Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Exclusiv cristoiuTv. Este o mare spălare de bani

Prelungirea stării de alertă este și o socoteală de a pune mâna pe sume importante de bani, bani care nu pot fi urmăriți, dat fiind regimul stării excepționale.
Prezent, miercuri seara, la cristoiuTv, avocatul Gheorghe Piperea a explicat mecanismul:
„Banii care se duc în măști, echipamente și așa mai departe, comisioanele acelea de 18% nu se duc numai în buzunarele unor panarame de directori în companii de stat. Alea se duc în multe alte buzunare. A doua chestiune, în starea de urgență s-au dat reglementări care au permis PNL să schimbe prefecți, subprefecți, șefi de DSP, practic să schimbe tot la nivel de putere administrativ-descentralizată, să schimbe șefi de spitale cu antreprenori de pompe funebre sau frizerițe și alții. Toate zonele acestea captează ca o sugativă, ca un burete, toți banii publici, lichiditățile, ca după aceea să fie distribuiți cash în alte zone. Este o enormă spălare de bani. Acești bani lichizi vor permite puterii actuale să se mențină la putere, pentru că degeaba are lumea impresia că asta este o meteahnă a PSD-ului. Realitatea este că e meteahna tuturor, să nu uităm, totuși, că PNL a fost în aceeași oală cu PSD”.

Ion Cristoiu, realizatorul emisiunii, a remarcat că această atmosferă apocaliptică le dă posibilitatea să achiziționeze în continuare, dar, de fapt, banii sunt folosiți și electoral. Un cash de care au nevoie acum.
Avocatul a precizat că banii, cash-ul este foarte greu de urmărit și este și nepurtător de taxe, intră în buzunare fix așa cum sunt.

Ion Cristoiu a întrebat dacă un al treilea motiv „pentru care ei vâră acum cărbuni în tema asta cu pandemia și pentru a determina electoratul PSD să nu mai meargă la vot”.
Gheorghe Piperea a explicat că electoratul PSD este total bulversat: „Cred că există cel puțin două categorii de electorat PSD care s-ar putea să nu mai meargă cu echipa Ciolacu. În primul rând, este acel electorat care ar vrea să vadă la PSD o atitudine de opoziție. A doua e cea tentată de mișcările ciudate, de trădător învederat ale lui Ponta”.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *