Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Filme absurde cu „political correctness”: pe 26 mai 2020, o agenție a Națiunilor Unite (UNHCR) recunoștea că majoritatea migranților ilegali sosiți în Europa dinspre Africa nu se califică pentru „azil politic”, iar pe 31 mai, altă agenție a Națiunilor Unite (UNODC) anunța că 650000 de migranți ilegali africani așteaptă în Libia ca să se îmbarce pentru Europa

Într-o perioadă în care au dispărut milioane de locuri de muncă în statele Uniunii Europene, iar organizația pan-europeană încearcă să își revină din șocul imens produs de pandemia Noul Coronavirus, diferitele agenții de „corect-politici” de la Națiunile Unite (ONU) continuă- fără să facă vreun efort vizibil pentru găsirea unor soluții, să promoveze una dintre obsesiile importante ale „cluburilor” globaliste din New York sau Bruxelles: migrația ilegală dinspre Africa (prin Italia și Spania), respectiv dinspre Asia (prin Grecia) spre Europa. Aceasta, în ciuda faptului că au avut toate condițiile în ultimii ani, să intermedieze rezolvarea acestei probleme „la fața locului”, în țările „de plecare” a migrației, și nu „la sosire”.

Pe 26 mai 2020, Înaltul Comisar

… pentru Refugiați al Națiunilor Unite (UNHCR- lb. engl. orig.)- Biroul Europa, Vincent Cochetel, admitea că 70% dintre migranții aduși cu vapoarele ONG-urilor prin Marea Mediterană nu se califică pentru protecție internațională: altfel spus, într-o proporție uriașă, cei aduși în Europa prin Marea Mediterană sunt migranți „economici”, cu aplicații de azil care ar fi eșuat din start și care ar fi trebuit returnați în țările de origine.

În mod șocant,

… doar cinci zile mai târziu, o altă agenție a Națiunilor Unite (Birou pentru Droguri și Criminalitate- UNODC lb. engl. orig.) anunța că 650000 de migranți ilegali din Africa așteptau îmbarcarea spre Europa, pe coastele Libiei. Pe scurt, Națiunile Unite, Libia (un stat devastat de război civil) și Italia, Malta respectiv Spania, care „recepționau” migranții „salvați” de ONGuri, tolerează de ani de zile pe banii contribuabilului european, o situație a absurdului: știind că migranții sunt „economici”, ei încurajează totuși aducerea lor ilegală lor în Europa prin ONG-uri obscure (după un drum riscant pentru securitatea lor) pentru ca ulterior să analizeze cererile de azil, să le respingă și să-i trimită înapoi.

Punând cap la cap aceste două știri

… vom afla de ce Statele Unite, cel mai important donator internațional, a încetat în ultimii doi ani finanțarea unor agenturi ONU: Organizația Națiunilor Unite a devenit vizibil un club de aflători-în-treabă, cu mare nevoie de reformare. Pe românește, dacă unul sapă o groapă în grădină la ONU, întotdeauna va sosi altul din urmă ca să o astupe.

În viața reală

… majoritatea celor ajunși ilegal în Italia sau Spania au plecat mai departe spre state considerate „mai bogate” (Franța, Germania, Suedia, Olanda, Marea Britanie ș.a.) sau chiar și-au continuat traiul fără să își înregistreze sosirea în țară la vreo autoritate locală. Din Italia, Suedia și Franța până în Olanda, Spania și Germania, globalismul, și „franciza” sa mai săracă și mai proastă, neo-marxismul, nu a creat lideri politici, ci doar o generație de roboței amorsați cu cheia, care se pricep cel mai bine la slogane pentru probleme, nu și la soluții pentru probleme.

Ignorând vădit ceea ce cred națiunile 

… guvernele cvasi- neomarxiste din Italia (Matteo Renzi și ulterior Giuseppe Conte), respectiv Spania (Pedro Sanchez) au invocat suficient de frecvent conceptul de „solidaritate europeană” cu migranți slab identificați, dar sosiți în număr mare dinspre Libia, pentru ca azi, acest termen să eșueze într-un limbaj- de- lemn: mai mult, liderii din Italia, Spania, Malta sau chiar de la Comisia Europeană au încercat externalizarea unei probleme (pe care tot ei au tolerat-o după anul 2000) solicitând „redistribuirea” migranților pe teritoriul Uniunii Europene.

În plus, aceiași politicieni europeni

… și partidele care i-au propulsat (în majoritatea lor cripto-socialiste), nu au luat în seamă informațiile serviciilor speciale potrivit cărora, există vase de salvare ale ONGurilor din Marea Mediterană care sunt doar „taxiuri maritime” pentru migranți, că există ONG-uri care i-au preluat direct de la traficanți libieni de carne vie sau că printre solicitanții de azil se află infiltrați „operativi” ai grupurilor teroriste din Africa sau Asia. Primejduind siguranța migranților- sosiți în Libia după un drum lung, dar și securitatea continentului Europa (prin acceptarea unei migrații necontrolate), „elitele” Uniunii Europene dovedesc că încă se află la o prăpastie distanță de națiunile lor și sugerează că lucrează, mai degrabă, în beneficiul unei agende finanțată eventual prin câțiva globaliști.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *