Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Exclusiv cristoiuTv. Bărbătește discutând, înainte de orice, Robert Negoiță ar trebui să-și dea demisia din funcția de primar

Manevra pe care o face Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, lovind în Gabriela Firea pentru a-și atrage din electoratul USR, a fost criticată de primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, într-o emisiune la cristoiuTv. Edilul de la 6 a avut și el numeroase disensiuni cu Primarul General și spune despre Negoiță că a fost un răsfățat al municipalității.

„Robert Negoiță se pare că, din păcate, a uitat momentul 2012. Se pare că a uitat momentul 2016. În acest mandat am fost direct implicat în relația cu Primăria Capitalei și cunosc în detaliu tot ce s-a întâmplat prin sectoare. Robert Negoiță a primit tot sprijinul necesar pentru absolut toate proiectele de la Primăria Capitalei (…) Să ieși cu două luni și jumătate înainte de alegeri și să faci un astfel de gest, să spui că Primăria Capitalei nu te-a sprijinit, spune multe despre caracterul lui”, a explicat Mutu.

Acesta a arătat de ce Robert Negoiță ar trebui să demisioneze de la Primăria Sectorului 3, așa cum prevede legea:
„Bărbătește discutând, înainte de orice, Robert Negoiță ar trebui să-și dea demisia, pentru că a pierdut calitatea de membru de partid. În momentul în care faci o declarație publică în care spui că ai preluat președinția partidului, nu știu cum se numește, în acel moment ți-ai pierdut calitatea de membru al partidului pe lista căruia ai fost ales, PSD. Așa spune legea, nu este o procedură inventată de noi. Din acel moment, prefectul Capitalei nu face altceva decât să constate încetarea mandatului. Nu este nicio altă procedură juridică decât aceasta”.

Gabriel Mutu a mai spus că Robert Negoiță, prin declarația făcută, că îl sprijină pe Nicușor Dan, urmărește să ia și voturi de la USR „deoarece la nivel politic uniunea stă mai bine decât candidații”.

Invitatul a vorbit și despre organizarea congresului PSD, dar și despre condițiile în care vor avea loc alegerile locale.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *