Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Expres Magazin reflectă Vizita Regelui Mihai

26 aprilie 1992.
Țara cunoaște un moment istoric:
Prima vizită a Regelui Mihai în România.
La vremea respectivă eram directorul săptămînalului Expres Magazin, publicație cu un tiraj de 600.000 de exemplare pe număr.
Sub directa mea îndrumare – așa cum se întîmpla ori de cîte ori trebuia acoperit gazetărește un eveniment ieșit din comun, redacția a realizat ce mai bună reflectare din presă a Vizitei Regelui în România.
Reproduc paginile dedicate Vizitei și pentru a oferi cititorilor un document istoric.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Expres Magazin reflectă Vizita Regelui Mihai”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *