Exclusiv cristoiuTv. Cum l-au vândut liberalii pe Popescu de la Sectorul 2

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, mult mai cunoscut și implicat decât primarul în funcție, a fost convins, până în ultima clipă că el va fi candidatul PNL la alegerile locale. Pe bază de sondaje, nu de aspirații. Cu toate acestea, a fost înlăturat în baza înțelegerilor făcute de PNL cu USR.
Cristian Popescu a fost, joi seara, la cristoiuTv unde a povestit ce s-a întâmplat. Nu este prima dată când este înlăturat în urma jocurilor subterane făcute de liberali.

Cristian Popescu spune că politicienii tranzacționează electoratele, însă el mizează pe faptul că votanții vor ține cont de realizări și își vor da seama că, de fapt, unii sunt interesați doar de funcții.

Despre destinul viceprimarului de la S2, fiu al unui celebru matematician, despre un accident din copilărie care l-a dus în Rusia, despre cum a trăit alegerile din SUA, puteți afla urmărind emisiunea aici:

Comentarii

Invitații cristoiuTv | Adriana Vitan Balint | Eroii din linia întâi, condamnați penal, fac apologia Covidului de frica închisorii
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
📹 Videoblitz 📹
Loading