Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Exclusiv cristoiuTv. Dr. Adrian Marinescu: Nu vor fi creșteri importante de cazuri ca urmare a deschiderii școlilor

Lucrurile vor rămâne sub control în școli și nu va exista o creștere alarmantă a numărului cazurilor de infectare cu noul coronavirus, a spus Dr. Adrian Marinescu la cristoiuTv.

De altfel, medicul a încercat să calmeze spiritele și a dat și alte vești bune. El crede că vom renunța la mască, poate chiar de anul viitor.
Emisiunea a fost un adevărat „sfat al medicului”. Adrian Marinescu a vorbit despre simptome și pașii pe care trebuie să-i urmeze o persoană atunci când acestea apar. Și, în primul rând, spune el, nu trebuie să se gândească imediat că ar fi vorba despre Covid-19, pentru că asta agravează anxietatea.

În ceea ce privește psihoza, medicul spune că aceasta este marea problemă. „S-a creat această psihoză și eu unul nu înțeleg de ce s-a creat, eu nu aș fi făcut-o. Pentru mine este o infecție care se transmite ușor. Nu trebuie să fie psihoză”, a spus el. Marinescu a vorbit și despre imixtiunile politice și spune că acestea nu ar fi trebuit să existe decât la nivelul de politică de sănătate.

Întreg interviul îl puteți urmări aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii