Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Faceți cunoștință cu Natalia Lvova, vrăjitoarea personală a lui Stalin

După cum știm prea bine, nu există conducători în vârful Olimpului politic care să fie complet lipsiți de credință în forțele din altă lume. Unii primesc bătrâni sfinți, alții vrăjitori, alții creează departamente oculte în cadrul serviciilor lor speciale și secrete. Iosif Vissarionovici Stalin, care avea o educație religioasă, nu a făcut excepție de la regulă. Unul dintre misticii apropiați de el a fost vrăjitoarea Natalya Lvova.

Sună paradoxal, dar bolșevicii, cei care proclamau ateismul științific, erau ei înșiși pasionați în mod activ de misticism și de diverse învățături oculte. I.V. Stalin, care a studiat la un seminar teologic în tinerețe, cunoștea perfect posibilitățile practicilor spirituale și se temea, pe bună dreptate, de o lovitură magică din partea răuvoitorilor săi, de care nu ducea lipsă. În acest scop, la ordinul său, au fost create unități speciale în cadrul serviciilor speciale sovietice care se ocupau de subiecte oculte. Dar conducătorul era încă neliniștit în sufletul său. Stalin dorea să aibă magicieni în garda sa personală. Ceea ce, potrivit istoricilor, în anul 1930 a fost îndeplinit și raportat de către S.M. Kirov. Tovarășul de arme l-a înțeles pe lider dintr-o jumătate de cuvânt și a dat ordin să găsească în orașele Uniunii persoane potrivite. În curând, o astfel de persoană a fost găsită în Leningrad. S-a dovedit a fi vrăjitoarea Natalya Lvova. Toată lumea, în special „intelectualitatea” din Leningrad, a vorbit despre ea. Se credea că această femeie neobișnuită era capabilă să supună orice persoană voinței sale. Oameni complet străini îi îndeplineau fără șovăială dorințele. Potrivit zvonurilor urbane, Lvova putea citi gândurile de la distanță, putea să direcționeze și să înlăture daunele, de asemenea, ea putea să prezică viitorul. Singurul dezavantaj, în ochii conducătorilor țării, era originea ei nobilă. Ruda vrăjitoarei era fostul lider al nobilimii din regiunea Vladimir, prințul Lvov. Dar, datorită abilităților extraordinare ale vrăjitoarei, autoritățile au închis ochii la descendența ei și chiar i-au permis să deschidă un salon ilegal de magie. După ce existența vrăjitoarei din Leningrad a fost raportată lui I.V. Stalin, acesta a ordonat ca ea să fie invitată la o recepție dată de el. Despre modul în care a avut loc întâlnirea lor nu s-au păstrat date de încredere. Cu toate acestea, judecând după faptul că Lvova a primit în curând un apartament separat și special în centrul Moscovei, se poate presupune că ea a reușit să-l convingă pe lider de abilitățile sale extraordinare. După ce s-a mutat în capitală, Natalya Lvova s-a apucat să lucreze la protecția mentală a lui Stalin. Ea trebuia să verifice în mod regulat dacă existau încercări de a-l influența mistic pe lider, subordonându-l voinței altcuiva. Pe lângă, cum s-ar spune astăzi, monitorizarea răuvoitorilor, Lvova trebuia să acționeze proactiv. Desfășurând sesiuni magice, ea a încercat să neutralizeze intențiile negative îndreptate împotriva lui Stalin, distrugându-le. Pot exista atitudini diferite față de științele oculte, dar dușmanii lui Stalin au suferit, într-adevăr, înfrângere după înfrângere, iar el însuși nu a făcut altceva decât să-și întărească puterea în țară.

Se crede că Natalia Lvova a fost cea care l-a sfătuit pe lider să nu se uite niciodată direct la cameră în timpul unei fotografii sau filmări. Potrivit ei, aceasta este cea mai ușoară cale de a dăuna dușmanilor. De atunci, liderul a fost fotografiat și filmat aproape întotdeauna apărând doar cu jumătate de față. În același timp, în zilele noastre, orice expert poate confirma că vrăjitoarea avea perfectă dreptate, cel puțin asta susțin cei mai mulți dintre vrăjitori. În timpul în care l-a consiliat pe dictator, Natalya Lvova i-a dat o mulțime de sfaturi, pe care acesta le-a urmat invariabil. Dar dragostea „regilor” este trecătoare, iar într-o zi Natalya Lvova a dispărut. Și încă nu există nicio informație despre ce s-a întâmplat cu adevărat cu ea. Poate că a fost îndepărtată pentru că știa prea multe. Dar nu este exclus ca ea să fi fost în stare să fugă de pedeapsa lui Stalin prin stat. Pe post de considerente finale, insist ca dumneavoastră să nu uitați următoarele lucruri. După ce a fost (re)marcat de către poliția secretă rusă pentru activitățile sale, Stalin a devenit un revoluționar și un proscris „cu normă întreagă”. A devenit unul dintre principalii agenți ai bolșevicilor în Caucaz, organizând grupări paramilitare, răspândind propagandă, dar mai ales strângând bani prin jefuirea de bănci, răpiri și șantaj. În mod cert, Stalin a fost și un mare mason, dar despre implicarea mai multor loji masonice în Revoluția Rusă din 1917 (8 mar. 1917 – 16 iun. 1923) vom discuta mai multe pe viitor. Până atunci, toate cele bune!

Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=xS4TtoBIxzg


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Faceți cunoștință cu Natalia Lvova, vrăjitoarea personală a lui Stalin”

  • daca citesti „jurisprudenta” te intrebi de ce textu nu e decorat cu floricele si inimioare…mmmmmmmm,secrete,astre si dezastre.

  • 1.”We have seen Air Force bases as the focal points ofhundreds of false flags over the decades, including the fake serial killers.” -nu credem ca miles w. mathis a aflat de baza aeriana de la Caracal si de monstrul taximortist…..
    2.”am absolvit specializarea Studii de Securitate”- da,e o shtiintza mai noua,primul lucru de invatzat ar fi ca studentzii respectivei sa-si pazeasca cooruletzu de pervershii de la catedra…

  • Este un mesaj doar ptr Dl. Moldovan (laconic / nu am o adresa de mail ca sa va dau explicatii)
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    In primele cadre cu Stalin, din film, apare integral privirea acestuia. NOI CUNOSCATORII STIM…. SI NE FERIM.
    N.Lvova era doar o „sluga” aleasa ptr desavarsire. „Slugile” uita ca in final vor fi aspru pedepsite (ele stiu regula).
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    „Cel ce nu poarta in sine semintele demonice, nu va naste niciodata o lume noua”.
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Cand ati scris despre Hitler si cele 42 atentate m-am gandit la Irod cel Mare si apoi la Dionisie cel Smerit.
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Multumesc ptr. link. Nu voi mai revedea filmul, dar acum am si o alta perspectiva despre istoria acelei perioade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *