Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Exclusiv cristoiuTv. Eugen Teodorovici stă în aceeași casă cu fosta soție

Invitat la ediția de joi la cristoiuTv, senatorul Eugen Teodorovici a vorbit, în premieră, despre viața lui personală și despre etichetele care i s-au pus în acești ani, care l-au făcut să pară un bărbat flușturatic.

Discuția a început cu nedumerirea lui Ion Cristoiu, după ce invitatul i-a mărturisit că fata lui l-a ajutat cu partea tehnică, pentru a putea intra în emisie: „Dacă vreți să mă credeți, eu ca și alții, aveam imaginea unui tip care e burlac”.
„Este o ștampilă pusă pe mine în mod nejustificat pentru aducerea mea, a ceea ce fac eu, în derizoriu prin folosirea acestei etichete de discotecar, de dandy, de Casanova și altele. Și folosindu-se foarte des prenumele meu, eu nu am nicio problemă, așa m-au botezat părinții, de Orlando.

Nu m-a întrebat nimeni despre viața de familie, pentru că nu au fost interesați cine sunt dincolo de această imagine.
Sunt și eu un om ca toți oamenii, din păcate am divorțat. Eu port întreaga răspundere și îmi asum acest lucru. Soția mea a fost prinsă non stop în activitate, am lăsat totul pe umerii ei. Și după 25 de ani, zi de zi petrecuți împreună -noi am fost colegi din clasa a VII-a, liceu, facultate, serviciu, la Ministerul Transporturilor- ne-am despărțit. Avem doi copii mari, o fată de 22 de ani și un băiat de 16 ani. Fata a terminat facultatea în această vară în Anglia, o școală de management, bussines, afaceri și băiatul este la liceu, aici în București”, a explicat Teodorovici.
El a mărturisit că și-ar dori mult ca fata să rămână în România, să urmeze un master.

Politicianul a mai spus că eticheta de „discotecar” i-a fost pusă total pe nedrept, a fost de cel mult 20 de ori, în toată viața, în cluburi sau discoteci. „A fost o campanie din partea domnului Băsescu. Într-un fel, eu îi mulțumesc, pentru că ar fi trebuit să bag foarte mulți bani, ca om politic, să am o notorietate atât de mare. Dânsul a făcut acest lucru pro bono. E adevărat, s-a lipit această etichetă de mine, acum nu-mi mai convine, dar asta este, plătesc prețul acestei promovări de la nivel de președinție”, a spus invitatul.

El a adăugat că este foarte legat de casă: „Eu nu am vrut să divorțez. Divorțul nostru a fost unul dintre cele mai lungi din România, cam doi ani. Am refuzat să divorțez. Și acum stau în aceeași casă cu soția mea, fosta soție”.

Puteți urmări emisiunea aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *