Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Exclusiv cristoiuTv. Fost jurnalist în staff-ul lui Iohannis: Am descoperit în biografia lui diverse schelete

Președintele Klaus Iohannis nu știe să comunice, dar nici nu vrea să învețe. Sorin Roșca Stănescu a fost în staff-ul lui de campanie, la primele alegeri, și a povestit la cristoiuTv cum a refuzat, pe atunci, candidatul Iohannis să învețe să transmită natural mesajele.

„Iohannis a fost așa de când l-am cunoscut. Am fost în staff-ul lui electoral până înainte de alegeri. Ne vedeam în fiecare zi. Nu era un om care dorea să comunice. Am descoperit în biografia lui diverse schelete. L-am rugat, mai întâi între patru ochi, apoi într-un cerc mai restrâns, din colegi de partid, să accepte să pun un aparat de filmat, între mine și el, și să-i pun întrebări. Să fiu și Cristoiu, și Cristian Tudor Popescu, și StelianTănase, și Sorin Roșca Stănescu, și Nistorescu și așa mai departe, să-i pun cele mai incomode întrebări, să văd cum reacționează și să-i compunem cumva răspunsuri. Nu a fost chip, nu a acceptat așa ceva. Odată i s-a stricat prompterul și nu a putut să mai scoată o vorbă, nu reușea să articuleze o frază”, a spus jurnalistul.

Întrebat de Ion Cristoiu cum a reușit, totuși, să câștige alegerile, Sorin Roșca Stănescu a spus: „A câștigat alegerile pentru că a avut culoar, alegerile au fost câștigate de sistem, el a fost un produs al sistemului”.

Jurnalistul a explicat și ce anume îi asigură președintelui forță: „Klaus Iohannis ar vrea să preia toate pârghiile puterii. A încercat, anul acesta, să fie mai jucător decât a fost Traian Băsescu. Are spatele acoperit, din partea Germaniei, și servește interesele Germaniei în România. Are spatele acoperit din partea serviciilor secrete, șefii serviciilor secrete fiind ei înșiși sub steag străin. Are spatele acoperit din partea instituțiilor de forță, pe care le-a menajat în permanență. Are spatele acoperit  din punct de vedere a justiției, judecători și procurori, pe care, vânturând teza statului de drept, i-a menajat. Și are un partid care e în stare proastă, dar care la ultimele alegeri a ocupat un loc important”.

Despre alte teme politice, despre  PNL, PSD, USR, dar și despre masca de protecție pe care o poartă Sorin Roșca Stănescu, aflați din emisiunea care a avut loc marți seara:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *