Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie. Alegerile parlamentare au loc la 1 decembrie

Efortul supraomenesc al lui Nicolae Ciucă de a citi un text în engleză

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Efortul supraomenesc al lui Nicolae Ciucă de a citi un text în engleză”

 • Marea Revolutie este…desavarsirea ‘razboiului mondial’.
  deci…era de bun simt de multa vreme o conducere in stil militar.
  insa pentru asta sint necesari generali pe ‘vreme de razboi’, capabili sa inteleaga armoniile pe care pandemiile asociate le genereaza, insa sa fie capabili si sa poarte ‘razboi in stare de echilibru’. sau macar sa primeasca ordine care au acest potential. pare a fi ceva complex….asa ca..succes.

 • Minutul 16:12
  „Pentru copii” a fost interpretat nu ca un mesaj adresat copiilor ucraineni, ci ca un mesaj de razbunare a copiilor rusi victime ale ucrainenilor in Donbas. Adica, va trimitem racheta in numele copiilor pe care i-ati ucis.

  Asa cum explica WaPo si alte surse.
  https://www.washingtonpost.com/world/2022/04/09/missile-writing-kramatorsk-train-station-ukraine-russia/

  Poate va corectati intr-unul din jurnalele ulterioare.

  • @Frank: Nu are cum sa corecteze pentru ca isi strica atacul si jignirile la conducerea Bisericii, iar scopul era exact acesta. E un subiect care ii place autorului si revine cat de des poate la astfel de atacuri. Subiectul „gara din Kramatorsk” a fost doar un mijloc, de aceea a si trecut peste el foarte usor, luand in considerare doar un punct de vedere. Dar nu-i problema, Biserica a trecut prin momente cu adevarat grele in istorie, nu cred ca mai conteaza atacul periodic al unui ziarist. Doar ca e o jignire la adresa noastra, a credinciosilor de rand aceasta bataie de joc pe care o practica autorul acestui material.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *