Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Exclusiv cristoiuTV. Gabriela Firea, mesaj pentru Negoiță: „Copiii nu au nicio vină pentru păcatele părinților”

Gabriela Firea a povestit, într-o emisiune la cristoiuTv, cum a reacționat atunci când Robert Negoiță aanunțat că alege alt drum politic. L-a sunat imediat și l-a întrebat ce s-a întâmplat.
„A vorbit foarte frumos atunci cu mine, dar între timp lucrurile au luat o altă întorsătură, dureroasă. Prin urmare, împreună cu familia mea, am luat decizia să considerăm acest subiect mort”, a spus primarul general.

Gabriela Firea a explicat că Negoiță a aruncat în derizoriu relația lor, care a fost apropiată: „Robert mă jignește și pe mine, pe familia lui, pe copiii lui. Văd că acum se ferește să spună că am avut o relație, de parcă ar fi ceva rușinos. Am și eu copiii mari, citesc pe FaceBook, pe internet, mi-e jenă de ei. Eram prieteni, ne vedeam unul la casa celuilalt, mergeam în concedii și acum, deodată, ceva s-a întâmplat. Nu mai zic nimic pentru că fuge imediat la o altă emisiune și spune fel și fel de lucruri care, nu că sunt departe de adevăr, nu au nicio legătură cu realitatea”.

Ea a spus că este nașa unuia dintre copiii lui Negoiță. „Eu și soțul meu l-am botezat pe Vlăduț, unul dintre fiii lui. Îl iubim în continuare și relația noastră nu se va deteriora în ceea ce-l privește pe Vlăduț și nici pe fosta sa soție, cu care ținem legătura, este și normal. I-am botezat, de asemenea, una dintre fetițele fratelui său, pe Lara, și nu vom regreta niciodată. O iubim și pe Lara, și pe Sara. Copiii nu au nicio vină pentru păcatele părinților”, a explicat Gabriela Firea.

Multe alte amănunte despre politică, despre jocuri de interese și criza sanitară, găsiți în emisiunea de pe cristoiuTv:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *