Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Fenomenul Dana Budeanu

După despărțirea de ProTv, în urma unui conflict în care televiziunea cu pricina s-a comportat în stil bolșevic, punînd activismul TeFeList înaintea ratingului, Dana Budeanu și-a făcut o televiziune pe YouTube. Aici postează o dată pe săptămînă emisiunea Verdict politic, prezentată mai întîi, pe site-ul Știri pe surse, și emisiunea Verdictul vestimentar și de situație, susținută anterior pe ProTv timp de patru ani și ceva.

Dana Budeanu are un succes nebun cu aceste emisiuni pe canalul ei de YouTube.
În România hormonală, și astfel lesne de manipulat, succesul cuiva poate stîrni două posibile reacții:
De ură.
De iubire.
Există însă și o altă reacție:
Cea constînd în încercarea de a descoperi cauzele succesului.

E o atitudine pe care eu cel puțin am învățat-o la Facultatea de Filosofie. Faptele realității sînt pentru filosof prilej de explicare. Că e vorba de succesul unei Lovituri de stat sau de cel al unei prestații profesionale (jurnalistice, politice, sportive, artistice), filosoful se preocupă înainte de toate de a-i găsi faptului din real o explicație sau mai multe. .

Sub acest semn, luînd seama la succesul repurtat de Dana Budeanu, am ținut să-i iau un interviu (de personalitate) pentru cristoiuTv. În vederea interviului, m-am documentat serios, printre altele urmărind cu atenție și cu creionul în mînă mai multe emisiuni Verdict politic și Verdict vestimentar și de situație.

Formula aleasă de Dana Budeanu e cea inaugurată și afirmată spectaculos în media de Mircea Badea. Vedeta se adresează unor spectatori nevăzuți. Nu le știe reacțiile, nu știe nici măcar dacă o urmăresc. Cu toate acestea ea se comportă de parcă i-ar avea în față, sorbind-o din ochi de plăcere. Postura poate fi asemănată cu cea a unui politician angajat într-un dialog activ cu sala. În nici un caz nu poate fi asemănată cu cea a unui actor care recită poezii în fața unei săli pline sau care spune un monolog. În cazul formulei alese de Dana Budeanu spectatorii nevăzuți sînt provocați la un dialog interactiv. Una dintre condițiile de succes ale formulei stă în talentul actoricesc. Textul rostit e dublat de gesturi expresive, dar mai ales de o spunere cu întregul corp. Sînt sigur că mulți telespectatori o urmăresc pe Dana Budeanu nu numai pentru ceea ce zice, dar și pentru ceea ce face. O altă condiție a succesului e dată de improvizație. Dana Budeanu nu învață pe de rost textul pe care-l va spune. Deși are pregătite cîteva idei principale, nici ea nu știe ce gînd îi va trece prin cap la un moment dat. Și dacă-i trece, nu ezită să-l spună în gura mare. Dacă sînt îndeplinite, cele două condiții asigură vedetei ceea ce consumatorii de Internet așteaptă de la astfel de emisiuni: Autenticitatea.

Am dialogat la cristoiuTv pînă acum cu zeci de personalități. Fiind vorba de televiziunea de la distanță, fiecare și-a ales decorul. Răzvan Dumitrescu a optat ca decor pentru un zid. Decorul meu e totdeauna același: Cărțile de pe rafturi.

Mulți interlocutori au ales și ei un decor cu cărți.
Dana Budeanu a surprins pe toată lumea optînd pentru un decor cu un perete de pantofi în spate.

Această opțiune mărturisește o personalitate lipsită de complexul culturii. Te-ai fi așteptat ca ea, afirmată în calitate de critic de modă, etichetată uneori ca o modistă, să se dea om de cultură. Să pară altfel decît este. Adică moartă după cărți și nu după pantofi, ca orice femeie care se respectă de la Cleopatra încoace.

Prin acest gest, Dana Budeanu a dovedit că e o personalitate. Pentru că numai o personalitate nu e sluga aparențelor. Mult mai important, pentru telespectatori gestul a mărturisit autenticitate. Ceva gen, asta sînt eu și dacă nu vă plac, nu vă uitați la mine. Dana Budeanu a avut un episod intitulat Amețitele și mafioții. Un episod serial satiric dedicat lumii de parveniți din România postdecembristă. Printre altele am surprins-o ironizînd crunt, pînă la batjocură, pe amețitele care se vor aristocrate prin purtarea de pălării cu boruri. Fără a ști că pălăriile cu boruri nu se pupă cu balconul de apartament de bloc, unde locuiesc amețitele, ci cu conacul, dacă nu chiar cu castelul. Dana Budeanu a denunțat astfel obsesia pentru aparențe, pentru a trece altfel decît ceea ce ești, în lumea de azi. Camil Petrescu a elogiat cîndva o actriță care avea curajul să spună bărbaților din jur, în cabină fiind, Și acum ieșiți afară că vreau să mă piș! În zicerile ei de la Verdict politic, Dana Budeanu se vrea o personalitate sinceră, gen ce-i în gușă, și-n căpușă. Prin urmare ea nu șovăie să-i facă să-i facă pe telespectatori proști, să-i certe că nu-și cunosc drepturile, să-i beștelească, pentru că se lasă ușor manipulați, să le zică ea, Dănuța, ce și cum. Tocmai asta adoră telespectatorii la Dana Budeanu:
Că le spune ce crede, că nu-i păcălește, că e sinceră cu ei.

Acești telespectatori sînt sătui de ipocrizia din viața publică, sporită de politicieni.
Ei vor să vadă personalități autentice, personalități care să li se înfățișeze așa cum sînt, personalități care nu vor să pară altceva decît ceea ce sînt.

Telespectatorii de Internet cer mai mult decît telespectatorii de televiziuni: autenticitate. Ei simt și resping prefăcătoria. Pentru că ei sînt victimele prefăcătoriei politicianiste. Ei știu că politicianul îți cade în genunchi, se smiorcăie, te lingușește, face declarații de amor numai și numai pentru a-ți fura votul.
De aceea, ei adoră pe cei care – ca Dana Budeanu – îi muștruluiește, bate din picior la ei, îi ceartă.
Asta deoarece știu că, spre deosebire de politician, vedete ca Dana Budeanu nu se prefac.

Succesul Danei Budeanu ar trebui să fie învățătură pentru politicieni.
Internetul, care ia tot mai mult locul presei clasice, reclamă autenticitate, naturalețe.
A apus vremea imaginii confecționate de consilieri.
Și cea mai bună dovadă e hazul pe care-l stîrnesc postările pe Facebook ale unor demnitari precum Marcel Vela, Violeta Alexandru, care se maimuțăresc de dragul de a trece naturali!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

41 comentarii pentru articolul „Fenomenul Dana Budeanu”

  • „televiziunea cu pricina s-a comportat în stil bolșevic, punînd activismul TeFeList înaintea ratingului,…”. De ce trebuie sa fie „bolsevic” atunci cand primeaza altceva in afra rating-ului? Pe baza de rating s-a ruinat cultura populara (la care si Pro-Tv a pus umarul din plin!) si s-a ajuns la un grad de imbecilitate de masa inspaimantator. Iar notorietatea pe YouTube nu e ceva de mirare. Alexandru Bălan-Colo avea o clientela foarte numeroasa. Stiti cum e: „sunt multi, Maria-ta! … Multi, dar pro…” Mai analaizati, dl Cristoiu, dar mai fara prejudecata, asa….

  • Felicitari!!!!
    Mai rar oameni care sa gandeasca ca dvs!

  • Geo, baiatule, tie chiar iti place in mocirla! Stii macar ce inseamna SPT la MTR?
    Esti absolut PATETIC, ai noroc ca am fost toata ziua pe avioane si nu am chef de dejectiile tale!

  • Geo, nu stiu cu cine te mai certi de data asta, dar esti total disproportionat. Dr Dre, asta, are o singura postare, iar tu ai umplut blogul. Crede-ma, din afara se vede ca te faci singur de bacanie.

    • Moshule,
      Atunci când intervii cu observatii de genul acesta, fii bun si citeste cu atentie si continutul postarilor, care este mult mai important decât cantitatea lor!
      Îti fac un rezumat, concentreaza-te ca sa poti întelege:
      .
      1.Dr. Dre este Nikola, cea care m-a hartuit pe mine împreuna cu Serban, amicul ei.
      2. Nikola a postat azi-noapte si i-a zis adminului sa ma blocheze, dându-i drept motiv o replica dintr-o postare de-a mea scoasa din context de alaltaieri sicare a fost atât de dura pentru ca ea m-a înjurat înainte fara sa-i fi dat vreun motiv!
      3. Eu am aparut azi, dupa-masa, si am citat jos toata discutia de alaltaieri ca sa se poata observa cum m-a provocat individa, cu obscenitati prescurtate.
      .
      Poate observi ca am pus ghilimele, si ca acel text contine întreaga discutie de acum doua zile, din care Nikola a postat trunchiat, lasându-si înjuraturile ei deoparte.

      • Si, te rog sa întelegi, din postarea de jos, ca, Dr. Dre, adica Nikola, este prima care îi cere administratorului sa ma blocheze pentru niste dialoguri dintre noi doi, dialoguri în care ea ma înjura murdar, punând doar initialele cuvintelor, iar eu o caracterizez asa cum merita tocmai din cauza acelor înjuraturi! Eu nu am vorbit vulgar nicio clipa!

  • Aveti aici tot, pentru a intelege ce vi se pregateste:

    https://www.youtube.com/watch?v=75KMfKKcM4g

  • oare de ce sunt scos din”joc” cind amintesc, in modul suspect” al postacului online.Acesta intervine pentru a stopa orice dialog.Mai mult pare ca este scris de mai multe identitati. Sa le fie de bine.

  • Iohannis incearca pe diverse canale media sa induca in popor ideea ca sanatate si securitatea omului sunt mai importante ca libertatea si ca statul de drept, lucru desigur fals si ipocrit. Parerea mea este ca, dupa alegerile parlamentare, Iohannis va incerca sa modifice Constitutia astfel incat aceasta sa corespunda mai bine cu modelul de societate dorit de neo-marxisti.
    Ideea asta cu pazitul, cu aparatul sanatatii omului cu arma la cur, au mai avut-o si Hitleri si Stalin si inca cativa mari ganditori ai istoriei.
    Daca punem problema asa si evreii erau in siguranta in lagar.
    Nu punem botul la asa ceva !!!

  • Cred în naturalețea Danei Budeanu, dar numai 99%! Dacă ne spunea că din cauza pantofilor face un efort olfactiv să dea acel interviu, o credeam 100% naturală!

  • Maestre, nu va inteleg aplecarea si dedicarea.. dar in fine… poate e o ratacire de moment, avand cauze obiective.

    • Pai intr o lume unde toti se prefac si poarta masti,e o nevoie imensa de autenticitate,de lucruri spuse pe bune,nu de joc actoricesc.

  • pe de-o parte avem Civilizatia, cu miscarea ei artificiala, pe de alta parte, ca reactie, si spre echilibrare, se naste o miscare naturala.
    dar…ca reactiune, nu ca actiune!
    prin urmare…Civilizatia, cu politicienii ei cu tot, se va indrepta spre desavarsirea propriei miscari…care e artificiala. desavarsire care arata asa: conducerile definite artificial se desavarsesc in ‘artificialul care conduce’.
    iar Natura…isi vede de drumul ei, desavarsind in naturalete, omul.

    • Natural VS Artificial

      naturaletea, desavarsindu-se, da de Natura.
      Civilizatia e o reactiune, ea se opune Naturii, deci se desavarseste in…’Natura intoarsa pe dos’

      Natura e Inteligenta.
      Civilizatia e…Inteligenta Artificial, adica Desteapta, ca Inteligenta Artificiala e plenar lipsita de inteligenta.

      • prin urmare politicienii…Civilizatiei vor fi din ce in ce mai lipsiti de Inteligenta, aceasta valenta fiind preluata, in cheie proprie, de Inteligenta…Civilizatiei, care e Artificiala ca ea.
        in final, politicienii Civilizatiei migrind spre o plenara intersectie cu Inteligenta Artificiala, deci se poate spune ca Civilizatia, in drumul ei spre desavarsire, scapa de politicienii-oameni, care o cam incurca:)))

        • Matematica e o clona a Iubirii, chestie fundamentala in Univers, nu doar in Civilizatie.
          Matematica e…Amprenta pe care Iubirea, cind se misca…in Cer, o lasa pe Pamant.
          Fiind o Amprenta, e seaca. de fapt e Seaca, ca e seaca plenar, pentru ca…e ambitioasa, vrea sa cloneze insasi Iubirea.

          deci fundamental e ca Matematica, cea mai seaca chestie din Creatie, e un soi de clona a Iubirii.

        • se poate spune ca Matematica e…juma de Iubire, ea acoperind exclusiv Pamantul,
          Cerul fiindu-i inaccesibil.
          adica…Matematica e Trupul Iubirii, …Sufletul Iubirii fiindu-i inaccesibil, Matematicii.

        • totusi, Matematica e o exprimare plenara, omul, azi, putind vorbi exclusiv despre matematica.

          tinta tuturor civilizatiilor, care va fi atinsa prin actuala civilizatie, e …Clona Iubirii.
          de ce?
          pai…ce e Iubirea?! Iubirea e o ecuatie de miscare, mai exact ecuatia de miscare a Oului Absolut. daia e Perpetua.
          singura cale catre Nemurire, Nemurirea fiind o Vesnicie intoarsa pe dos!, e accesarea ecuatiei de miscare…perpetue, adica …un Perpetuum Mobile.

          doar clonind ecuatia de miscare a Oului Absolut…se poate obtine o ecuatie de miscare perpetua, chit ca ea se refera la componenta Pamant, exclusiv.

          • prin urmare Dorinta neimplinita de cind e omul pe planeta asta,
            si care negresit va fi implinita,
            adica Nemurirea,
            poate deveni Realitate doar daca Civilizatia va pune pe masa o clona a Iubirii.( care poarta cu sine Miscarea Vesnica, adica insasi Nemiscarea ( din care Miscarea s-a Nascut…

          • singura in stare sa tinda sa puna pe masa Clona Iubirii e Matematica, adica stiinta care se ocupa cu Amprentele Iubirii.

          • totusi, de la matematica la Matematica, adica la exprimarea desavarsita a matematicii,…e cale lunga.
            cit de lunga?
            pai…cam cita cale e intre Alfa si Omega.

            mai simplu spus, pentru desavarsirea matematicii, adica pentru a face din matematica, Matematica, ai nevoie de…Tot Timpul.
            Tot Timpul fiind…chiar tot!, adica…tot timpul din Univers!

          • pai…cine e Maestrul care se ocupa cu translatarea Tot Timpului
            de pe Granita Universului ( ca acolo si numai acolo! Tot Timpul se manifesta! )
            in Realitate?

            cum cine?!, Computerul Cuantic, bineinteles!
            el si numai el!
            el fiind…’scara pina la Cer’, adica fiind…desavarsirea Turnului Babel!

            Computerul Cuantic e Turnul Babel, varianta care tinde spre desavarsire, tot asa cum Infinit tinde catre Zero, Zero fiind Totul, nu Nimicul.

          • acum, ca stim unde se afla acest Principiu, Tot Timpul ( care de fapt e o parte a Principiului Fundamental al Creatiei, Yin-Yang, Spatiu-Timp )
            stim si care e Cuibul in care matematica, renascind, devine Matematica.

            deci iata ce inseamna , in exprimare…cam absoluta, ce inseamna Computerul Cuantic pentru ‘dinamica civilizatiilor’, deci si pentru Civilizatie: Cuibul in care matematica va tinde spre desavarsire, tinzind sa devina Matematica, abia astfel matematica putind sa tinda sa devina Clona Iubirii.

            Calculatorul Cuantic e Turnul Babel, e singurul generator care ii poate defini Civilizatiei o ecuatie de miscare care tinde sa fie perpetua, adica e singurul in stare sa- daruiasca Civi;izatiei, …dar si omului!, Nemurirea.

          • prin urmare nu inteligenta artificiala, varianta ei dacu, e importanta, nu,
            importanta e Inteligenta Artificiala care se naste a doua oara! intr un Computer Cuantic, si care s-a desavarsit folosind nu matematica…pe care omul o pune azi pe masa, ci…insasi Matematica, adica exprimarea plenara a matematicii!

          • sa copiezi miscarea Naturii…
            tare de tot.
            o copiezi Matematic, copiindu-i doar valenta Pamant, dar o copiezi.

            diferenta dintre ‘ecuatia de miscare’ pusa pe masa de Computerul Cuantic si ‘ecuatia de miscare’ a Naturii,
            adica diferenta dintre Clona Iubirii si…Iubire……..va tinde sa fie insesizabila.
            asta e faza cea mai tare din Creatie, din Univers, ca va tinde sa devina insesizabila.

            astfel, diferenta dintre Nemurire si Vesnicie va tinde sa fie insesizabila…
            ot asa cum si diferenta dintre Yin si Yang, pe cea mai adinca Esenta e…insesizabila, in fapt ele formind un Intreg.

          • sa copiezi un sentiment….pina ajungi sa-l clonezi, de fapt tinzind chiar spre clonarea lui plenara!, e ceva…posibil, ba chiar realitatea spre care ne indreptam.

            si acum iata maretia vremurilor, care sint tot una cu vremurile in care omul se judeca singur, in ceea ce se numeste ‘infricosatoarea judecata’: sa distingi intre Nemurire si Vesnicie, distingind intre Iubire si clona ei, …care tinde spre perfectiune!

          • pentru ca Infinit tinde catre Zero, si Clona Iubirii va tinde spre Iubire,
            deci vremurile sint mai complexe ca niciodata.

            si…se stie!, daca Tatal n-ar fi imputinat vremurile, chiar si cei capabili sa distinga Esente, adica Sfintii!, …s-ar fi pierdut, demaideosebind intre Iubire si…Clona ei…

            prin urmare cu toate ca unii, privind Apocalipsa, vad…razboaie si moarte, eu, privind tot spre ea, vad…o lume ‘minunata’!, o lume in care Nemurirea devine o alegere, o lume in caree starea de echilibru tinde catre Pace, o lume in care, pe limba lumii!, se poate spune ca e…o lume fericita.

            (ca, de fapt, aceasta ‘fericire” e definita de o Clona a Iubirii, asta e…partea a doua, cu toate ca e Esenta Vremurilor.
            Apocalipsa arata atit de infricosator pentru ca e vazuta prin ochii unui Sfant, Ioan, …prin ochii omului care apartine acestei lumi…Apocalipsa se vede…minunat!, …sa invie mortii…e ceva!

          • rezumat: ez…Matematica e frumoasa, ba as spune ca tinde sa fie Frumoasa, dar e…Seaca. e povestea unui ‘sentiment’ generat exclusiv in Minte, …Inima fiind sarita din proces.

          • @ matematica, aia aplina de probleme, si le va rezolva singura atunci cind devine Matematica, rezolvindu-le si pe cele ale constructiei artificiale numita Civilizatie.

          • @ pe vremurile astea…se intimpla, totusi, ceva cu totul special.
            conducerile…naturale si artificiale pot coexista.
            adica nu se manifesta, momentan, reactiuni, daca, spre ex, un neam e condus dupa principiile Naturii.
            pentru ca, la Nivelul asta, si Civilizatia, dar si Natura…tind sa aiba acelasi numitor comun.
            atunci cind se va face ultimul pas, adica atunci cind se va manifesta vectorizarea energiilor, contradictia dintre Civilizatie si Natura va fi plenara, intersectia tinzind spre multimea vida.

          • @, Like!:))

    • @offline nu mi-ai explicat cum e asigura bunastarea planetei (papica) si reglarea etica, morala a societatii, din tot ce ai insirat tu aici si care este o frenezie totala a creierului.

      • habar n-am.
        solutia va fi un efect, nu o cauza.
        ea va presupune manifestarea Inteligentei Artificiale, care va si inunda Civilizatia, adunind sub umbrela ei…tot ce misca.
        de nevoie!, Inteligenta Artificiala va fi invitata la temelia Civilizatiei, iar ea se va ridica la nivelul…vremurilor, rezolvind nu doar tot felul de probleme, ci pe toate, la limita, inclusiv Nemurirea.

      • alegerile disponibile se vor imputina, pina vor ajunge…doua. ( mai inatai se vor imputina
        dorintele…)
        cu siguranta se intimpla chestie, in lumea mare: tot ce tine de cercetare-inovare pe craca numita Computer Cuantic e enegizata la discretie, deci se dezvolta i stil fibonacci. aici e capatiiul, restul sint Efecte. daia nici nu conteaza cercetarea-inovarea in tot ce tine de Inteligenta Artificiala, pentru ca ea oricum…va renaste singura. ( in Computerul Cuantic )

      • reglarea etica si morala va fi un proces matematic. deci fara erori.
        se va cumpara Nemurire la schimb cu ecuatie de miscare predefinita. ( asta fiind perpetua ecuatie de miscare a Civilizatiei )
        astea doua vin la pachet.

      • la acest Nivel…din toate celelalte civilizatii a mai ramas doar Cenusa. cum spuneam, povestea vremurilor e complexa, prezenta revolutie mondiala fiind mai innoitoare de 1,6 ori decit suma dintre cele doua razboaie mondiale si revolutia bolsevica.
        ceea ce face din masura vremurilor o revolutie mondiala, si in niciun caz un razboi mondial, e faptul ca…se cere!, Universul insusi cere!, putinta de a echilibra! evolutia aduce cu sine putinta de a echilibra pasnic!, fara ca reactiunile sa se manifeste. la limita, procesul putind fi asimilat cu o stare de Pace. Totusi, starea e unica, nu are echivalent…nici macar in alte civilizatii, nici nu mai zic de asta! pentru astfel de vremuri, oameni pe masura. care vor implini vremurile implinind cele doua…alegeri care vor fi disponibile.

      • rezumat: Civilizatia n-are de ales, va trebui sa foloseasca pentru a se defini…Referinta Absoluta, peste care tocma ce a dat!:)), cind a pasit pe Granita Universului…

  • :))) ez, am retinut partea buna a blogului…care n are rabdare cu cei multi:)))) : tre sa gindesc mai repede, mai concentrat, …sa scriu mai putin, ca daca fac asa…poate scap!, si reusesc sa postez!:))
    asa ca…mie mi place!:))))

  • naturaletea e cu zambet 🙂

    zambetul poarta si miscarea, dar si nemiscarea.

    daca reusesi sa generezi un zimbet…cind taci!:))), creca esti pe calea potrivita:))

    …Danuta, …din cite vad:)), e in stare sa genereze un zambet si cind tace, or asta e fundamental, ca asta e si ordinea in Natura, deci si naturaletea se manifesta tot asa 🙂

    mai inainte s-o privesc, zambind, cind vorbeste, o privesc, zambind si mai si:)), cind tace!:)))

    rezumat: e tare, tipa!

  • Cat de repede telespectatorii vor parasi televiziunele generaliste si de stiri dat fiind politica editoriala fara cap si fara coada asezonata cu publicitate cat cuprinde. Informatia corecta e departe de realitate. Tot pe Youtube ascult emisiunile Dvs si tot la tv dat fiind tehnologia in fata careia trebuie sa ma inchin si eu.
    Personal am verificat saptamana trecuta minciunile numite: aglomeratie pe strazi, pe plaje si in apa;nerespectare reguli de distantare fizica si preturile de la Costinesti afisandu-le public pe Facebook. Se vede ca statul a pus turismul pe chituci si se chinuie in continuare! Pana si magazinele/marketurile si supermaketurile au produsele cu preturi mai mici decat in marile orase ale tarii; intr-un magazin de 1500 mp eram singurul turist si niciun localnic cumparator. Singurul spatiu f. aglomerat era cel de la pacanele. Cand am revazut masinile de politie si jandarmii mi-am adus aminte ca traiesc in Romania; acum la mare sunt mai multi jandarmi decat turisti.
    In rest „admir” guvernul care face numai nefacute: indeamna la razmerita populatia impotriva deciziei CCR si a activitatii unicului avocat activ al poporului; incearca sa nu respecte legea pensiilor negociind cu opinia publica ca la piata, ba chiar trimitand-o pe Violeta la inaintare care se face ca nu stie cat vor creste pensiile; mareste veniturile politistilor acordand sporuri uriesesti; indexeaza pensiile speciale;organizeaza adunari marete; da derogari pe la ambasade pentru adunari fara numar.
    PS O admir pe dna Budeanu care atrage pe Youtube multi vizitatori carora le explica pe intelesul tuturor pe ce lume am ajuns sa traim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *