Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Exclusiv cristoiuTv. Trei foști grei din PSD se opintesc să-l dărâme pe Ciolacu

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit, marți seara, la cristoiuTv, și despre situația în care se află PSD.
„Opinia mea este că Marcel Ciolacu este o dronă, adică este un om al statului subteran, că există un blat între el și președintele Iohannis, poate și între el și Ludovic Orban, că el face jocurile PNL cu condiția să fie ajutat să ia președinția partidului. Și atunci va face congresul așa cum vrea, să poată să iasă: alegerea conducerii pe bază de moțiune. Iar asta va distruge cu desăvârșire opoziția internă în viitor. Apoi, vrea să fie cu un număr mic de persoane și vot electronic. Ceea ce nu știe Marcel Ciolacu, sau știe și neglijează, este că pe lângă opoziția lui Teodorovici, care este pe față, în interior mai sunt trei foști grei ai partidului, care sunt împotriva lui. Unul este Mitrea, altul este Hrebenciuc și altul este Dâncu”, a spus invitatul.

Despre rolul fiecăruia în acest plan, aflați din emisiune:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog