Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

E momentul să somăm Vestul să ne lase în Schengen

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „E momentul să somăm Vestul să ne lase în Schengen”

 • Vă iubim Maestre! Mulțumim!

 • noi, de dincolo de Schengen: https://www.youtube.com/watch?v=pdhE4bb7SSI :))

 • Draga Ion Cristoiu, te cunosc ( ne cumoastem, inca, poate iti mai amintesti si tu) de pe la sfarsitul anilor -60 si inceputul celor -70, de la subredactia „Viata studentesdca“- Cluj. De mult iti urmaresc scrierile si Jurnalul video. Admir mult eruditia si clarviziunea ta. Invat din ele ( chiar daca am un an mai mult de viata, ca tine). Si emisiunea din 03.03 a fost, ca toate, foarte acida, la subiect, actuala, o caricatura, de nivelul lui Caragiale, a micimii ticalosse a conducatorilor politici si de“opinie“ ai Romaniei!!! Un gand de compatimire pentru bietii care au murit cu helicopterul si Mig-ul ar fi dat comentariilor tale, absolut remarcabile, nota de omenie, pe care, eu stiu sigur, ca oporti in tine. Sa traiesti mult, sa te mai auzim! I. M.

 • un razboi in care se foloesc arme nucleare….e imposibil, ca nu are definitie.
  insa…
  insa…
  un accident nuclear…e posibil. iar o analiza a acestei posibilitati doar ii va devoala probabilitatea…

 • În parte, așa se explică de ce fluxul refugiaților e mult mai mare în Polonia.

 • Buna ziua dl Cristoiu! Referitor la Anal istul militar R Tudor nu aveti dreptate. El este un analist militar foarte bun, deoarece razboaiele se fac in primul rand informatic. In epoca internetului lumea a uitat sa mai gandeasca, i au totul de a gata de la informatie pana la mancare. Ar fi indicat sa aflam si ce grad militar are,,. Eu pariez ca e Colonel intr un an o sa l vedem propus pe masa dl. Dulap pt general.

 • A3 ține să se facă zilnic de tot râsul! De ce n-o fi zis don general ghiulea direct?
  Hub-ul se refera la ghiulele, sa vedeți distracție.

 • Pt.cei care vor să fie livrată cartea în străinătate,prin transfer bancar,se poate comanda de la Librăria Eminescu din București.A durat 6 zile până a ajuns în Germania.Din păcate,Editura Mediafax nu are această posibilitate.Oricum Domnule Ion Cristoiu,pt.mine sunteți pe locul 1 de pe “lista neagră”.Și eu cred că sunt pe vreo listă aici,la servici.Sunt singura care umblu fără mască și se uită lumea de parcă a-și avea lepră(în interior).Mi-i se fâlfâie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *