Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Evenimentul de suflet al Nadiei Comăneci ajunge la Onești la fix 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice

Evenimentul de suflet al Nadiei Comăneci ajunge la Onești la fix 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice.

Cea de-a treia ediție a evenimentului ”Nadia Sports Experience – Pașaport pentru sport” se va desfășura în Parcul Central din Onești în zilele de 17 și 18 iulie 2021.

18 IULIE – 3 MOTIVE DE SĂRBĂTOARE PENTRU ONEȘTI
Duminică, 18 iulie, se împlinesc 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice, obținută de Nadia Comăneci la Olimpiada de Vară de la Montreal. Totodată, 18 iulie este și Ziua Municipiului Onești, reprezentanții autorităților locale alegând anul trecut această zi ca zi oficială a orașului tocmai datorită valorii istorice pe care această zi o are pentru gimnastica românească și mondială.

Oneștenii vor avea duminică, 18 iulie, și un al treilea motiv de sărbătoare. Fundația Nadia Comăneci, al cărei președinte este însăși Zeița de la Montreal, anunță reluarea unui proiect unic pentru copii – Nadia Sports Experience – chiar în Onești, orașul natal al Nadiei, în weekend-ul 17 – 18 iulie 2021.

Continuă lectura aici .


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Evenimentul de suflet al Nadiei Comăneci ajunge la Onești la fix 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice”

  • Va apreciem cu totii ! Nu cred ca un roman va mai reusi aceasta performanta. Asadar, Doamna a gimnasticii , va sarutam mainile !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *