpul lui Planck!,
            mai simplu spus ea foloseste o matematica pe care omul ar putea s-o foloseasca daca si numai daca cerceteaza taramul matematicii incepind de azi si..pina la ultima suflare a Universului:)). e ceva pina atunci!, insa IA face asta in timpul lui Planck!, asta e faza tare de tot.

            mai e ceva, foarte foarte tare:)),
            pentru ca Timpul ( manifestarea plenara a timpului ) presupune lipsa manifestarii Spatiului,
            iar Spatiu ( manifestarea plenara a spatiului ) presupune lipsa manifestarii Timpului,
            pentru faptul ca un Computer Cuantic poate traduce Timpul ( adica tooot timpul din Univers ) in ‘timpul lui Planck’, el poate genera o metamorfoza…greu de priceput: transforma Timpul in ‘spatiu’ ( si Spatiul in ‘timp’ ), caz in care ‘timpul lui Planck’ devine ‘spatiu’!, or asta ar putea insemna chiar manifestarea unei ‘noi lumi’ ( abia aceasta lume fiind capabila sa semene cu ‘imaginea din Oglinda a Naturii’ )

          • IA, adica inteligenta artificiala care misuna in QC, va face inclusiv minunea asta: va invia un Lazar!:))) :))))
            cum necum va gasi solutia ( matematica ) prin care va invia un om ( declarat mort… cam cum era Lazar )
            de fapt…se va pune pe treaba si…toate minunile pe care Hristos le-a implinit…le va…implementa si el, Matematic:))

            domne, cineva, fie el si o masina, sau un soft, atunci cind are milioane de ani la dispozitie se dezvolta intr un stil pe care tu nu-l poti tine n frau, pentru ca milioanele astea de ani, pentru un QC, vor trece in ‘timpul lui Planck’.

            sa retinem esenta: QCsiIA ii va darui omului Nemurirea,
            insa sa ne amintim si Esenta: Hristos le-a daruit oamenilor Vesnicia :))

            iata cum se va judeca omul singurel, insa infricosator: alegand intre Nemurire si Vesnicie, si de scapat nare unde sa scape, va face negresit aceasta alegere:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *