În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Exclusiv cristoiuTV. La DNA s-au pus ecrane de protecție pentru anchetatori

Invitat la cristoiuTv, Eugen Șerbănescu, diplomat, jurnalist, scriitor și fost director al Centrului Național al Cinematografiei, inculpat într-un dosar halucinant, a povestit că la ultima vizită la DNA, a remarcat că anchetatorii se protejează foarte bine de teama de Covid-19. Desigur, și anchetații poartă măști.

Procurorul avea mască și un ecran din plastic. E normal, la el în birou intră diverse persoane, este funcționar public și trebuie să se protejeze”, a povestit invitatul. Și a adăugat că stătea și departe de el.

Ion Cristoiu, realizatorul emisiunii, s-a amuzat pe seama acestei imagini, a anchetatorului care stă cu mască, după un ecran, ca la casele de marcat, dar fără gaura prin care să se audă ce vorbește.

Mai jos, întreaga emisiune cu Eugen Șerbănescu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *