Festivalul democrației s-a încheiat, Florin Cîțu este noul președinte al PNL

Fetișul lui Iohannis: Pupitrul alegoric

În campania din 2014, când a candidat Iohannis pentru primul mandat, cea mai grea problemă a liberalilor a fost patul. Că Iohannis a zis că merge unde vor ei, dar el doarme doar în patul lui din Sibiu. Mai în glumă, mai în serios, unii au propus patul alegoric. Adică, să care prin țară patul din Sibiu în care doarme Iohannis. Cu chiu și vai, a reușit să depășească această nevoie.
Cum pentru al doilea mandat nu a fost cazul să bată țara-n lung și lat, acum, în campania pentru PNL, s-a ivit fetișul cu pupitrul alegoric. Că e în câmp, că e în stradă, Iohannis trebuie să stea rezemat de ceva.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog