Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Exclusiv cristoiuTv. Cum l-au vândut liberalii pe Popescu de la Sectorul 2

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, mult mai cunoscut și implicat decât primarul în funcție, a fost convins, până în ultima clipă că el va fi candidatul PNL la alegerile locale. Pe bază de sondaje, nu de aspirații. Cu toate acestea, a fost înlăturat în baza înțelegerilor făcute de PNL cu USR.
Cristian Popescu a fost, joi seara, la cristoiuTv unde a povestit ce s-a întâmplat. Nu este prima dată când este înlăturat în urma jocurilor subterane făcute de liberali.

Cristian Popescu spune că politicienii tranzacționează electoratele, însă el mizează pe faptul că votanții vor ține cont de realizări și își vor da seama că, de fapt, unii sunt interesați doar de funcții.

Despre destinul viceprimarului de la S2, fiu al unui celebru matematician, despre un accident din copilărie care l-a dus în Rusia, despre cum a trăit alegerile din SUA, puteți afla urmărind emisiunea aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog