Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Exclusiv cristoiuTv. Opoziția aceasta de catifea, care stă în genunchi, este degradantă

Proiectul de lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic intră, astăzi, la vot în plenul Camerei Deputaților, prima cameră sesizată. Avocatul Gheorghe Piperea a criticat dur, miercuri seara, la cristoiuTv, principalul partid de opoziție, PSD, și a spus că această lege, care reintroduce măsurile de carantină și izolare, va trece cu votul social-democraților. „Sută la sută vor da vot favorabil acestei legi, probabil cu niște modificări lipsite de substanță”, a spus avocatul.

Acesta a adăugat că PSD nu a acționat, în toată această perioadă, că nu a sancționat derapajele puterii.
„PSD a avut patru șanse, una după alta, să-i sancționeze pe cei de la guvernare pentru toate incoerențele și abuzurile făcute. Nu au făcut-o, dimpotrivă. Opoziția aceasta de catifea, în genunchi, este nu doar deranjantă, este degradantă. Că e vorba de PSD acum, sau PNL în trecut, o opoziție puternică garantează o democrație puternică”, a precizat Piperea.

În altă ordine de idei, invitatul a vorbit și despre jocul făcut pentru înlăturarea Gabrielei Firea din cursa electorală:
„Primarul din sectorul 3, dizlocat de Ponta, va fi probabil candidatul Pro România la Primăria Capitalei. Acest lucru poate să-i cauzeze doamnei Firea pierderea mandatului, cu o singură excepție. Dacă pune piciorul în prag și spune: Cu sau fără voi, pesediști, eu candidez. Dacă pierd susținerea voastră, candidez independent”.

Gheorghe Piperea mai spune că Nicușor Dan va trebui să se aștepte la un „dragă Stolo”, pentru că nu el este candidatul dreptei, e altul. El a conchis că „băieții ăștia din PSD și Pro România vor face un cadou nesperat dreptei”.

Urmăriți întreaga emisiune aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Exclusiv cristoiuTv. Opoziția aceasta de catifea, care stă în genunchi, este degradantă”

  • PSD = PNL = ACEEASI MIZERIE. Ce dracu nu v ati prins pana acum,se injura la televizor(de ochii lumii)dar fac afaceri impreuna de sute de milioane de euro,in deplina tovarasie.Plus ca PSD are tot interesul ca PNL sa faca toate aberatiile posibile si sa duca criza Covid precum si criza economica la guvernare,sa se prabuseasca,si mai apoi PSD sa castige la scor dupa ce trec toate nenorocirile.Iohannis,PNL si PSD sunt toti intelesi,au blat cu totii.Asa cum Iohannis a avut blat cu PSD sa i indeparteze pe Kovesi si Coldea,PSD se ocupa de treaba,Iohannis se facea ca se opune,dar pretindea ca nu i poate opri pe astia din PSD(ca sa se dea bine cu Europenii care i sustin pe Coldea si Kovesi ,si se prefacea ca se opune,dar in acelasi timp voia sa scape de ei cu mana PSD,ca sa nu zica Europenii ca el voia sa scape de ei,asa cum a si fost,iar Dragnea a fost boul care a platit oalele sparte).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *