Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Eugen Teodorovici a ajuns în instanță cu conducerea interimară a PSD

Contracandidatul lui Marcel Ciolacu la conducerea PSD, senatorul Eugen Teodorovici, a depus, marți, la Tribunalul București o solicitare prin care cere să restabilească legalitatea. Adică recunoașterea calității lui de președinte executiv deoarece, spre deosebire de Viorica Dăncilă și Mihai Fifor, el nu a demisionat.

„Dreptate până la capăt! Am cerut respectarea Legii nr. 14/2003 și a Statutului PSD.
Am cerut în repetate rânduri organizarea corectă a alegerilor pentru conducerea PSD.

Tăcerea conducerii ilegale a PSD a fost răspunsul pentru toți membrii și susținătorii acestui partid.
A fost și este indiferență și insultă la adresa celor care au așteptări din partea celor ce se consideră „reformatorii” PSD.

Astăzi am cerut Tribunalului București să restabilească legalitatea. De ce este necesar acum acest demers?

Pentru că nu trebuie să validăm alegerea în mod nestatutar și nedemocratic a președintelui PSD, printr-un simulacru de alegeri, atunci când regulile se schimbă în timpul jocului tocmai pentru a diminua sau anula șansele altor potențiali candidați.

Reforma PSD pentru noul PSD va începe numai atunci când dedideratul membrilor și, mai ales, al conucererii PSD va fi acela al respectării Statutului partidului”, a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Mai jos, cererea lui adresată Tribunalului București.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *