Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Exclusiv cristoiuTv. „Niciodată nu voi mai vorbi cu Traian Băsescu, poate să meargă și în genunchi”

Unul dintre puținii jurnaliști onorabili, care își fac meseria cum scrie la carte, cu documentare prealabilă, și care nu face isterii din poziția de moderator, Răzvan Dumitrescu a fost invitatul de marți la cristoiuTv. S-au abordat multe teme interesante și nici în calitate de invitat, jurnalistul nu a fost altfel. Precaut în afirmații, dar ferm, el nu s-a ferit să spună că nu știe ceva atunci când nu știa.

Un moment, la finalul emisiunii, l-a făcut să fie dur și chiar necruțător. Momentul în care Ion Cristoiu l-a întrebat despre incidentul din 2009 cu Traian Băsescu, când Răzvan Dumitrescu lucra la Realitatea Tv. Este vorba despre apariția clipului video cu Băsescu lovind un copil. Întâmplător, Băsescu era invitat la emisiune. „Pe vremea aia aveam două ore de emisiune, iar el trebuia să vină în a doua oră. Între ele era cam un sfert de oră de pauză. Filmulețul respectiv eu nu-l văzusem. L-a dat ziarul Gardianul, l-a urcat pe site. Eu eram încă în prima parte a emisiunii și mi s-a spus din regie că a apărut un film de la un miting electoral în care Băsescu lovește un copil. A venit Băsescu, s-a așezat pe scaun și în regie era o controversă, dacă să dăm sau nu filmul. Dar cum să-l ai pe personajul principal și să te prefaci că nu știi despre ce este vorba, să zică lumea că ai blat cu el? Și eu vedeam în direct filmul, chiar am făcut o confuzie. L-am întrebat dacă este trucaj, că e campanie electorală și mă aștept la orice. El a răspuns că nu ar putea spune așa ceva. Adică, nu a putut să spună că e trucaj în emisiune și o spune a doua zi?”, a povestit jurnalistul.

Întrebat dacă a mai vorbit cu Traian Băsescu, Dumitrescu a spus că nu și nici nu o va face niciodată.
„După ce am văzut tonul de a doua zi și felul în care m-a amenințat, de două ori, inclusiv după ce și-a preluat mandatul, nu. După amenințarea aia ne-a călcat ANAF-ul. A fost cu ANAF la 6 dimineața, la mine la apartament unde e și sediul social al firmei. Au tras de control, care se putea termina în două zile, mult, ieșeau pe hol, dădeau telefoane și nu găseau nimic. Nu vorbesc cu el și nici nu voi vorbi vreodată. Cu acest individ, și e singurul om din politică căruia îi spun vorbele astea, pentru că eu un asemenea comportament de canalie încă nu am văzut în 30 de ani de presă. Eu nu mai vorbesc niciodată cu el, poate să se întâmple orice, poate să dea telefon să-și ceară scuze, poate să meargă în genunchi. Poate să fie și un subiect de știre, eu nu mă voi ocupa de el”, a spus Răzvan Dumitrescu.

Interviul integral îl puteți urmări aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *