Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

E momentul să somăm Vestul să ne lase în Schengen


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „E momentul să somăm Vestul să ne lase în Schengen”

 • Vă iubim Maestre! Mulțumim!

 • noi, de dincolo de Schengen: https://www.youtube.com/watch?v=pdhE4bb7SSI :))

 • Draga Ion Cristoiu, te cunosc ( ne cumoastem, inca, poate iti mai amintesti si tu) de pe la sfarsitul anilor -60 si inceputul celor -70, de la subredactia „Viata studentesdca“- Cluj. De mult iti urmaresc scrierile si Jurnalul video. Admir mult eruditia si clarviziunea ta. Invat din ele ( chiar daca am un an mai mult de viata, ca tine). Si emisiunea din 03.03 a fost, ca toate, foarte acida, la subiect, actuala, o caricatura, de nivelul lui Caragiale, a micimii ticalosse a conducatorilor politici si de“opinie“ ai Romaniei!!! Un gand de compatimire pentru bietii care au murit cu helicopterul si Mig-ul ar fi dat comentariilor tale, absolut remarcabile, nota de omenie, pe care, eu stiu sigur, ca oporti in tine. Sa traiesti mult, sa te mai auzim! I. M.

 • un razboi in care se foloesc arme nucleare….e imposibil, ca nu are definitie.
  insa…
  insa…
  un accident nuclear…e posibil. iar o analiza a acestei posibilitati doar ii va devoala probabilitatea…

 • În parte, așa se explică de ce fluxul refugiaților e mult mai mare în Polonia.

 • Buna ziua dl Cristoiu! Referitor la Anal istul militar R Tudor nu aveti dreptate. El este un analist militar foarte bun, deoarece razboaiele se fac in primul rand informatic. In epoca internetului lumea a uitat sa mai gandeasca, i au totul de a gata de la informatie pana la mancare. Ar fi indicat sa aflam si ce grad militar are,,. Eu pariez ca e Colonel intr un an o sa l vedem propus pe masa dl. Dulap pt general.

 • A3 ține să se facă zilnic de tot râsul! De ce n-o fi zis don general ghiulea direct😀
  Hub-ul se refera la ghiulele, sa vedeți distracție.

 • Pt.cei care vor să fie livrată cartea în străinătate,prin transfer bancar,se poate comanda de la Librăria Eminescu din București.A durat 6 zile până a ajuns în Germania.Din păcate,Editura Mediafax nu are această posibilitate.Oricum Domnule Ion Cristoiu,pt.mine sunteți pe locul 1 de pe “lista neagră”.Și eu cred că sunt pe vreo listă aici,la servici.Sunt singura care umblu fără mască și se uită lumea de parcă a-și avea lepră(în interior).Mi-i se fâlfâie!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog