Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Exclusiv cristoiuTv. Vietnamul nu a avut niciun mort de Covid-19

Într-un dulce grai moldovenesc, de Focșani, jurnalistul Marian Gârleanu, a povestit, luni seara, la cristoiuTv, din Vietnam despre cum a trecut această țară prin pandemie fără niciun mort și cu doar aproximativ 350 de infectați cu noul coronavirus. Cu foarte mult umor, el a relatat și despre circulația din Vietnam unde regula este că nu există nicio regulă, de străinii stau înțepeniți și nu au curajul să treacă prin marea de motoscutere cu care circulă vietnamezii. „Aveți impresia că undeva în partea asta de lume, în Asia, respectă cineva regulile de circulație? Ei sunt după sistemul apei, pe unde găsește un loc să se strecoare, pe acolo pleacă”, a explicat jurnalistul.

Revenind la pandemie, Gârleanu a spus că de 73 de zile consecutiv nu mai există niciun caz de Covid-19 și că viața se desfășoară normal.
Primul caz de infectare a fost într-o localitate mică, Okai, de la un autobuz care venea din China, chiar din Wuhan. „Au închis sătucul de 10 000 de locuitori. Apoi a venit un avion din China. I-au identificat pe pasageri și au închis străzile unde locuiau. Au pus lanțuri, garduri, au venit cu Securitatea la poartă, au acționat chirurgical. Au fost închiși în case doar cei infectați și familiile lor”, a spus invitatul. Pe cei infectați nu i-a văzut nimeni, au fost spitalizați și externați sănătoși. Nu a fost niciun spectacol cu izoleta, însă intervenția de izolare s-a făcut într-o clipă, iar virusul nu s-a răspândit deloc.

Marian Gârleanu a mai spus că el crede că au un tratament foarte eficient, pe care nu vor să-l dea. „O să-l dea la timpul potrivit și pe anumite avantaje. Au un tratament foarte eficace, nu vaccin. Așa se explică și că nu a fost niciun mort. Laudele ambasadorului britanic, care nu-i foarte generos cu laudele, vin în sprijinul afirmațiilor mele”, a conchis invitatul.

Puteți urmări întreaga emisiune aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Exclusiv cristoiuTv. Vietnamul nu a avut niciun mort de Covid-19”

  • Orce ar fi facut vietnamejii ,bravo lor,o tara mica si incapatanata,a carei determinare a frant Mari Puteri,si le a scos alora aroganta din cap.Bravo Vietnam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *