Exclusiv cristoiuTv. Vietnamul nu a avut niciun mort de Covid-19

Într-un dulce grai moldovenesc, de Focșani, jurnalistul Marian Gârleanu, a povestit, luni seara, la cristoiuTv, din Vietnam despre cum a trecut această țară prin pandemie fără niciun mort și cu doar aproximativ 350 de infectați cu noul coronavirus. Cu foarte mult umor, el a relatat și despre circulația din Vietnam unde regula este că nu există nicio regulă, de străinii stau înțepeniți și nu au curajul să treacă prin marea de motoscutere cu care circulă vietnamezii. „Aveți impresia că undeva în partea asta de lume, în Asia, respectă cineva regulile de circulație? Ei sunt după sistemul apei, pe unde găsește un loc să se strecoare, pe acolo pleacă”, a explicat jurnalistul.

Revenind la pandemie, Gârleanu a spus că de 73 de zile consecutiv nu mai există niciun caz de Covid-19 și că viața se desfășoară normal.
Primul caz de infectare a fost într-o localitate mică, Okai, de la un autobuz care venea din China, chiar din Wuhan. „Au închis sătucul de 10 000 de locuitori. Apoi a venit un avion din China. I-au identificat pe pasageri și au închis străzile unde locuiau. Au pus lanțuri, garduri, au venit cu Securitatea la poartă, au acționat chirurgical. Au fost închiși în case doar cei infectați și familiile lor”, a spus invitatul. Pe cei infectați nu i-a văzut nimeni, au fost spitalizați și externați sănătoși. Nu a fost niciun spectacol cu izoleta, însă intervenția de izolare s-a făcut într-o clipă, iar virusul nu s-a răspândit deloc.

Marian Gârleanu a mai spus că el crede că au un tratament foarte eficient, pe care nu vor să-l dea. „O să-l dea la timpul potrivit și pe anumite avantaje. Au un tratament foarte eficace, nu vaccin. Așa se explică și că nu a fost niciun mort. Laudele ambasadorului britanic, care nu-i foarte generos cu laudele, vin în sprijinul afirmațiilor mele”, a conchis invitatul.

Puteți urmări întreaga emisiune aici:

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Exclusiv cristoiuTv. Vietnamul nu a avut niciun mort de Covid-19”

📹 Videoblitz 📹
Loading