Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Exclusiv: Motivul nedezvăluit pentru care nu a venit ambulanța atunci când a leșinat Ciolacu în sediul PSD

Reamintim că pe 10 mai 2020, Marcel Ciolacu a leșinat în timpul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD din șoseaua Kiseleff nr. 10, în sectorul 1 al Capitalei. Deși a fost chemată urgent, Ambulanța nu a sosit, iar Ciolacu a plecat singur din sediu, cu un șofer.

Surse apropiate cazului ne-au precizat că medicii n-au mai ajuns fiindcă  operatoarea de 112 care ceruse locația leșinului nu reușise să scrie corect numele străzii „Kiseleff”. Așa încât, după ce a renunțat pe rând la străzile învecinate „Mahatma Gandhi” și „Petőfi Sándor”, șoferul din SPP l-a dus pe Ciolacu într-o alee cu nume mai simplu de pronunțat (Intrarea Peru), și a sunat din nou la Ambulanță.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Exclusiv: Motivul nedezvăluit pentru care nu a venit ambulanța atunci când a leșinat Ciolacu în sediul PSD”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *