După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Efectele atentatelor teroriste de la Kabul | „Gândurile lui Cristoiu”, AlephNews

27 august 2021

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Efectele atentatelor teroriste de la Kabul | „Gândurile lui Cristoiu”, AlephNews”

  • Eu sunt mai Moromete.Care sunt criteriile dumneavoastra cand alcatuiti TOP 5? Nu este nici al celor rai nici al celor buni,ci este un talmes-balmes ca sa va citez.Dupa umila mea parere ar trebui sa fie de la penibil spre normal. Pai D-na.Lipa daca ar fi asa,ar trebui sa fie spre fruntea topului nu in urma lui Barna sau Orban.Va urmaresc constant si inca nu am vazut ceia ce se numeste un TOP.Cu respect,va multumesc.