În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Exclusiv cristoiuTv. De ce nu o susține Pro România pe Gabriela Firea

A fost, în epoca Dragnea, pucist împreună cu Gabriela Firea, după care drumurile lor politice s-au despărțit. Acum, a fost cel care i-a dat lovitura de grație, deoarece prin gura lui Adrian Țuțuianu Pro România a anunțat că nu o va susține pe Gabriela Firea la alegerile locale, ci va avea un candidat propriu.

Adrian Țuțuianu a povestit, marți seara, la cristoiuTv, de ce formațiunea a luat această decizie: „Am considerat, majoritatea dintre noi, că este nevoie să ne revalidăm. Nu facem niciun fel de alianțe preelectorale, candidăm pe liste proprii, vom avea candidați peste tot. Vrem să trecem de 10%. Suntem conștienți că nu vom putea să câștigăm foarte multe primării mari, pentru că partidul nu-i suficient de bine consolidat”.

Liderul Pro România  nu a negat că au avut discuții cu PSD. „Dar noi nu am cerut nimic, asta că am fi pretins 40 de parlamentari este o poveste. Cineva i-a spus doamnei Firea că am fi avut o astfel de solicitare. Au fost niște discuții legate de liste comune la București, dar nu s-au materializat. Noi am decis ca până în 25 iulie să venim cu candidatul pentru Primăria Generală a Capitalei și cu cei 6 candidați pentru primăriile de sector. Fac precizarea că noi nu suntem împotriva doamnei Firea sau a lui Nicușor Dan. Noi suntem Pro România și ne construim propriul brand politic”, a explicat Țuțuianu.

Politicianul a spus că nu mai există nicio posibilitate de a face alianță cu PSD pentru că nu a văzut un interes real din partea foștilor colegi. Țuțuianu crede că votanții nehotărâți sunt o mare oportunitate pentru Pro România, dar recunoaște că vor lua și din electoratul PSD.

Emisiunea integrală o puteți urmări aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *