Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Exercițiu de imagine de succes. Parlamentarii s-au pus la rând cu demisia în mână

Într-un exercițiu de imagine bine regizat, nu doar parlamentarii USR, ci și alții anunță că își dau demisia pentru a nu beneficia de pensii speciale. Nu își dau demisia de mâine, ci cu o săptămână înainte de terminarea mandatului. Deputata Adriana Săftoiu explică de ce este doar un joc.

„Ca imagine poate să dea bine, dar în realitate nu e nevoie de nici o demisie ca să nu primesti pensia specială. Ca să o primesti trebuie să o ceri. Nu o ceri, nu o primesti. E un act de voință, nimeni nu te obligă să o primesti. Plus că demisii date in ultimele zile de mandat sunt aproape inutile. Ca să înceteze mandatul nu e suficient să iti dai demisia, trebuie ca Parlamentul să le valideze si e destul de greu să mai cred că se va întruni Parlamentul actual in ultimele două zile din această legislatură ca să valideze niste demisii. Si o spun in cunostință de cauză dându-mi demisia din Parlament in 2012, cu un an inainte să imi termin mandatul, adică să fie timp să valideze incetarea mandatului”, a scris parlamentara pe Facebook.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *