Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Eșecul unui Proiect de țară al lui Klaus Iohannis: Florin Cîțu – președintele PNL

30 mai 2021, ora 10.10. Lovitură de teatru la PNL. Cu puțin timp înainte de începerea Consiliului Național, Florin Cîțu își anunță înscrierea în cursa pentru șefia PNL. Pînă acum, deși erau semne clare ale unei campanii electorale nedeclarate, premierul o scăldase cînd venea întrebarea Dacă va candida sau nu. Acum, pe treptele scării care urcă la ușa sediului PNL din Modrogan, înconjurat de 40 de susținători, Florin Cîțu își proclam candidatura. Am folosit la vremea respectivă sintagma Lovitură de teatru la PNL, și-o folosesc și acum, pentru că puțină lume se aștepta ca Ludovic Orban să aibă un concurent altfel decît de paie. La Congresul din 25 septembrie 2021 Ludovic Orban candida pentru reînnoirea mandatului. Se știau puține cazuri în care un președinte de partid în exercițiu să piardă la un congres de reînnoire a mandatului. De regulă, în astfel de împrejurări, președintele n-are contracandidați sau, dacă vrea să mimeze democrația de partid, își pune el unul. Florin Cîțu nu părea candidatul de serviciu. Lansarea din 30 mai 2021, care a beneficiat de prezența entuziastă a unor nume grele ale PNL, mărturisea un candidat înscris în cursă sigur c-o să cîștige. Realitățile de după anunțarea candidaturii dovedeau că Florin Cîțu are șanse mari să-l înfrîngă pe Ludovic Orban. Rapiditatea cu care filială după filială trecea de partea lui Florin Cîțu, sprijinul fățiș de care se bucura din partea Presei prezidențiale, dar mai ales faptul că echipa care-l sprijinea număra lideri PNL apropiați de Cotroceni arătau că în spatele lui Florin Cîțu era Klaus Iohannis.

Pînă atunci Ludovic Orban fusese unul dintre favoriții lui Klaus Iohannis. Îl făcuse premier în noiembrie 2019, punînd Sistemul la lucru pentru a sparge Coaliția PSD-ALDE de la Guvernare. În campania de alegeri Klaus Iohannis îl sprijinise fățiș pe Ludovic Orban, încălcînd Constituția. După alegeri a refuzat să recunoască eșecul PNL-ului condus de Ludovic Orbvan. E drept, în decembrie 2020, cînd se formase Coaliția PNL-USR, îl desemnase premier pe Florin Cîțu. Se pusese asta pe seama faptului că USR îl refuzase pe Ludovic Orban.

Ce-l făcuse pe Klaus Ioahnnis să-și aleagă un nou favorit? e o întrebare căreia doar viitorul îi va da răspuns. Pentru că, indiscutabil, candidatura lui Florin Cîțu mărturisea lepădarea de un favorit – Ludovic Orban – de dragul altui favorit – Florin Cîțu.

Important rămîne că:

  1. Florin Cîțu s-a înscris în cursă după ce i se garantase că va cîștiga.
  2. Victoria lui Florin Cîțu era un nou Proiect de țară pentru Klaus Iohannis.

Se știe ce-a urmat zilei de 30 mai 2021. Florin Cîțu, contrar așteptărilor, s-a dovedit un concurent cumplit de slab. De la o zi la alta, Ludovic Orban, care n-a vrut să renunțe, sfidîndu-l pe Klaus Iohannis, îi administra scatoalce lui Florin Cîțu, profilîndu-se ca învingător în campanie. Pentru Proiectul de țară Florin Cîțu – președinte PNL – Klaus Iohannis a dat țara peste cap. Congresul a fost de la un capăt la altul o imensă înșelăciune. În confruntarea oratorică, Ludovic Orban l-a surclasat pe Florin Cîțu.

Cum a ajuns Klaus Iohannis să parieze pe o mîrțoagă confundînd-o cu un armăsar – rămîne un mister.
Rămîne un mister și faptul că deși campania arăta clar că Florin Cîțu n-are calități politice nici pentru un primar de comună, totuși Klaus Iohannis s-a încăpățînat să-l susțină.

Sîmbătă, 2 aprilie 2022, după șase luni de șefie a PNL, Florin Cîțu a fost forțat să demisioneze din funcția de președinte. Evenimentul n-a stîrnit nici cea mai mică surprindere. Nu numai liderii PNL, dar și presa au lăsat impresia că demisia a fost un gest normal. Anormal era că ea s-a produs cu o anume întîrziere.
Demisia a urmat unei cereri venite din partea a peste 40 de organizații județene.

Duminică seara, Gheorghe Flutur n-a putut explica decizia, luată de 40 de organizații într-o singură noapte, cea de marți, 29 martie, spre miercuri, 30 martie.
Aceleași organizații îl vor ca președinte al PNL pe Nicolae Ciucă.

E limpede că în spatele debarcării lui Florin Cîțu și înscăunarea lui Nicolae Ciucă e Klaus Iohannis.
Nici în acest caz nu știm cum a intrat în dizgrație Florin Cîțu și cum de i-a picat cu tronc lui Klaus Iohannis Nicolae Ciucă.
Sigur e că Nicolae Ciucă – președinte PNL e un nou Proiect de țară al lui Klaus Iohannis.

După eșecul catastrofal al Proiectului de țară – Florin Cîțu – președintele PNL.
Care vine după eșecul catastrofal al Proiectului de țară România educată și al Proiectului de țară Guvernarea PNL- USR.
Pe cînd eșecul Proiectului de țară Nicolae Ciucă – președinte al PNL?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

32 comentarii pentru articolul „Eșecul unui Proiect de țară al lui Klaus Iohannis: Florin Cîțu – președintele PNL”

  • Buna seara Maestre,
    Se apropie cu pasi rapizi alegerile prezidentiale din 2024, iar orice modificare la varful conducerii formatiunilor din Romania arunca pe piata exact candidatii potentiali in prezent pentru cea mai onoranta functie din statul acesta. Iar ca sef de partid esti mai vizibil daca ai si parghiile aferente din pozitia de prim ministru pentru PNL pana la 01.06.2022 si ulterior prin rotatie la PSD dupa acea data conform protocolului de guvernare.
    Si cu totul intamplator, majoritatea televiziunilor arunca pe piata diverse sondaje mascate, cu subiectul profilului de presedinte dorit de romani la urmatoarele alegeri prezidentiale, deci cine va culege, sorta si analiza la rece aceste date, va detine cheia de promovare a personajului politic sau de afaceri care va defila in cursa pentru sefia de la Palatul Cotroceni.

  • Maestre, totul a fost calculat din momentul în care Iohannis a decis eliminarea USR-ului de la guvernare și a lui Orban din fruntea peneliștilor. De atunci se dorea și se știa că Ciucă va fi viitorul presedinte PNL și viitor președinte al României. Planul este în curs de desfășurare etapă cu etapă, Cîțu a fost doar trambulină în saltul lui Ciucă spre președinție.

  • Va recomand si cartea „Stalin, o noua biografie a unui dictator” scrisa de Oleg V. Hlevniuk.
    Autorul este istoric și cercetător principal la Arhiva de Stat a Federației Ruse. Este membru corespondent al Academiei Regale de Istorie. Printre lucrările sale, se numără The History of the Gulag, Master of the House: Stalin and His Inner Circle și mai multe volume de corespondență a lui Stalin.
    (Aici am vrut sa scriu, de fapt, din greseala am postat initial pe alta pagina.)

  • Daca e asa cum se spune – ca de la 1 mai revine mascarada „pLandemiei” in Romania, punerea lui Ciuca sef la butoane in loc de Catzu si Arafat, are o logica.
    In acest nou val totul se va desfasura militarizat iar targetul va fi 80% vaccinati cu cel putin 3 doze „pe repede-inainte”
    Cu arma la fund si conditionat la locul de munca, romanul va fi mult mai usor de convins sa cada in genunchi la picioarele FIAREI.
    Se aude ca si Recensamantul merge tot in pas de melc ca si vaccinarea.. raspunzand pana acum al apel cam acesiasi oameni care au primit cu bratele deschise vaccinul, cu exceptia pensionarilor care nu stiu cu calculatorul.. deci targetul primar e de vreo 3 milioane de oameni cu Recensamantul pe calculator din care au spus „prezent” 1.5 milioane pana acum.

    Deci clar.. sustinatorii neomarxismului mondial sunt cca 5.000.000 in Romania, cel mult, restul ne privind cu ochi buni ceea ce se intampla.

    • Nici eu nu cred că la noi sunt multi „progresiști”, dar ce e de făcut, ce putem face noi, ceilalți ca sa ne opunem la ceea ce se întâmplă? Ungurii îl au pe Orban. Noi nu avem pe nimeni. Doar vrajba între noi. Asta au reușit toți politicienii de după 89 care au trădat acest popor vânzând tara pe nimic. Pentru mine ce se întâmplă la PNL nu e de mirare. Mirați sunt cei care și-au tot făcut iluzii că dacă vor înlătura psd-ul se va termina cu corupția. Cei care nu înțeleseseră că problema e aceea că toți au fost capete plecate și au executat ordine de afară. Oricine a incercat să mai vadă, măcar puțin și de interesele acestei tari a fost repede înlăturat. Daca înainte mai găseai măcar 2-3 oamenii în cate un partid care sa aibă o pregătire și un dram de interes sa facă ceva, astăzi nimic. Ce a început Băsescu a desăvârșit Iohannis. Astăzi e un cor de partide care ne propovăduiesc valorile UE. Care valori? Cele care neaga orice drept, care urmăresc distrugerea omului?!

      • „Progresisti” in sensul de oameni supusi sistemului, adica corporatisti care se conving pe ei insisi ca lucrurile merg in directia corecta, nu sustinatori infocati ai cauzei, ca din astia sunt foarte putini (trantori ONGsti). Idiotii utili din corporatii isi dau seama ca nu au loc de intors (fiind niste sclavi) si cauta sa-si formeze convingeri in aceasi directie cu cararea pe care au apucat-o. Astia nu-s progresisti „genuine” ci o categorie de sclavi care merg cu valul…
        Sustinatorii miscarii LGBT nu sunt ei insisi LGBT-isti… ci doar niste oameni slabi fara orizont care confunda toleranta cu destrabalarea si modernismul.

        • Așa este, aveți dreptate. De la toleranta s-a ajuns la cu totul altceva. La americani deja sunt subminate drepturile părinților pe motiv că ai lor copii trebuie sa aibă libertatea de a alege ce gen sa aiba. Se dau legi care permit scolii sa întrebe copiii astfel de lucruri și sa ascundă părinților pe motiv că sunt chestiuni confidențiale. In realitate adulții folosesc copiii în scopul promovării acestei politici. E strigător la cer ce se întâmplă. Sa pervertești mintea unui copil. Nu degeaba legea spune că discernământul e recunoscut începând cu o anumită vârstă, mai întâi unul diminuat, abia apoi complet.
          Eu cred că nicăieri în lume aceste noi doctrine nu au adeziunea populara care se pretinde. Cred doar că oamenii au tăcut până s-au trezit năuci in pandemie și s-au mirat de ce au la conducerea țărilor lor.
          Asa cum spuneați și dvs. ni se pregătește și nouă un regim tot mai opresiv. Revin si mă întreb, ce e de făcut?

          • Uitati un link: https://www.youtube.com/watch?v=GDShwIQSawM
            Pina si cei care prezinta sau sint realizatori de emisiuni au inceput sa se sature de”politicu’ corect”.
            In alta ordine de idei, am mai scris asta de atitea ori incit n-are rost sa intru in detalii: lumea e condusa de oligofreni si oameni prosti cu interese personale…s-a depasit orice limita admisibila cind vine vorba de ce-i preocupa pe „alesi”.Daca nu ar avea absolut nimic de rezolvat pt miliardele de oameni care platesc taxe degeaba, (doar ca s-o duca bine „alesii”), poate as intelege ca trebuie sa-si umple si ei timpu’ cu ceva…dar incep sa cred cu convingere ca nu au habar de ce trebuie facut si atunci se apuca de „proiecte” distrugatoare si de innebunit mintile celor slabi si needucati. Problema persoanelor din grupa”LGBT” este o problema care trebuie discutata intre medic si persoana care se identifica ca fiind LGBT-ist/a…pt ca problema asta este de natura medicala, genetica. Nu am timp sa caut repede, informatia e pe internet.Medicul care a mentionat acest detaliu, anume, homosexualitatea este o problema medicala, un defect genetic, a fost practic rastignit.Cariera lui de-o viata s-a dus pe girla pt ca a avut”tupeul” sa spuna asa ceva. Politicienii ar trebui, prin lege, sa fie indepartati de sistemul medical si invatamint, trebuie tinuti la distanta macar de sistemele astea doua. Datoria lor este sa asigure administrarea armonioasa si cu discernamint a tarii. Ca sa existe echilibru in administrarea unei tari, politicienii ar trebui sa lase profesionistii sa se ocupe de anumite domenii…Suna a misiune imposibila…halul in care s-a ajuns in secolul XXI nu face cinste „omului”, dimpotriva…arata o depreciere a caracterului unora, (un numar mic de „alesi”),care forteaza idei aberante pe miliarde de oameni. Asta arata spre ce ne indreptam ca „specie” daca politicienilor li se va permite sa mearga pe linia falsitatii numita”politic corect” si prin acceptarea „politicului corect” li se va permite sa impuna fel si fel de aiureli…

    • @Anonim
      Explicatia e alta
      mascarada cu pandemia s-a incheiat-vedeti ca e o stire ca toate centrele de vaccinare se inchid pana la sfarsitul lui iunie
      sa va mai dau niste informatii,sper sa va fie de ajutor
      razboiul e planificat sa se incheie luna asta-bineinteles ca v-ati prins ca e o „planificare” in toate…doar nu isi strica rusii „ziua victoriei” adica 9 mai
      vestea foarte proasta pe care v-o dau….se pare ca rusii si-au atins obiectivele-ucrainienii vorbesc ca astia au minat 80.000 km2…..poate nu realizati despre ce e vorba-Ucraina era unul din cei mai mari exportatori de cereale,adica FOAME.
      rusii pe de alta parte nu vor mai livra gaze si petrol decat in conditiile lor adica nu pe bani falsi,fiat money,hartie fara acoperire
      asta cu politica….vorbe goale….citu e o conserva expirata,s-a dus la americani sa raporteze ca Romania e in faliment de cateva luni,au masluit inclusiv datele financiare ca la greci,datoria reala e spre 58% din pib si ei o raporteaza in continuare la sub 50%,asadar asta a dat raportul,aia l-au trimis pachet asa cum a venit,adica cu nimic si s-a automazilit in ideea ca probabil va scapa de ce urmeaza
      ciuca e „brelocul” lui iohannis,un om cu mentalitate de sluga,nici de curaj nu il banuiesc sau de prea multa inteligenta
      acum ce sa va mai spun…sa compar Romania cu tari din america de sud intrate in faliment…ca sunt tari latine sau sa ma gandesc ca va urma ceva pe model Bulgaria 1997 Grecia 2010 parca….ca suntem in balcani…sper ca v-am fost de ajutor….cand…estimez Aprilie Mai adica luna asta sau luna viitoare

  • Pozele cu fripturiștii peneliști-penaliști sunt neschimbate de acu șase luni – Flutur, Bode, Rareș Bogdan, Falcă, Alina Gorghiu, Boc etc. – lipsește doar Cîțu.
    I-au dat Delete!
    Par o adunătură de amețiți dar de fapt sunt o adunătură de corupți cu apucături sălbatice, veroase.
    Vorba românului simplu – „pe ăștia nici Dracul nu-i mai satură, poate daor pământul!”.
    Proști, proști dar știu să tragă la bani, să dea din coate. Te și amuză agitația haitei ăsteia de pirania!
    Ce vrea să facă Iohannis? de ce-i sucește? e greu de spus ce e în mintea lui.
    Poate Cîțu l-a călcat pe bombeu, poate nu i-a ținut paltonul, acolo, ceva minor.
    Cred că totuși nu l-a înjurat de mamă.

  • Nu mai e deloc important ce se intampla la alte partide. Important de acum este ce se intampla la aur, pentru ca acesta este partidul care va lua peste 97% din voturi. Ar trebui sa-i aduca si pe cei exclusi inapoi si sa le dea functii de conducere. Ei sunt de partea noastra, a poporului, reprezentat de cei care scriem pe acest site, au luptat impotriva certificatului verde, sunt si pacifisti, e cel mai bun partid, un partid cu grija pentru om. Eu o sa ma inscriu in acest partisd si va invit si pe domniile voastre sa o faceti, mai ales ca ideile observ ca sunt total compatibile.

    • Vrăjeli!
      Sunteți un fost nomenclaturist ceaușist, actual putinist și acuma vreți să deveniți membru AUR? Și noi toți ar trebui să pășim pe aceeași cale?
      Domnule, dacă nu a-i fi un caraghios ți-aș spune mai multe, așa, mă abțin.

      • Astia in Australia sint spalati pe creier rau de tot…

      • Domnilor, eu aveam impresia ca, pe aici, suntem intr-o mare majoritate cu cateva exceptii de aceeasi orientare politics. Dar daca va convine sa pastram la putere actualele partide si sa se scumpeasca in fiecare zi ceafa de porc si alte produse alimentare, atunci sa-i pastram pe ei.

  • PNL e de la un timp surprinzător in materie de decizii și derogări. In 2014 KWI proaspăt intrat in partid ajunge in top și de acolo candidat, Cîțu la fel, acum generalul.
    PSD-ul își mazileste oamenii care îndrăznesc să gândească; AUR tace de o săptămână, iar USR pare că a fost un vis urat. Cam volatilă si foarte dezamăgitoare clasa asta politică.

    • E suprinzator daca pleci de la premisa (desigur gresita) ca PNL e un partid liberal autentic, preocupat de economie sau de tara si nu o adunatura de profitori de conjunctura (pe model Rares Bogdan). Daca privesti PNL ca pe o adunatura de slugi oportuniste, ajungi sa vezi altfel lucrurile.

  • DACA JOHANNIS L-A SCOS PE GHEORGHE FLUTUR IN FATA, CARE E ASOCIAT DE O VIATA IN RELE CU THEODOR STOLOJAN…ATUNCI JOHANNIS ARE POTURI MARI IN JOC…CACI DACA NU IESE CEVA GREU NU MUNCIM! DEVIZA COTROCENILOR…L-A PUS PE CATU …PENTRU CA DIN IMPRUMUTURILE ALEA GRELE CINEVA LUA CATE CEVA, PENTRU CATU CARE A COMANDAT VACCINURI PENTRU 100 DE ANI SI A INDATORAT TARA O GENERATIE…CINEVA SI-A LUAT COMISIOANE GRELE…THEODOR STOLOJAN PLUS GHEORGHE FLUTUR DUCE LA P.N.R.R. ADICA VAMUIREA BANILOR CARE VIN DE LA BRUXELLES…IOHANNIS NU FACE NIMIC FARA SA II RAMANA PARTEA LUI …CE CONTINE RELATIA LOR?? P.D.L. SECURISTII SI CAMARILA LUI BASESCU…IOHANNIS NU CONDUCE NIMIC…DOAR JAFUL GENERALIZAT ASUPRA ROMANIEI…..GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGICA DIN PLANDEMIE A FOST PUS LA CALE TOT LA FLUTUR…IA VEDETI UNDE DUCE LANTUL CATELULUI ANDI MANCIU, FARA CARTE, DAR CU PARTE…..RAED ARAFAT S-A ASCUNS IN SPATELE GRUPULUI DE STRATEGI DIN PLANDEMIE….FLUTUR ESTE SI EL OMUL SECURITATII…DE TINEREL…PRECIS CNSAS NU A GASIT INCA NIMIC…

    SILVICULTOR DE BRASOV CU PROTECTIE SECU DE LA SUCEAVA….CLOACA DE TALHARI S-A ACTIVAT LA NIVEL MARE ACUM..

    • Se pregatesc (sunt pe tzeava) niste achizitii masive de armament de la americani, afacerea e discutata in cerc foarte, foarte restrans (Iohannis + Ciuca)…
      Catzu nu are ce cauta in povestea asta iar faptul ca s-a dus la americani sa se traga in poza nu-l ajuta cu nimic.
      Politica Romaniei pentru orizontul 2022 – 2023 = Iohannis + Ciuca, iar toti ceilalti joc de glezne pe model Ciolacu.
      Toata politica globalista ticaloasa, majorarile de preturi, de taxe, etc. se vor face sub un regim apasator, militar, pentru ca lumea sa comenteze cat mai putin.
      Catzu s-a remarcat ca fiind goarna corporatiilor din energie.. sustinand ferm ca preturile uriase ar trebui lasate libere si platite de cetateni asa cum sunt, fapt care a atras furia a mari mase de oameni – PNL se indreapta spre 9% in sondaje si il trage in jos si pe Iohannis in putina incredere publica pe care o mai are.

  • Pres mameluc Johannis l-a pus pe Citu la ordin din US…nu stiu ce a facut Citu si ce nu in 3 luni de cind a fost pus dar sa il dai jos acum e ridicol…acest dobitoc Johannis a distrus PNL-ul…si Romania…vazind cum ieri Viktor Orban in Ungaria si Vucic in Serbia au cistigat din nou alegerile realizez ce blestem pt Romania este acest martzafoi Johannis si EU/NATO….jos camarila Johannis, ROMEXIT….

  • Domnule Ion Cristoiu
    Daca tot am deschis „subiectul” werner iohannis klaus sa il si inchid
    va mai pot oferi inca trei exemple care demonstreaza lasitatea,frica acestui om sunt lucruri ce tin exclusiv de atributiile institutiei „prezidentiale”
    1.fabricarea pe banda rulanta de generali-exclusiv atributiunea presedintelui-sunt „plamaditi” generali doar prin decret prezidential
    2.pensionarea in nestiere a judecatorilor si procurorilor-doar presedintele numeste sau pensioneaza prin decret aceste unelte ale sistemului
    3.acum cu razboiul de langa noi,a chemat ca un las,ca un fricos trupe americane,franceze,chiar nu mai ma obosesc sa-i enumar pe toti.nici macar nu trebuia sa fie curajos,doar inteligent si nici asta nu e ca sa realizeze ca rusii sau ucrainienii nu vin peste romani,militar vorbind,stiu ca Romania nu are de vreo 30 ani aparare aa,era nevoie de maxim o escadrila de avioane adevarate,care de fapt a si aparut pe aici.atat.adica ungurii au zis ca nu au nevoie de trupe nato sa-i apere ca se descurca singuri si acest sas adica etnic al nemtilor cere trupe de frica,din lasitate.
    stiu cu ce e santajabil,cu nevasta-sa si altele,ce va mai pot spune ca Informatie inca de acum pentru viitor,toate zvonurile care le auziti ca va fi secretar general nato samd sunt de fapt pregatirea unei operatiuni de extragere a acestei conserve expirate si urat mirositoare pe modelul kovesi
    Daca ar fi sa ma exprim plastic.Romania arata azi ca un trabant condus de o maimuta.o maimuta de etnie germana.
    Cu Stima

  • Nu e nici un proiect doar panică. Dacă ne uitam la Traian Băsescu cine știe ce procuror deontolog o baga la pușcărie pe Carmen. Sunt multe schelete în dulap !

  • Liderii lumii au condamnat dur masacrul comis de soldaţii ruşi la Bucha.Cine a vizionat filmul WAG THE DOG v-a vedea ca noul nume al lui PUTIN va fi PUTIN THE BUTCHER rimeaza nu-i asa si da bine in toata presa………….Dar oricum trebuie urgent sa inceapa lucrarile la tribunalul de la Nuremberg pentru crime de razboi iar transmisiunea directa sa fie asigurata de BBC si primii judecati sa fie acestia …din acest clip https://youtu.be/bkooKCfRO8w

    • M-am uitat cu atentie la pozele alea si cam pare cadru regizat de film (Sergiu Nicolaescu).. adica multe chestii „puse cu mana” si trase in poza pentru a sustine o idee.
      Nu puneti botul la ce vedeti la TV ! Minciuna a ajuns la cele mai inalte cote.

      • Orice deces din acest război este un fapt regretabil și reprobabil,eu am văzut o singura poza în presa și mi-a sărit în ochi sfoara cu care erau legate mâinile la spate era de culoare alba că să iasă în evidență,pare un clișeu din filme că și acela la care cifrele ceasului unei bombe ce sta să explodeze suni întotdeauna roșii pentru că atenția să se focuseze pe countdown.E doar o părere subiectivă.

        • Da.. totul e un film similar cu „Revolutia romana in direct 1989″… tot asa si acolo.. taburi distruse si scris pe ele „Teroristi”, sa vada poporul.
          Cine ar fi crezut ca, in 2022, vom ajunge sa vedem la TV acelasi film prost?

          • Acum sunt imagini pe internet ca aia se mișcă când trec mașinile pe lângă ei,se feresc ,or fi zombi,dead man walking.Da darmarea masa,de manevra musca și crede,tot ceea ce se servește,aici e marele pericol,cum și cine filtrează porcăriile acestea?
            Cel mai bun exemplu îl reprezintă ecranizarea radiofonica a lui Orson Wells după Războiul lumilor de HGWells,a scos America din orașe ,și-au abandonat casele și au fugit de teama unui atac extraterestru și totul numai audio,va dați seama ce se poate face acum cu mijloacele media moderne.

      • Corect…Digi24, B1TV, Antenele, TVR, facebook, Instagram, YouTube – toti vinduti progresismului kamikaze global…si Romania TV si Realiitatea, SRS, Nistorescu sint semi-gaozarii…EVZ Capital a lui tiganu ala, tot o voma…MINCIUNI 100%, facaturi ordinare..descarcati RT client, Ziuanews.ro, Comaroni, uneori Gusa, Cristoiu….

  • Domnule Ion Cristoiu
    Incercati sa intelegeti personajul werner iohannis klaus
    o jucarie fabricata de sistem
    maritat cu fata unui securist de trista amintire
    familia lui emigreaza in federatia germanica,el ramane la iobagi
    combinator de adoptii
    un profesor mediocru de provicie ajunge apoi inspector scolar
    lacom,avar,doritor de bunuri materiale orgolios dar las in acelasi timp
    i se fabrica un culoar si ajunge primar
    2009 cei trei crai de la rasarit ponta cacarau werner avand ca tatic si nasic bunicutza edec iliescu daca va uitati in arhiva era si daddy dragnea acolo
    propulsat de sistem ca un anus contra naturii intr-o finala cu ponta
    din 2014 lucrurile va sunt proaspete
    vis a vis de lasitatea,frica acestui personaj va pot oferi o singura proba
    nici taranistii in acei ani foarte grei 1996-2000 nu au schimbat cate un prim ministru pe an
    ma doare sufletul ca a dus Romania in sapa de lemn,in faliment,a practicat o politica de denationalizare,oamenii au continuat sa plece din tara
    fara griji vis a vis de judecata acestui om
    aici sau Dincolo va primi ce merita
    Cu Stima

  • Un proiect, da imparate, caci proiectul ce-l privesti nu e proiect de rand, el este proiectul tarii romanesti. Un proiect de tara atat de simplu, dupa vorba, dupa port. Cine goleste cel mai repede curtea Unchiului de junk-uri. And the winner is: completati dvs conform calendarului!
    Traiasca pacea-ntre popoare si-nfratirea-ntre picioare!

    • Proiectul e bagarea Romaniei in dictatura militara feroce si relansarea pandemiei ca sa fie toate la un loc: pandemie, razboi, foamete, dictatura, propaganda.. tot tacamul.
      Asta e planul. Iohannis e un pion, doar pune in aplicare un experiment.

  • Nimic nou.. A mai fost si unul Isar care si-a dat demisia cand s-a intors din „vacanta” de la americani.(26.11.2021)
    Vad ca si Isarescu sapa adanc groapa celor „nerecunoscatori”, dar si ptr cei ce vor sefia BNR.
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
    Pe cînd eșecul Proiectului de țară Nicolae Ciucă ? : Cand americanii ii vor da „out ” lui Ciuca!!
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    NU UITA : 4 apr. 1944 Bombardarea masiva a Bucurestiului de catre americani (313 bombardiere escortate de 119 avioane de vânătoare).
    „Totalul oficial al bombardamentului a fost totuși de „doar” 2.942 de morţi şi 2.416 răniţi .” (intr-o zi de 4 aprilie).
    Citez : „Moartea și groaza au năvălit peste orașele României cu o furie apocaliptică, răvășindu-le pentru totdeauna.”

  • Era pe vremuri o lozincă a anticomuniștilor:
    Din greșeală în greșeală,
    Spre victoria finală!

    Nu e și acum la fel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *