România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Federația Rusă și Republica Populară Chineză, sinergie și manifest politic

Vladimir Putin a declarat miercuri, 22 februarie, că Xi Jinping îi va vizita statul, afirmând că relațiile dintre cele două puteri au atins „noi frontiere”. Totodată, șeful statului rus i-a urat bun venit la Kremlin celui mai înalt diplomat al Chinei, Wang Yi, spunând omologului său chinez și faptul că schimburile comerciale bilaterale au fost mai bune decât se așteptau și ar putea ajunge în curând la 200 de miliarde de dolari pe an, de la 185 de miliarde de dolari în anul 2022.

Iar acum urmează un manifest politic inedit, care nu trebuie doar privit, ci înțeles, și nu doar auzit, ci și reținut, deoarece este avertismentul începerii unei noi orânduiri, asta pe Arena Internațională a Statelor: „Relația dintre China și Rusia nu a fost îndreptată împotriva vreunei terțe părți, dar în egală măsură nu va ceda la presiunea unor terțe părți. Împreună susținem multipolaritatea și democratizarea în relațiile internaționale”, i-a spus Wang lui Putin. Iar aici vine argumentul cu adevărat interesant (oarecum șocant), deoarece aduce o justificare morală a evenimentelor care ne așteaptă: „Acest lucru corespunde pe deplin cursului timpului și al istoriei; de asemenea, corespunde intereselor majorității țărilor”. Dragi cititoare și stimați cititori, tot ceea ce a fost până acum în materie de relații internaționale și politică externă este gata, iar noi vom vedea multe lucruri inedite pe viitor, deoarece timpul Chinei a venit, iar asta în mod oficial. De ce este China importantă pentru economia rușilor? Ei bine, statul chinez este cel mai mare cumpărător de petrol rusesc, una dintre sursele cheie de venituri pentru visteria de stat a Moscovei (mai multe informații: https://www.reuters.com/world/chinas-top-diplomat-expects-new-agreements-with-russia-during-moscow-visit-2023-02-22/).

Xylazine, „drogul zombi”, face ravagii în marile orașe din SUA prin efectele sale devastatoare: drogul poate să descompună pielea și carnea utilizatorului, adică dependenții putrezesc de vii. „Mă trezeam dimineața plângând pentru că îmi mureau brațele”, a declarat Tracey McCann, în vârstă de 39 de ani, pentru New York Times. „Este prea târziu pentru Philly”, a spus, pentru Times Shawn Westfahl, un lucrător de la Prevention Point Philadelphia. „Tranq este practic zombificarea corpului oamenilor”, a afirmat Sam, în vârstă de 28 de ani, pentru Sky News. „Până acum nouă luni, nu am avut niciodată răni. Acum, eu am găuri în picioare și în tălpi”.

Tendința îngrijorătoare a „tranchilizantelor” vine în contextul în care Departamentul de Sănătate al orașului New York a raportat și faptul că 2.668 de newyorkezi au murit din cauza supradozelor în anul 2021. Experții avertizează că xylazina ar putea agrava epidemia de droguri în curs de desfășurare (Detalii: https://nypost.com/2022/09/25/flesh-eating-drug-tranq-meant-for-animals-now-linked-to-thousands-of-heroin-fentanyl-ods/ și https://nypost.com/2023/02/21/skin-rotting-drug-tranq-infiltrates-big-cities-zombifying-bodies/).


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Federația Rusă și Republica Populară Chineză, sinergie și manifest politic”

  • Interesul Chinei este ca Rusia sa castige razoiul. Nu le-ar conveni destramarea Federatiei Ruse , cu americanii in Siberia si in Marea Chinei , deci incercuiti . De aceea vor furniza tehnica , materiale si consiliere de razboi cand va fi cazul. Intr-o ipoteza apocaliptica , chiar forta umana.
    Nici Romaniei nu i-ar conveni o victorie a Ucrainei . Pt noi ar fi exceptionala o Ucraina cat mai mica o Republica Moldova independenta , o UE distrusa si americanii afara din tara .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *