Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

ETNO este disponibil acum în format HD și pentru abonații DIGI!

ETNO este disponibil acum în format HD și pentru abonații DIGI!

ETNO HD poate fi urmărit pe poziția 125, iar varianta SD se regăsește pe poziția 124.

Pentru deținătorii unor televizoare din generație mai veche, poate fi necesară o scanare automată, operațiune foarte simplă, la îndemâna tuturor.

ETNO s-a extins și cu varianta HD, la numai o lună de zile, de când televiziunea și-a schimbat grila de programe și a devenit un post generalist.

Schimbarea grilei de programe, a studiourilor și trecerea la HD sunt cele mai mari transformări realizate de la înființarea postului.

Publicul ETNO va putea urmări în condiții premium emisiunile sale preferate: ”Matinali și populari” realizată de Lavinia Furtună, ”Rămășag pe folclor” cu Georgel Nucă, dar și emisiunile de seară, care abordează cu profesionalism, principalele probleme ale românilor.

·      ”Raport Special” – de luni până vineri, între orele 18 și 20, emisiune realizată de Alex Ferariu.

·      ”Subiectul zilei”, difuzată de luni până joi, de la orele 20.00 la 22.00, realizată de Dana Chera și Alina Eftimie.

·      ”Show a la grec”, difuzată de luni până joi, între orele 22 și 23., emisiune realizată de Mihalis Dumitrache.

·      ”Tainele minții”, în fiecare vineri, de la orele 20.00 la 21.00, emisiune realizată de Dana Chera

·      ”Gura lumii”, difuzată vineri, de la orele 21.00 la 23.00, emisiune moderată de Georgiana Murgilă.

·      ”România rurală”, duminica, de la orele 11.00 la 12.00,

emisiune realizată de Anna de Hillerin.

Vă mulțumim!

ETNO


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *