Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Evz: Ni se pregătește o lume a întunericului: Lumea Țapului Sabatic

Am fost preveniți: „Lumea nu va mai fi la fel”. Ni s-a spus de la bun început. Căutați pe Google această expresie, în toate limbile pe care le cunoașteți. Veți vedea cu surprindere că am fost avertizați de schimbarea radicală a lumii încă de la apariția primelor cazuri de COVID-19 în Occident. Nu e straniu? De unde știau politicienii, oamenii de știință și presa că „lumea nu va mai fi la fel”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Evz: Ni se pregătește o lume a întunericului: Lumea Țapului Sabatic”

  • o lume a intunericului…orbitor!:))))
    …intunericul orbitor e…noua lumina, asa ca e cu lumina, povestea, ba chiar cu lumina orbitoare:)

    ‘lumea nu va mai fi la fel’…e un soi de prezicere:)), zici ca e rasarita dintr o ceasca e cafea…, sau din datu-n carti, sau…etc,
    ….faza e ca si ‘prezisul’, asta, s-a dezvoltat in stil fibonacci de-a lungul vremurilor, astfel incit, astazi, el a migrat spre o structura matematica, ca se dezvoltase cit de mult a putut…pe vechea structura, care era functionala pe vremea Babilonului.

    prin urmare…cunoasterea despre Viitor, care ajunsese pe o culme pe vremea Babilonului, a suferit o evolutie structurala, pentru a mai putea sa se dezvolte in stil fibonacci,
    iar aceasta evolutie a insemnat manifestarea Matematicii, ca structura de dezvoltare, capabila, capabila sa dezvolte pina la desavarsire.

    prin urmare iata ce e Matematica, singura structura capabila sa asigure dezvoltarea in stil fibonacci, evident dezvoltarea artificiala…in stil fibonacci
    ( dezvoltarea naturala in stil fibonacci apartinindu-i Naturii )
    (surpriza va aparea la final, cind cautindu-l pe Omega…dai de Alfa:)), prin urmare orice proces artificial e infasurat de unul natural, daca referinta este absoluta:) )

    Viitorul, pe vremurile astea, se…ghiceste in Matematica!:)))
    Viitorul, pe vremurile astea, e….mapat!, chestie tare de tot!, pentru ca ca existenta unei harti a Viitorului prevesteste manifestarea Nemuririi, ca, pina la urma, ce e Nemurirea…altceva decit o miscare perpetua, adica, pina la urma…fix Perpetuum Mobile?!:))

    Noua Lume va fi o constructie eminamente matematica, pentru ca singura cale prin care se poate lega ombilical Prezentul de Viitor e Matematica, 6, care e Prezentul, aducindu-l catre sine pe 9, care e Viitorul, din Prezent si Viitor mai ramanind doar…6-6, ca Prezentul si Viitorul…UNA vor fi, nu mai zic ca si cu Trecutul se va intimpla la fel, deci si 3, Trecutul, va fi adus catre Prezent, adica povestea Trecutului si Prezentului devenind…6-6,
    astfel incit, minune!, povestea ‘Trecutului-Prezentului si Viitorului’ devine…cam interesanta, ca poate fi rezumata simplu prin trei cifre…care vor deveni fundamentale: 6-6-6 ( deci iata Unitatea Noii Lumi, adica Esenta Noii Lumi, Intreita ei Manifestare, adica 666, ca acolo e o Cifra, dai in trei ipostaze…

    cum de a ajuns Matematica…Temelia Noii Lumi? pai…simplu, ca Matematica e…Amprenta pe care Iubirea, atunci cind se afla in Cer…o lasa pe Pamant:))),
    mai simplu spus…Matematica e…Clona Iubirii, adica…ceva mai SEC nu exista in Creatie, Matematica e ‘sec’-ul desavarsit:)))

    prin urmare…in timop ce lumea mare ridica in slavi Matematica, io o declar cea mai seaca chestie din intreaga Creatie, pentru ca, dorind sa cloneze Iubirea…isi arata natura.

    Iubirea fiind…fix Ecuatia de Miscare a Oului Absolut. Care E! Cubul.:))))

    Nadejdea: in mijlocul, in inima ‘intunericului orbitor’, se afla…Lumina!
    Lumina….adica Unicul Foton!:)))
    ca in Creatie se manifesta un singur foton, …care mai e si viu, pe deasupra, fiind, de fapt, insasi Viata!:)

  • O lume a intunericului? Nu e cam mult spus si panicarda afirmatia?
    Dupa pandemia de ciuma sau holera, de acum ceva vreme, sau febra spaniola, lumea s-a schimbat. Era normal. Dar in niciunul din cazuri nu a intrat in intuneric.
    De unde au stiut oamenii de stiinta? E mai simplu decat ” buna ziua” . Cu asta se ocupa, cu studierea, eventual prevenirea, anticiparea si statistica. Iar o buna parte din politicieni au acces la aceste informatii.
    Chiar si un om simplu, dar bine informat si cu minima ratiune, poate sa isi dea seama ca lumea nu va mai fi le fel.
    Dar nici intunericul propovaduit ca s-ar pregati, nu va fi. Hai sa fim seriosi.

  • Lumea se schimba permanent! Și de multe ori ,e bine că se schimba. De fiecare dintre voi depinde cum se schimba, in bine sau în rau. Sunte-ti responsabili in fiecare clipa pentru asta.Atentie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *