Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Exclusiv cristoiuTv. România nu mai are un om de stat din 1953, când murea, la Sighet, Iuliu Maniu

Un invitat de excepție la cristoiuTv.  Academicianul Răzvan Theodorescu a oferit telespectatorilor o veritabilă lecție de istorie. El a constatat, cu amărăciune, că România nu mai are de foarte multă vreme un adevărat lider politic.

Invitatul a trecut cu lejeritate de la sobrietatea poziției sale și a povestit, cu mult umor, ce l-a determinat să devină academician.

Răzvan Theodorescu a vorbit și despre perioada în care a fost nevoit să lucreze ca fierar betonist, despre oprimarea intelectualilor și despre omul care l-a salvat. De asemenea, reputatul profesor a făcut o analiză a momentului, a condiției românului și verdictul său a fost unul dur.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Exclusiv cristoiuTv. România nu mai are un om de stat din 1953, când murea, la Sighet, Iuliu Maniu”

  • -Maniu-PNR , B Greco Catolica , B Romano-Catolica Maghiara din Tranilvania , Nuntiul Papal , reprezentantul Ungarie la Bucuresti nu au participat la incoronarea lui Ferdinand la Alba -Iulia.
    -In vremea guv Maniu s-a ratificat de catre Parlamentul PNT Concordatul , primul dictat din seria ce mai continea Ultimatumul din iun 1940 si Diktatul de la Viena. Vaticanul obtinea un statut privilegiat pt BCMaghiara din Rou. Tot taranistii au luptat alaturi de BGC in favoarea ungurilor in problema Statusului Catolic ..
    -In timpul guv Maniu a avut loc Restauratia .
    -Maniu a refuzat sprijinul lui Antonescu pt a forma un guvern iar acesta a fost silit sa recurga la legionari .
    -etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *