Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Exclusiv cristoiuTv. Până la sfârșitul anului se poate fura oricât

Acum este foarte ușor să guvernezi deoarece se pot cheltui bani în neștire și toate lucrurile nerealizate se pot pune pe seama pandemiei. Deputatul Robert Turcescu a explicat, vineri seara, la cristoiuTv, că unii au văzut potențialul de business al acestei pandemii: „Se pot face bani, achiziții directe, fonduri de urgență, bani de la UE. Povestea că nu se mai ține cont de deficitul bugetar, aia este miza. Dincolo de ce s-au cheltuit pe măști și materiale sanitare, abia acolo e tunul, că știi că până la sfârșitul anului nu mai trebuie să ții cont de ținta de deficit bugetar, că poate depăși 3 la sută, aia e. A venit Moș Crăciun”.

Turcescu a spus că ar fi bine ca, pe lângă interesele personale, guvernanții să facă ceva: „Un guvern, ca orice guvern, mai și fură, dar ar putea da drumul la niște proiecte de infrastructură, șantierele patriei, activate. Dar unii se uită numai la treaba asta”.

Cât privește moțiunea de cenzură, deputatul crede că PSD chiar dorește să preia guvernarea în aceste condiții. „PNL  trebuie să tragă cu dinții să rămână la guvernare. Moțiunea de cenzură va fi un moment delicat, pesediștii vor și ei la guvernare. Acum nu este atât de complicat să guvernezi. Nu vreau să fiu înțeles greșit, dar e un an ușor. Poți să dai vina pe pandemie pentru tot ce nu faci. Dar e un moment foarte bun pentru niște băieți să semneze hârtii”, a afirmat invitatul.

Robert Turcescu a conchis că ar fi nevoie de un DNA echilibrat, așa cum era pe vremea lui Daniel Morar, care să fie dornic de descoperi cu profesionalism faptele de corupție, nu unul de imagine, cum a fost pe vremea lui Kovesi.

Interviul integral aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *