Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a demisionat și s-a autosuspendat din PSD după ce DNA a cerut ridicarea imunității acestuia

Episodul cu Piramidele s-a mai întâmplat la Pompei în 2018. Atunci presa a tăcut mâlc


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Episodul cu Piramidele s-a mai întâmplat la Pompei în 2018. Atunci presa a tăcut mâlc”

 • la un moment dat dinamica Marii Revolutii va aduce in discutie chiar esenta dinamicii pe care matricea Revolutiei Mondiale o poarta in sine:
  Artificial VS Natural
  …prin urmare polarizaruie in sistem vor tinde sa migreze inspre polarizari intre sisteme.

 • in calea lui spre Tărîmul Artificial omul genereaza un dezechilibru direct proportional cu consistenta Pasului facut inspre acest tarim.

  Balantele Creatiei, care, evident, sint prezente in Natura, vor echilibra dezechilibrele generate de om.

  Insa procesele de echilibrare vor fi intotdeauna unele in care cea care nu vor Actiona asupra altor parti ale Ibtregului numit Univers.

  prin urmare Natura va ingloba in sine dezechilibrele generate de om, maibexact se va dezechilibra pe sine…in sens invers, astfel incat dezechilibrele generate de om.sa fie anulate

  de unde rezulta ca ce urmeaza este o dezechilibrare a Naturii.
  practic Natura se dezechilibreaza pe sine cu fix masura, insa o masura…in oglinda, dezechilibrelor generate de om.

  faza tare e ca pentru a putea ‘rezista’ in fata Naturii astfel…contorsionata omul va trebui sa si artificializare si mai mult miscarile, tendinta fiind doar una, Artificializarea acestora.

  asta inseamna, spre ex, ca mancarea…naturala va fi greu de produs, pentru ca cele care sint dezechilibrate sint in primul rind Anotimpurile, prin urmare rinduielile clasice ale Naturii, care sustineau Dinamica Semintelor spre ex, vor da..erori fundamentale.

  pas cu pas, insa implacabil, omului ii va fi din ce in ce mai greu sa traiasca in mod natural. Artificializarea va deveni prima optiune, iar in, e doar un simplu exemplu, gasirea unor solutii pentru fabricarea hranei artificiale vedeta va deveni, tot pas cu pas, insa tot implacabil, Inteligenta Artificiala

  De ce e de folos constientizarea faptului ca pebteren e chiar Arbitrul?
  Pai oentru ca, spre ex, joculneste Drept.
  Prin urmare probabilitatea ca Natura sa si pastreze clasicele dinamici tinde sa fie maxima in teritoriile in care si tentintele vor fi dd pastrare a Armoniei cu rinduielile Naturii.

 • Felicitări Maestre!

 • Dumitrescu… profesionist ? Fără îndoială…. Problema e ce faci cu profesionalismul tău. Goebbles a fost un profesionist de excepție.

  Oricum vad ca ati reluat, un pic mascat, propaganda antivaccinista. La ce va foloseste ? Păcat de restul analizelor.

 • ceea ce nu inteleg cei care scot din joc ‘punerea la indoiala’,
  deci scot din joc libertatea de a pune la indoiala orice, orice la modul absolut,
  este ca fix ei insisi sint pusi la indoiala in mod absolut…atunci cind scot din joc, cu japca, ‘punerea la indoiala’.

  ce e Revolutia Mondiala, altceva decat o punere la indoiala in stil plenar a…tot ce misca,
  tot ce misca fiind indoit plenar,
  deci de acest proces scapi daca si numai daca nu crapi?

  stiind ca fix cu asta se ocupa Marea Revolutie, cu scoaterea din joc a fiecarui sistem social,
  pe motiv de impotenta,
  cum sa… iti catalizezi propria reactie care iti vizeaza fix autodemolarea, pe vremurile cind tinta absoluta este chiar demolarea ta?! :)))

  domne, Marea Revolutie este un proces singular.
  e o manifestare irepetabila pe aceeasi planeta.
  Marea Revolutie, Revolutia Mondiala, este povestea translatiei de la Natural la Artificial.
  tocmai pentru ca o asemenea translatie urmeaza sa se petreaca, arbitrul este chiar Arbitrul, adica arbitrajul este absolut!, el rezista si daca este pus la indoiala in mod absolut.

  stiind ce e Revolutia Mondiala, …cu ce se preocupa, care ii e tinta,
  …te opresti din miscare!, mai degraba inmarmurit, …grija pentru orice miscare o faci devenind una plenara, ca…cum altfel, daca stii ca ‘miscarea’ ta poate fi pusa la indoiala in stil plenar in orice moment, mai cu seama daca ea se poate constitui in bulgarele care demoleaza un sistem social.

  reticenta, iar ea din cate vad tinde sa fie plenara, de a pricepe masura vremurilor, tinta vremurilor, e ceva care pare a fi …parte din poveste, pentru ca altfel e greu de explicat.
  prin urmare la conducerea acualelor sisteme sociale vor tinde sa ajunga cei care, prin tinderea spre o manifestare plenara a impotentei pe care o poarta, pot participa maximal la desfasurarea Marii Revolutii, catalizand procesul.
  deci nu mai e nicio mirare, cel putin pentru mine, ca in fruntea sistemelor sociale se vor regasi, pe vremurile astea, unii incapabili sa vada Revolutia Mondiala. adica…probabilitatea ca orbii sa conduca sistemele sociale e plenara, pe vremurile astea.

  cred ca nici nu s-ar putea manifesta Artificialul daca n-ar fi pusa la indoiala in stil plenar conducerea de catre oameni a sistemelor sociale, adica n-ar fi pusa la indoiala in stil plenar ‘conducerea Naturala’.
  prin urmare ce vedem acum este o scoatere din joc, pe motiv de impotenta, a ‘conducerii sistemelor sociale de catre oameni’.

  cum sa te comporti in halul asta,
  om fiind, si la conducerea unui sistem social fiind, …
  pe vremea Marii Revolutii,
  cind in mod absolut e clar cristal ca cea vizata e impotenta ‘oamenilor’ in ‘conducerea Civilizatiei’?

  cel pus la indoiala e ‘omul’, Marea Revolutie cu asta se ocupa, cu punerea la indoiala a ‘omului’.
  pur si simplu Revolutia Mondiala are ca tinta scoaterea din joc a ‘conducerii Naturale’, insa nu oricum!, ci intr un joc care il are ca arbitru fix pe Arbitrul!, …ca sa nu existe sansa datului la intors, nici de-o parte nici de alta.

  toate plevustile de revolutii care s-au manifestat pe planeta asta, pina acum, au fost ‘revolutii in sistem’. niste temelii erau inlocuite cu alte temelii, mai capabile.
  de data asta ‘revolutia’ s-a desavarsit,
  ea vizeaza chiar punerea la indoiala a ‘sistemului’!,
  deci Marea Revolutie se preocupa cu punerea la indoiala a Sistemului, Temeliile pe care ea isi propune sa le construiasca fiind unele…Noi-Noute!, care apartin…altui sistem!,
  care pune la indoiala in stil plenar ”’actualul sistem.

  Revolutia Mondiala e o translatie de la Natural la Artificial.
  cum de toti tampitii s-au inghesuit la conducerea sistemelor sociale pe vremea asta…ultradeosebita…ramane totusi un mister:))),
  insa nu prea mare, pentru ca cea mai simpla cale de punere la indoiala a ‘conducerii Naturale’ e…aducindu-i pe cei mai impotenti oameni la conducerea sistemelor sociale. ( motivatia oamenilor, care a stat la temelia deciziei de a propulsa la conducere impotenti, cel mai probabil a avut la radacina o potentare plenara a neputintelor omenesti, care din neputinte au devenit, in mod nebunesc, atuuri )

  cei care sint treji prin natia asta, si oberv ca exista si asa ceva, ar trebui sa ia in seama vremurile, pentru ca ele cer o inmanunchere a tuturor virtutilor,…zic eu, care se manifesta in natie, or asta e o stare deloc simpla de atins, insa nu exista dubii ca e si singura capabila sa ramana in picioare pe ‘vremea punerii la indoiala in stil plenar’.

  cel care e pus la indoiala e chiar ‘omul’, prin urmare tinta ‘caderilor’ omenesti, pe vremea asta, nu e o alta manifestarea ‘omeneasca’, cu fix manifestarea ‘artificiala’.
  pe vremurile astea, unice, fiecare om care cade participa la caderea ‘omului’, chiar daca in mintile mandre se prea poate ca orice cadere a unui om sa fie vazuta ca o oportunitate de urcare pe tronul ramas liber…a altui om.

  Marea Revolutie e un bulgare de zapada, odata pornita…se va opri abia atunci cind sistemele sociale vor fi facute tandari, in frunte cu cei care le-au condus, adica…’oamenii’.
  tinta Marii Revolutii este, si ea va fi atinsa in mod implacabil prin manifestarea atator ploi de la Waterloo cite vor fi necesare, manifestarea sistemelor sociale subordonate Inteligentei Artificiale.

  in fata unei astfel de provocari,
  care e plenara, care poarta cu sine un potential plenar, …tocma daia e si implacabila,
  in picioare va mai sta exclusiv ‘conducerea prin oameni care tind sa fie…puri’. oricum altfel… fiind pusi la indoiala in stil plenar, oamenii vor fi invinsi, doboriti.

  Revolutia Mondiala e un roces care isi are matricea in dinamicile Universului,
  faptul ca aceasta matrice se manifesta paici e rezultatul ajungerii la desavarsire a Civilizatiei, …becurile de atentionare aprise in…tot bordul! fiind cele care vizeaza manifestarea Computerul Cuantic, aceasta manifestare desavarsita fiind una singulara, pentru ca opereaza cu una din Esentele Universului.

  cu toate ca sabia de deasupra capului e chiar Arbitrul, pentru ca implacabila lui manifestare te poate scoate din joc in mod absolut ( actiunile fiind ale tale, bineinteles! ), tot el, Arbitrul, e singura Referinta, pentru ca e o manifestare absoluta.
  prin urmare teama poate disparea, daca actiunile ( nonactiunile ) sint initiate cu inima curata, pentru ca…jocul e, pina la urma, Drept, iar chezas sta chiar Arbitrul.

  prin urmare omul n-are decat sa se manifeste!
  a fost Facut dupa chipul si asemanarea Matricei Absolute.
  fiind pus la indoiala in stil plenar…nu va crapa.
  insa…tre sa aiba inima curata, asta e ‘cerinta’, iar ea e imposibil de negociat.

  insusiti-va vremurile!,
  ele sint nici mai mult si nici mai putin decat Vremurile Marii Revolutii.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog