În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Elena Băsescu încearcă marea cu degetul. Vrea să fie deputat de Constanța

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președintelui Traian Băsescu, și-a anunțat astăzi, 15 octombrie 2020, candidatura la alegerile Parlamentare din decembrie. Ea va candida din partea Partidului Mișcarea Populară pentru un mandat de deputat de Constanța.

Cu ocazia candidaturii sale, Elena Băsescu a postat pe pagina personală de Facebook următorul mesaj:

„Am acceptat propunerea onorantă a preşedintelui PMP, Eugen Tomac, şi a preşedintelui filialei judeţene Constanţa, Claudiu Palaz, de a deschide lista pentru Camera Deputaţilor din acest judeţ la alegerile parlamentare din decembrie.
Cred că pot pune în valoare atât experienţa acumulată în Parlamentul European în perioada 2009 – 2014, cât şi lucrurile pe care le-am învăţat din postura de mamă care îşi creşte singură cei trei copii.
Dacă locuitorii judeţului #Constanţa îmi vor acorda încrederea lor, în Parlamentul României, voi promova un pachet legislativ pentru rezolvarea (măcar parţială) a problemei natalităţii şi pentru sprijinirea familiilor monoparentale.
Sunt convinsă că #PMP îşi va atinge obiectivul la alegerile parlamentare şi va deveni a treia forţă politică a ţării.
Doamne, ajută!
#CameraDeputaţilor
#PMPConstanţa
#AlegeriParlamentare”

Având în vedere proaspăt anunțata candidatură, Elena Băsescu va fi invitata lui Ion Cristoiu pentru un dialog ce se va transmite în direct la cristoiuTv, mâine, 16 octombrie 2020, de la ora 17.00. Link-ul emisiunii va fi disponibil pe pagina de Facebook a cristoiublog. De asemenea, interviul va putea fi urmărit și de pe prima pagină a cristoiublog, la secțiunea de sus intitulată cristoiuTv.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *