Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Exclusiv cristoiuTV. Gabriela Firea este la un pas de împăcare cu Victor Ponta

În prima săptămână a lunii august ar trebui să fie anunțate alianțele electorale și în a doua săptămână să se depună candidaturile, a spus Gabriela Firea, marți seara, la cristoiuTv.

Primarul General al Capitalei a dezvăluit că va avea discuții cu Victor Ponta și Pro România: „A fost în concediu, domnul Victor Ponta, în Grecia. S-a întors și urmează să avem o întâlnire, la care vom stabili, într-o manieră colegială, o posibilă alianță. Nu doar pentru București, ci și pentru alte zone din țară. Sunt optimistă”.

Liderul Pro România a anunțat că în 25 iulie anunță dacă formațiunea va avea candidat propriu la alegerile pentru Primăria București. S-a discutat chiar și că el va fi candidatul.

Multe alte amănunte despre politică, despre jocuri de interese și criza sanitară, găsiți în emisiunea de pe cristoiuTv:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *