Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Firea: Dacă eu sau un om din subordinea mea am fi făcut o afirmație similară, eram linșați!

Nemernicie “de dreapta”! Dacă nu este demis urgent, înseamnă că asta e politica nouă față de cetățeni! Acest domn impertinent, care îi umilește pe bucureșteni, este membru PNL sectorul 1. Se numește Claudiu Crețu și a fost uns de Nicușor Dan director peste instituția care trebuie să asigure apă caldă și căldură. Nu numai că nu și-au respectat promisiunea din campania electorală, de a avea agent termic pe 28 septembrie, dacă va fi ales primar Nicușor Dan, dar nici nu sunt în stare să înlocuiască țevile vechi, să facă revizii în timp util, să rezolve avarii urgent, dacă tot s-au cocoțat în astfel de funcții cu maximă răspundere!
Prin munca mea și a echipei mele au pe tavă 300 milioane de euro pentru reabilitarea rețelei de termoficare. Nu au fost în stare să aducă măcar 1 euro în plus, în acest an, dar nici să cheltuie în beneficiul cetățenilor suma obținută de noi.
Este din rău în mai rău în Capitală!
Dar primarul își consumă timpul și se răfuiește prin instanțe, ca pe timpul când era ong-ist, cu te miri cine. Asta e treaba lui de primar? Sunt instituții ale statului!
A fost ales să rezolve probleme : termoficare, transport, spitale, investiții, poluare, curățenie, persoane vulnerabile.
Toate sunt înghețate!
Cred că omul nu a aflat că este primar!
Se joacă de-a tribunalele pe banii cetățenilor din București!
Cât despre “distinsul” domn care îi îndeamnă pe bucureșteni să-și cumpere calorifere electrice și boilere, nu pot spune decât că exprimă exact modul odios de a gândi al celor de la putere față de românii din toată țara, nu doar din București.
Dacă eu sau un om din subordinea mea am fi făcut o afirmație similară, eram linșați! Și pe stradă, și pe FB…
Niște șmecherași ajunși în funcții prea înalte, comparativ cu statura lor profesională și morală!
Acest penelist Crețu, prieten cu Orban, a fost și director la Elcen, pe timpul premierului Ludovic Orban. Adică instituția din subordinea guvernului care nu și-a modernizat CET-urile și din cauza căreia sunt mari pierderi pe rețeaua de termoficare – pierderi suportate tot de către bucureșteni!
Cu astfel de oameni fără scrupule în poziții cheie, nici nu este de mirare că în București e un dezastru din toate punctele de vedere! (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Firea: Dacă eu sau un om din subordinea mea am fi făcut o afirmație similară, eram linșați!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *