Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Esența crizei. Care a fost, de fapt, scânteia? | „Gândurile lui Cristoiu” la Aleph News

Gândurile lui Cristoiu, ACUM pe www.alephnews.ro. Emisiunea poate fi urmărită integral aici: https://bit.ly/3z0neuK

Publicată de Aleph News pe Vineri, 10 septembrie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Esența crizei. Care a fost, de fapt, scânteia? | „Gândurile lui Cristoiu” la Aleph News”

 • Buna ziua,

  De ce s-a intrerupt emisia la Aleph aseara, 10 sept, la cateva minute dupa inceputul emisiunii „Gandurile lui Cristoiu”? Voi incerca acum sa o vad pe blog…

  Am fost extrem de afectata. Nu-i ratez Maestrului niciun „gand”.
  Am facut parte din colectivul care a lansat EVZ si ii port dlui Cristoiu o adanca recunostinta, de la dansul am invatat meseria de jurnalist.

  Imi amintesc si acum cum Dl Radescu a dat-o afara pe Cora Muntean din restaurantul unde se organizase o asa-zisa conferinta de presa, la Tg-Mures. Eu, solidara, am iesit impreuna cu ea… Urmarea acelei anchete de la Teatrul National, publicata in Expres Magazin, a fost demiterea dlui Radescu din functia de director. Ce vremuri! Cora, te pup!

  Presa romaneasca de azi este jalnica…

  Cu respect,

  Cristina Darmina Iamandi

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog