Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Exclusiv cristoiuTv. Gabriela Firea nu asigură spații de carantinare

Guvernul nu poate aplica legea carantinei deoarece nu are unde să-i cazeze pe suspecți, în afară de spitale. Primarul General al Capitalei a declarat, marți seara, la cristoiuTv, că nu poate asigura aceste spații deoarece guvernul nu a decontat banii pentru serviciile anterioare.

„Am primit luni o adresă de la domnul subprefect, eu și colegii mei, primari de sectoare, în care să le spunem ce spații de carantină le punem la dispoziție colegilor de la DSP, să poată fi aplicată legea. Le-am răspuns că Guvernul, prin Ministerul Sănătății, DSP nu și-a făcut datoria față de cetățeni și față de autoritățile locale și nu ne-a decontat cheltuielile din pandemie. Spre exemplu, Primăria Capitalei a cheltuit 55 de milioane de lei cu carantinarea românilor care veneau din Italia, Spania și alte țări. Am primit o jumătate de milion de lei, nici atât. Am trimis toate actele doveditoare, toate contractele, toate facturile, ne-am încadrat în baremul dat de guvern. Ce a spus guvernul, aia am făcut. Nici măcar un milion de lei din 55 nu ni s-a decontat. Noi am spus foarte clar: dacă doriți în continuare carantină, achitați-vă datoriile”, a explicat Gabriela Firea.

Multe alte amănunte despre politică, despre jocuri de interese și criza sanitară, găsiți în emisiunea de pe cristoiuTv:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Exclusiv cristoiuTv. Gabriela Firea nu asigură spații de carantinare”

  • Știința mincinoasă minte și mințind declară cu tupeu că suferința (boala… ) pe care o suferă în întregime omul care o are… ar exista și după ce această suferinţă (boală… ) nu mai există – și după ce această suferință (boală…) este suferită în întregime de omul care o are şi că ar fi suferită această suferinţă (boală… ) și de un alt om sau chiar de mai mulți oameni.

    Vă rugăm să spuneţi tuturor că nu există suferinţă (boală…) care să treacă de la un om (oricine ar fi acel om) la un alt om sau la alţi oameni.

    Suferinţa (boala…) oricărui om este suferinţa (boala…) acestui om şi această suferinţă este suferită în întregime de acest om care are această suferință (boală…) şi care o suferă în totalitate în contul său.

    Iar știința mincinoasă minte sigur 100 % atunci când spune că ar exista suferință (boală … ) care trece de la un om (oricine ar fi acest om) la un alt om sau la alti oameni deoarece această suferință nu există în realitate.

    Și atunci când un om face rău altui om și îl rănește fizic pe acest alt om, și atunci suferința (boala… ) nu trece de la un om la celălalt om deoarece:

    – doar omul care îl rănește fizic pe acest alt om, doar acesta face răul şi doar acesta care a făcut păcatul va suferi în realitate întreaga suferinţă (boală… ) care vine din cauza acestui păcat şi deci doar acesta are în realitate întreaga suferinţă (boală… ) care vine din cauza acestui păcat;

    – omul care suferă din cauza rănii fizice nu suferă nimic din cauza acestul păcat care a fost făcut de celălalt şi deci acesta nu are nimic din suferinţa care vine pentru acest păcat şi nu suferă nimic din suferinţa care vine pentru acest păcat, ci are această suferinţă a lui ori din cauza păcatelor sale… , ori pentru ca să se arate minunile lui Dumnezeu… .

    Deci, cel care a rănit are o suferinţa (întreaga suferinţă care vine din cauza păcatului acesta al său), iar cel rănit are o altă suferină. Se vede foarte clar că ceea ce spune ştiiţa mincinoasă este sigur 100 % minciună, se vede foarte clar că suferința (boala… ) nu trece de la un om (oricine ar fi acest om) la un alt om sau la alti oameni. ………………….………………………………………..

    Ştiinţa mincinoasă este o ştiină care este de nota minus infinit
    împreună cu toţi cei care o susţin. Îi îndemnăm şi îi rugăm pe toţi să nu le facă niciun rău, să-i mustre între patru ochi… , să spună tuturor oamenilor să nu se ia după minciunile lor, să nu facă ce zic ei (pentru că zic minciuni, îndeamnă oamenii să facă răul de frică, îndeamnă la păcatul fricii şi la alte păcate, bagă frica în oameni, iar oamenii care se iau după ei fac de frică ce zic aceşti mincinoşi şi aşa cad în păcatul fricii şi al îndemnului la frică şi în alte păcate şi aleg răul în loc să aleagă binele, aleg să facă răul de frică în loc să aleagă să facă cu curaj binele).

    Păcatul acesta al fricii aduce sigur 100 % suferinţă (boală, etc. … ) aşa cum aduc sigur 100 % suferinţă (boală, etc … ) şi toate celelalte păcate.

    Cine vrea să vadă minunea adevărată pe care o va face Dumnezeu atunci când se vor ruga ortodoxii(cş) să vină să vadă această minune adevărată. Dumnezeu va arăta cine are ştiiţa adevărată şi cine are ştiinţa mincinoasă şi va deschide uşile tuturor bisericilor după ce aceste uşi vor fi inchise, supravegheate şi păzite de oameni. Să vinăsă vadă toţi cei care sunt de partea ştiinţei mincinoase, toţi mincinoşii eretici, inclusiv toţi mincinoşii eretici ecumenişti… .

    Dumnezeu va face acestă minune sigur 100 % dacă această minune este după voia lui Dumnezeu pentru că doar ceea este după voia lui Dumnezeu este de folos pentru oameni (pentru unul sau mai mulți oameni). (Să semneze toţi cei care sunt de partea ştiinţei mincinoase, toţi mincinoşii eretici, împreună cu autorităţile un act în care să declare că ei şi autorităţile acceptă
    doar învăţătura ortodoxă (singura învăţătură adevărată), că vor face doar legi ortodoxe, că vor anula toate legile neortodoxe, că vor restitui bisericile ocupate de eretici, inclusiv bisericile ocupate de ereticii ecumenişti. În actul respectiv va fi menţionată ziua în care se face această restituire a bisericilor ocupate de eretici, inclusiv bisericile ocupate de ereticii ecumenişti așa: ziua în care uşile acestor biserici vor fi deschise de Dumnezeu ).

    Dumnezeu ascultă întotdeauna rugăciunea ortodoxilor(cş) pentru că aceştia cer intotdeauna doar ceea ce este bun cu adevărat deoarece știu că doar ceea ce este bun cu adevărat este după voia lui Dumnezeu și mai știu că doar ceea este după voia lui Dumnezeu este spre folosul lor.

    Silvestru Sterie
    E-mail: steriesilvestru@gmail.com
    Telefon: 0349417596 și 0733975725 (acesta nu funcționează)
    .

    OAMENII SUFERĂ ORI DIN CAUZA RELELOR PE CARE LE FAC ÎN VIAŢĂ… , ORI CA SĂ SE ARATE MINUNOLE LUI DUMNEZEU…

    Oamenii care suferă ca să se arate minunile lui Dumnezeu suferă cu bucurie… , au conştiinţa liberă şi fericită…. , vor ei să sufere… , pe ei nu-i afectează suferinţa… (aşa cum a fost orbul din evanghelie despre care ne-a spus Dumnezeu că nu a păcătuit nici el nici părinţii lui… .)

    Oamenii care suferă (suferinţa boala…) din cauza relelor pe care le fac în viaţă suferă această suferinţă în întregime şi atât, doar atât, altă suferinţă (suferinţă boală…) nu mai suferă, nu mai suferă sigur 100 % altă suferinţă (suferinţă boală…) chiar dacă aceşti oameni se află lângă bolnavi de orice boală (oricât de aproape de ei, chiar şi lipiţi de ei ca că facă o respiraţie gură la gură… sau alte fapte BUNE) şi oricât de aproape de toţi microbii.

    Iar pentru toate faptele rele vor suferi toţi întreaga suferinţă (suferinţă boală…) chiar dacă de frică vor face fel de fel de fapte rele (fapte anormale – fapte făcute de frică), deci vor suferi chiar dacă vor sta de frică cu mască, vor suferi chiar dacă vor sta de frică la distanţă şi faţă de toţi bolnavii şi faţă de toţi microbii… , vor suferi chiar dacă vor da de frică tot felul de declarații… , vor suferi chiar dacă vor face de frică şi alte fapte rele… . Din cauza fricii vor suferii, din cauza acestor fapte făcute de frică vor suferi sigur, nu vor câştiga nimic, ci vor pierde sigur 100 % (se ştie sigur 100 % că din cauza păcaului fricii oamenii ajung chiar să moară).

    Deci, doar faptele bune cu adevărat (faptele normale) fac bine omului, iar aceste fapte bune sunt doar cele menţionate în învăţătura ortodoxă. Binele (binele adevărat) este făcut de cineva (oricine ar fi acest cineva) doar atunci când acest cineva face ceea ce spune învăţătura ortodoxă (doar atunci face din credință, doar atunci face binele adevărat).

    Iar libertatea conştiinţei, (libertatea adevărată – libertarea de a face TOATE faptele bune) trebuie să o păstrăm şi să o avem întotdeauna, trebuie să o păstrăm şi să o avem inclusiv atunci când legile sau oamenii nu vor să păstreze această libertate adevărată şi ne îndeamnă şi pe noi să facem tot așa (ne îndeamnă să nu păstrăm libertatea adevărată şi să acceptăm dictatura legii şi a oamenilor care ne îndeamnă la rău şi ne cer răul… ).

    Legea care îndeamnă la ceva rău este rea, această lege îndeamnă la asuprirea conştiinţei, la nelibertate, la dictatură.
    Doar legea care îndeamnă doar la bine este bună, doar această lege este bună deoarece doar aceasta nu contrazice cu nimic învăţătura ortodoxă, doar această lege îndeamnă la libertatea conştiinţei… .

    Voinţa omului este liberă, decizia omului asupra voinţei sale este liberă, decizia îi aparţine omului (el decide cum vrea, el alege binele, el alege răul), dar dacă omul vrea să aibă libertate adevărată, fericire… atunci el trebuie să aleagă doar binele, (să facă doar binele şi cu mintea şi cu vorba şi cu fapta), altfel… .

    Libertate nu a fost nici în comunism nici în democraţie din cauza relelor la care a îndemnat legea… , libertate există doar atunci când legea nu contrazice cu nimic învăţătura ortodoxă.
    Omul care vrea să aibă libertate are întotdeauna libertate dacă vrea cu adevărat să aibă libertate, dacă vrea cu hotărâre 100 % să facă întotdeauna doar binele, acest om are libertate și atunci când legile sunt rele (neortodoxe) și atunci când legile sunt bune (ortodoxe) … .

    Iar învăţătura ortodoxă este singura învăţătură adevărată, este singura învăţătură care este pe conştiinţa tuturor oamenilor, inclusiv pe conştiinţa neortodoxilor (cş) ( neortodoxii (cş) îşi asupresc conştiinţa… ).
    .
    Silvestru Sterie
    E-mail: steriesilvestru@gmail.com
    Telefon: 0349417596 și 0733975725 (acesta nu funcționează)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *