Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Exclusiv cristoiuTv.Relația Corinei Crețu cu tatăl ei s-a schimbat total după întâlnirea cu Bill Clinton

Fostul comisar european, acum eurodeputată, Corina Crețu, a povestit, la cristoiuTv, amănunte mai puțin cunoscute din viața ei personală.

Visul tatălui ei a fost să devină asistentă la Politehnica pentru că el era profesor de fizică, avea celebrele culegeri de fizică. „Toți cei care au dat la Politehnică, la Medicină, au învățat după culegerile tatălui meu. Așadar, el a fost foarte șocat de plecarea mea către presă și nu prea înțelegea. Inclusiv când m-am dus la Președinție (a fost purtătoare de cuvânt la Cotroceni în perioada președinției lui Ion Iliescu – n.red).

Ion Cristoiu, realizarorul emisiunii, a evocat un episod din perioada în care ea era jurnalistă: „Există un moment în viața dvs. de jurnalist când i-ați strigat dvs. unui președinte al Americii, era în 92 sau înainte. Relatați-mi momentul acela, pentru că multă lume spune că atunci a avut loc saltul dvs. în politică”.
„Eram deja jurnalist și am avut norocul să fiu nominalizată, eram deja la Cronica Română, să merg în delegația oficială atunci s-a deschis Muzeul Holocaustului la Washington în 92. Era imediat după acel scandal cu mineriada, cu embargourile internaționale ș.a.m.d. Eram într-o delegație foarte mare de ziariști. Președintele Bill Clinton a trecut prima dată pe lângă jurnaliști și am avut acest curaj să merg cu reportofonul și să-l întreb ce părere a avut despre întâlnirea cu Președintele României. Și bineînțeles că cei de la SPP-ul lor cum ar veni au vrut să mă dea la o parte, dar dânsul le-a spus să mă lase. A fost o declarație extraordinar de bună la adresa României, că încurajează parcursul democratic și transatlantic, european al României. Apoi, Domnul Preda – Dumnezeu să-l ierte – de la Radio m-a sunat, m-a felicitat, și cei de la Televiziune m-au rugat să le dau banda. Am venit acasă și tata mi-a spus: Acum nu mai ești fata lui Crețu, acum eu sunt tata lui Crețu”, a povestit invitata.

Corina Crețu a amintit de multe episoade interesante din cariera ei.
Întreaga emisiune o puteți urmări aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *