Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Exclusiv cristoiuTv. Au dispărut probe decisive din dosarul lui Gheorghe Dincă

Jurnalistul Ion Spânu a povestit, miercuri seara, la cristoiuTv, un amănunt din celebrul dosar al lui Gheorghe Dincă, care l-a uimit și pe Ion Cristoiu.
„Astăzi, la Tribunalul Slatina judecătorul de Cameră preliminară a decis să trimită dosarul în instanță. O decizie, în opinia mea aberantă, pentru că, la termenul trecut, avocata familiei Melencu, Carmen Ogășanu, a depus o solicitare: Să se dea CD-urile care lipseau din dosar. La dosar au rămas trei plicuri goale. Nu mai erau CD-urile și acolo erau toate datele referitoare la supravegherea telefoanelor lui Dincă. Judecătorul trebuie să judece pe fond pe trei plicuri goale. Avocata a făcut o cerere, că poate s-au pierdut, să le pună la loc, nicio problemă. Astăzi i s-a comunicat oficial că nu sunt. Cum să judeci fără trei probe cheie? Sunt convorbirile lui Dincă imediat după răpirea Luizei, înainte de dispariția Alexandrei. Dacă au dispărut cu intenție, e clar că voiau să ascundă acest lucru: că Dincă era supravegheat de către organe înainte de dispariția Alexandrei. Deci, când fata a dat telefon la 112, ei puteau să se ducă în secunda doi acolo. Acum, desigur se nasc foarte multe suspiciuni”, a explicat jurnalistul care, de aproape un an se ocupă de investigarea dispariției celor două fete, Alexandra și Luiza.

Ion Spânu a spus că în momentul în care a dat de un document și-a pus semne de întrebare: „Eu am descoperit, într-o declarație a șefului DIICOT de atunci că în 26 iulie, adică a doua zi după dispariția Alexandrei, a cerut o comisie rogatorie cu SUA, cu FBI. Eu am zis că nu înțeleg care e treaba. Un cetățean român omoară un cetățean român. Ce treabă are FBI? Acolo a fost marele semn de întrebare. Ce caută FBI într-o anchetă din România? Sigur, aproape de Caracal este Deveselu, punct de interes maxim”.

Cei doi jurnaliști s-au amuzat pe seama unei afirmații mai vechi făcute de Ion Cristoiu, care a spus că dacă Natașa s-ar fi plimbat prin zona Deveselu, o vedeau și din satelit.
Mai mult, Ion Spânu a povestit despre un patron de restaurant care i-a relatat și furnizat o informație cheie. Că după ce a obținut toate avizele pentru două mese puse afară, primarul i-a spus: „Nea Ioane, e totul în regulă, mai rămâne să vină aprobarea de la Deveselu”. „Și atunci am spus că tot ce este acolo este monitorizat, în mod firesc, de către americani”, a afirmat jurnalistul adăugând că poate e vorba de un interes statal.

Ion Cristoiu l-a întrebat că, chiar și așa, dacă este vorba de un interes statal, nu puteau să facă ceva mai subtil, să strice CD-urile, nu să le fure?
Jurnalistul a spus, așa cum întreaga opinie publică știe, că în această anchetă sunt multe semne de întrebare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *