În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Exclusiv cristoiuTv. Când vor tranșa social-democrații două probleme care-i ard la degete

Congresul PSD trebuie să aibă loc înainte de alegerile locale și parlamentare, chiar dacă se va organiza online. Gabriela Firea a spus, marți seara, la cristoiuTv, că nu se poate intra în alegeri cu o conducere provizorie, pentru că ar fi un semnal negativ pentru electoratul social-democrat. În plus, liderii din teritoriu ar fi tentați să nu reacționeze cu loialitate.

Ea a făcut un apel la alți social-democrați care și-au anunțat intenția de a candida la președinția partidului: „Cred că toți cei care consideră că ar fi potriviți pentru postura de președinte al partidului au loc suficient în noua conducere. Nu cred că trebuie să fim toți numărul unu sau numărul doi, putem fi împreună”.

Miercuri și joi au loc întâlniri cu președinții de organizații din țară, cu președintele interimar Marcel Ciolacu și cu secretarul general, Paul Stănescu.
„Se va tranșa, într-un CEx, care va avea probabil loc vineri, dacă nu, luni sau marți cel târziu, și moțiunea de cenzură și congresul”, a spus Gabriela Firea. Ea a precizat că se va stabili data moțiunii, nu dacă va fi depusă sau nu, decizia în acest sens fiind luată.

În ceea ce privește modalitatea de alegere a conducerii partidului, Firea a spus că se optează pentru votul pe moțiuni, pentru că așa vrea majoritatea. Ea, deasemenea, susține această procedură.

În ceea ce îl privește pe Eugen Teodorovici, care și-a anunțat, chiar la cristoiuTv, decizia de a candida împotriva lui Marcel Ciolacu, Gabriela Firea îl invită să i se alăture.

Multe alte amănunte despre politică, despre jocuri de interese și criza sanitară, găsiți în emisiunea de pe cristoiuTv:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *