Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Festivalul Național Federal „Cântarea Americii” s-a mai îmbogățit cu un roboțel din Hollywood: George Clooney

Un ignorant cu papillon, pe care o industrie de făcut bani și sclipici cum este Hollywood l-a ridicat deasupra altora, a vorbit zilele acestea despre „ura” pe care o resimte el doar gândindu-se la două guverne care au o altă agendă decât cea globalistă. Actorul american George Clooney a mărturisit de curând, luându-i pe alții ca martori „cât de multă ură şi furie resimţim cu toţii în acest moment al istoriei noastre, în întreaga lume”, cu referire directă spre regimurile „populiste” din Brazilia (președinte Jair Bolsonaro) și Ungaria (premierul Viktor Orbán).

George Clooney s-a oprit la timp

… din „mărturisirile” sale. Dacă ar fi continuat, ar fi trebuit să amintească și ce-au creat ura”, respectiv „furia” din prietenii săi ideologici aflați la extrema stângă- protestatarii din grupurile Antifa, Black Lives Matter sau „Resist” care au urinat pe statuia lui Winston Churchill, au ars Biblii în stradă, au atacat poliția, au dărâmat statui, au jefuit magazine, au chemat la dărâmarea bisericilor și au lansat manifestații antisemite.

Nu știa nimeni

… cât de puternică era conectarea lui Clooney cu viața politică, așa încât lumea de bun-simț a avut un șoc. Cu această ocazie, oamenii au aflat că, în timpul liber, George Clooney se uită pe hartă, descoperă că Ungaria este în Europa și chiar memorează ce guvern se află la putere în Budapesta.

„Activismul” lui Clooney

… și al altora din breaslă (extins eventual până spre haștagiștii cu ștaif de la Teatrul Național din București, România) sugerează că Hollywood-ul actual se îndreaptă, treptat, dar sigur, spre un statut mediocru, de pepinieră a piticilor neomarxiști. Împănat de „corectitudine politică”, de portavoci globaliste, de reguli care anulează libera competiție în artă, Hollywood se pregătește deja să arate a variantă americană pentru Festivalul Național „Cântarea României”– cel care odinioară era rulat la indicațiile familiei- dictator Elena și Nicolae Ceaușescu.

Hollywood va fi ca un Festival „Cântarea Americii”

… în care nu vor mai fi primite roluri importante în filme dacă nu vor fi lansate în eter sloganele agreate de finanțator. Așa cum face și bietul George Clooney în prezent. Altfel spus, „ura” vedetei e pe bani, îi ridică „valoarea de piață”, contul bancar dar și „popularitatea” în rândul unor elite globaliste care azi finanțează producții cinematografice de buget mare și decid ce elite actoricești „rămân”, ce elite actoricești „pleacă”.

În rest, „activismul” hollywoodian arată a propagandă

… drăguță dar și a „spirit de turmă” care, ca orice virus, se transmite de la un artist la altul, mai ales dacă finanțatorii industriei decid că e „trendy”. Spre exemplu, înainte de alegerile prezidențiale din 2016 din Statele Unite, aproape 25 de vedete de box-office au promis public, într-un emoționant demers, că vor părăsi țara dacă „populistul” Donald Trump câștigă alegerile. Trump a câștigat, dar până la urmă niciuna dintre vedete nu s-a mai ținut de promisiune și au rămas cu toții în SUA. Printre celebritățile care promiseseră că emigrează s-au numărat atunci Barbara Streisand și Cher, dar și actrița Whoopi Goldberg. Pe scenă sau în platoul de filmare, vedetele călăresc tigri, dar în viața reală unele dintre vedete sunt doar tigri de hârtie.

(https://blogtraianhoria.wordpress.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Festivalul Național Federal „Cântarea Americii” s-a mai îmbogățit cu un roboțel din Hollywood: George Clooney”

  • SUA au reprezentat ceva cand cow-boy-ii aveau pistoale la cingatoare. Acum au doar deodorante si rujuri. Te umfla risul cand vezi ce-a ajuns Hollywood-ul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *