Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Efortul supraomenesc al lui Nicolae Ciucă de a citi un text în engleză


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Efortul supraomenesc al lui Nicolae Ciucă de a citi un text în engleză”

 • Marea Revolutie este…desavarsirea ‘razboiului mondial’.
  deci…era de bun simt de multa vreme o conducere in stil militar.
  insa pentru asta sint necesari generali pe ‘vreme de razboi’, capabili sa inteleaga armoniile pe care pandemiile asociate le genereaza, insa sa fie capabili si sa poarte ‘razboi in stare de echilibru’. sau macar sa primeasca ordine care au acest potential. pare a fi ceva complex….asa ca..succes.

 • Minutul 16:12
  „Pentru copii” a fost interpretat nu ca un mesaj adresat copiilor ucraineni, ci ca un mesaj de razbunare a copiilor rusi victime ale ucrainenilor in Donbas. Adica, va trimitem racheta in numele copiilor pe care i-ati ucis.

  Asa cum explica WaPo si alte surse.
  https://www.washingtonpost.com/world/2022/04/09/missile-writing-kramatorsk-train-station-ukraine-russia/

  Poate va corectati intr-unul din jurnalele ulterioare.

  • @Frank: Nu are cum sa corecteze pentru ca isi strica atacul si jignirile la conducerea Bisericii, iar scopul era exact acesta. E un subiect care ii place autorului si revine cat de des poate la astfel de atacuri. Subiectul „gara din Kramatorsk” a fost doar un mijloc, de aceea a si trecut peste el foarte usor, luand in considerare doar un punct de vedere. Dar nu-i problema, Biserica a trecut prin momente cu adevarat grele in istorie, nu cred ca mai conteaza atacul periodic al unui ziarist. Doar ca e o jignire la adresa noastra, a credinciosilor de rand aceasta bataie de joc pe care o practica autorul acestui material.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog