Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Eu cred că mai bine vă uitați ce va fi după instalarea primului guvern (vor fi mai multe în următorii patru ani)

1. Privatizarea companiilor de stat, mai ales a celor profitabile.
Unul dintre primele acte normative ale viitorului guvern va fi privatizarea prin listare la bursa a tuturor companiilor românești importante.
La revedere CEC, la revedere Hidroelectrica, la revedere Romgaz, la revedere Transelectrica, la revedere Eximbank etc.

2. Privatizarea sănătății.
Despre privatizarea sănătății, da, va fi și aici un astfel de act, imediat după ce se ridică presiunea generată de pandemie.

3. Asigutarile de sănătate private Despre asigurarile de sanatate da, piața se va privatiza, scrie in programul partidelor de coaliție, nu va mai fi acces pentru toată lumea. Despre extinderea contributiei la sănătate asta puteți fi siguri.
Inclusiv pensionarii o vor plăti. Banii se vor duce preponderent in sistemul privat. Uitati de visele cu spitale de stat. E un non sens in intentiile vadite care s-au manifestat chiar la inceput de an 2020.

4. Capitalul românesc?
Ce va rămâne din el dupa criză va fi insignifiant. Va fi falimentat si cumpărat la bucata dupa ce a fsot supraindatorat

5. Despre oameni?
Nu exista astfel de preocupări ca prioritate.
Ei vor fi o consecință și totodată o povară.

Va spun de pe acum: nici nu știți ce urmează.
Va urma!

(Text de Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Eu cred că mai bine vă uitați ce va fi după instalarea primului guvern (vor fi mai multe în următorii patru ani)”

  • Procesul de lichidare a economiei romanesti pare sa continue fara nici o stavila.Alesii nostri din 06.12.2020 nu par capabili sa se opuna.Este o situatie complet dezamagitoare , fara nici o speranta de mai bine pentru poporul roman. Foarte trist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *