Vă mulțumim că ne-ați fost alături și în anul care a trecut, continuăm împreună! Vă dorim sănătate, fericire și noroc. La mulți ani! Echipa cristoiublog

E șeful SPP ținta diversiunii Irlandezul Beat?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „E șeful SPP ținta diversiunii Irlandezul Beat?”

  • Un betiv intra in Parlament. De ce Alina Gorghiu , Scanteie alti parlamentari nu cer urgent lamurirea cazului, viata lor poate fi in pericol. Mai stii, poate un membru AUR deja in acelasi mod a plasat o bomba. Motive de a scoate AUR in afara legii se cauta, gasim mereu o Maia.

  • Este totul un FAKE NEWS pt.sustragerea românilor de la realitate.E vaccinat sau ne?Când a intrat în țară ,la aeroport,nu trebuia să arate dovada vaccinării și nevaccinat să stea în carantină?Și-a procurat cocaina din România?Dacă era român tot așa se proceda?