Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Exclusiv cristoiuTv. Elena Băsescu, primul interviu după ce s-a lansat în cursa electorală

Elena Băsescu nu are nici pe departe forța tatălui ei de a captiva mulțimile, nu are nici puterea unui discurs care să extazieze publicul.
Oricât de bună ar fi sau ar deveni, Elena Băsescu va fi mereu comparată cu tatăl ei și mereu va ieși în pierdere.

După ce s-a făcut oficial anunțul că va candida pe lista PMP Constanța, la Camera Deputaților, Elena Băsescu a acordat un interviu lui Ion Cristoiu la cristoiuTv. Dincolo de politician, discuția a creionat, cu tușe puternice, rolul greu pe care Elena Băsescu și l-a asumat: acela de mamă singură, care își crește cei trei copii. Desigur, a recunoscut că este ajutată de părinți. Însă, nici ea nu a fost scutită de piedicile puse de sistem.

Dacă va ajunge în Parlament, Elena Băsescu spune că va iniția proiecte de lege care să sprijine mai mult familia și în special familiile monoparentale.
Ea a discutat deschis despre viața ei, despre greșelile pe care le-a făcut și pe care nu le-ar mai repeta. Și despre greșelile de exprimare a vorbit.

Elena Băsescu a vorbit și despre politică, despre cât este de implicată și de ce a ales să nu stea deoparte.

Puteți urmări întregul interviu aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Exclusiv cristoiuTv. Elena Băsescu, primul interviu după ce s-a lansat în cursa electorală”

  • Nu am vazut, nu am ascultat…
    Încerc sa deduc dupa expresia fetei lui Ion Cristoiu, care, orice ar fi spus în minunatul interviu, gândeste cam asa:
    .
    „Fatuca draga, îi fi matale fata lui tata, ca de-aia nu te iau în suturi în acest interviu, si de-aia îmi încalc toate principiile jurnalistice, dar esti înca un copil râzgâiat, care crede ca i se cuvine orice jucarie, chiar si aceea care se numeste Parlamentul European. Ai totusi întreaga mea simpatie (fiind fata lui tata) si mai ai în plus o doza de compasiune, pentru ca te expui oprobriului public, fara ca macar sa-ti dai seama cât de ridicola esti. De tine mi-e mila, de alte fatuci ca tine (dar fara un tata ca Base) nu mi-ar fi mila sub nicio forma!
    Dumnezeu (si el) cu mila, nu o sa saraceasca tara pentru înca un post bine platit la Bruxelles, ocupat de o a nu stiu câta nulitate care ne reprezinta pe acolo!”
    .

  • Doamne, cu ce ti-am gresit noi, muritorii?

  • Doamne,ce pandemie idioata asta botoxata de eba,a imbatrinit si incepe sa fie foamea mare? Un locusor cald in parlament cu mii de euro lunar sint buni,sper sa nu fie asa de idioti constantenii sa puna stampila pe aceasta idioata,oare se uita ce a insemnat aceasta familie basista pentru romani,se uita asa usor cit rau a facut acestei tari? doamne fereste dar cea mai mare dezamagire este Cristoiu care a devenit propagandistul numaru unu pentru eba,exact cum este johanus nazistul pentru derbedeii de la ciuma galbena,domnule Cristoiu m-ai pierdut de fan

  • La mamele singure s-a gandit si dna Merkel , cand cu valul de migranti de mai an .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *