Lista cabinetului Cioloş şi programul de guvernare au fost depuse în Parlament. Conducerile celor două Camere urmează să stabilească data şedinţei în care va fi dat votul de învestitură

Exclusiv cristoiuTv. De la făuritorul de căruțe, la primarul vloger

Prima căruță i-a făcut-o tatălui său, apoi a fabricat mii de utilaje. A parcurs un drum interesant, cu suișuri line și coborâri bruște, dar este un povestitor talentat care și necazurile le îmbracă în zâmbet. Primarul din Buzău, Constantin Toma, invitat la cristoiuTv, la ediția de vineri, a făcut o trecere prin viața lui și vorbește cu ușurință despre noua tehnologie, deși nu face parte din generația nouă. A povestit despre succese cu mândrie sfioasă, iar despre eșecuri cu asumare. Este printre puținii bugetari din România care condamnă risipa banului public. Atât pe salarii nemeritate, pe așa zise cursuri de pregătire cât și pe achiziții cu prețul mărit artificial. „Eu sunt disperat când văd câți bani dau pe lună pe salarii. Nu am mărit salariile din 2017. Trei sferturi din comune și Consiliul Județean au salarii mai mari decât cele din Primăria Buzău, pe care le consider foarte mari față de zona privată, economia reală din județul Buzău. Mi se pare strigător la cer”, a explicat primarul.

Constantin Toma a început să facă vloguri atunci când și-a dat seama că îl ajută să se apropie de cetățeni, să le cunoască mai bine păsurile și să și facă ceva. Evident, este un om contestat și catalogat drept „conflictual”. Vrea să știe pe ce se duce fiecare bănuț din buget. „Mă filmez și spun ce mi se întâmplă. La început făceam unul pe săptămână, apoi tot mai des. Am avut și o juma de milion de vizualizări. Povestea m-a prins și răspund la absolut toată lumea. Văd că a prins extraordinar”, a povestit Toma despre activitatea lui de vloger. Cu asta a reușit să cucerească și foarte mulți tineri.

A povestit și cum s-a lăsat de campania „din ușă-n ușă”. Dintr-un aparament a ieșit o doamnă în neglijeu și i-a spus: „Du-te dracului cu PSD-ul tău cu tot!” și s-a lecuit. A zis că nu mai face așa ceva.

Constantin Toma l-a surprins pe Ion Cristoiu, realizatorul emisiunii, când a povestit că el a apărut pe prima pagină în Evenimentul zilei, în anii de început. Era un prosper om de afaceri și un prieten l-a anunțat că este pe prima pagină în ziarul cu un tiraj de 700 000 de exemplare pe zi. Până să apuce să-l cumpere a fost în pragul infarctului, că pe prima pagină apăreau doar știri negative. Era de bine.

Despre multe alte întâmplări din viața de primar puteți afla vizionând emisiunea.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog