Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Exclusiv cristoiuTv. Mutarea surprinzătoare a adversarului lui Ciolacu

Toată lumea se aștepta, după ceea ce s-a întâmplat la congresul PSD din 22 august, ca Eugen Teodorovici, adversarul lui Marcel Ciolacu, să nu participe la votul moțiunii de cenzură. La a doua strigare, el chiar a fost trecut, inițial, absent, deoarece nu și-a manifestat zgomotos prezența, dar s-a făcut rectificarea. Era prezent, iar asta a temperat, chiar anihilat, bucuria celor care vor ca PSD să fie desființat.

După moțiunea care nu a fost, senatorul Eugen Teodorovici a participat la emisiunea cristoiuTv și a lămurit mai multe chestiuni de la congres, de la moțiune, dar a făcut și un gest surprinzător în final.

Ion Cristoiu, ca mai toată lumea, s-a declarat surprins că Teodorovici, după ce a făcut atâta hărmălaie că vrea să fie președintele PSD, nu a participat la congres. Deoarece nu a avut acces la presa mainstream să explice de ce nu participă, adversarul lui Ciolacu a fost catalogat apoi, de aceeași presă, drept un laș.

„Este o luptă nedreaptă purtată de o persoană care are acces la toate resursele din partid, cu un coleg, cu mine, pentru cea mai înaltă funcție în PSD. Eu iubesc competiția, dar mi-am dorit foarte mult să fie o confruntare corectă și transparentă, și fiecare coleg din partid să poată vota așa cum îi dictează conștiința”, a spus Teodorovici la cristoiuTv. El a explicat că a fost pus pe buletinul de vot pentru a da aparența unei competiții corecte, că, de fapt, el nu a candidat. Mai mult, social-democratul a dezvăluit că s-au făcut presiuni chiar pe organizația pe care o reprezintă în Parlament, Tulcea, să nu îi dea vot de susținere pentru congres. „Oamenii au fost timorați, îi înțeleg într-un fel, eu nu pot să-i compar cu mine, nu am acest fel de probleme, să-mi fie teamă că voi fi tras de urechi de cineva”, a afirmat Teodorovici. Chiar și așa, el a fost votat de 91 de delegați la congres, 40 și-au anulat votul, iar 50 nu au participat, semn că nu sunt de acord cu Marcel Ciolacu.

Teodorovici a acționat PSD în judecată pentru mai multe încălcări ale Statutului. Chiar și așa, senatorul consideră că dacă Marcel Ciolacu dorește cu adevărat ca partidul să redevină o forță, el este dispus să se alăture echipei, pentru că nu trebuie omis faptul că a fost ministru PSD al Finanțelor de două ori și o dată al Fondurilor Europene. Senatorul nu intenționează, deocamdată, să părăsească partidul. El este surprins că liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu l-a sunat niciodată să-i propună o discuție, însă este deschis la un dialog cu actuala conducere a PSD. Chiar crede că lucrurile s-ar putea îndrepta, în ciuda eșecului din ziua moțiunii, când PSD nu a putut asigura nici măcar cvorumul de ședință.

Despre ce crede Eugen Teodorovici în legătură cu moțiunea de cenzură, ce le-a spus el,luni, în Parlament, lui Ludovic Orban și Florin Cîțu și care este soluția pentru majorarea pensiilor, în emisiune:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii