Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Firea: Pentru mine și sute de mii de bucureșteni, USR-Plus și Orban înseamnā Nicusor si Clotilde

Nu particip la mascarade, în general! Nu voi fi niciodata la remorca incompetentilor! Ce întelegeri sā fac cu cei care patroneazā dezastrul din Bucuresti si din marile orase? Pentru mine si sute de mii de bucuresteni, USR-Plus si Orban înseamnā Nicusor si Clotilde!!!
Adicā: dublarea si urmeaza triplarea pretului la transportul public, eliminarea subventiei pentru agentul termic – deci facturi uriase -, gunoaie, sobolani, tântari, mirosuri pestilentiale, lāsarea spitalelor fara finantare, lipsa de pregatire a scolilor pentru noul an de învātamant, abandonarea santierelor pentru construirea de poduri, pasaje, supralargiri, taierea plātilor de supravietuire pentru persoanele cu dizabilitati, blocarea tuturor investitiilor din Capitala, somaj, lovituri succesive date mediului de afaceri!
Cu cine sa ma aliez?
Mofturile cui sā le cred si sa le inteleg?
Pe ale unora care i-au inselat si pe cei care le-au dat votul?
Pe cei care isi bat joc, prin reprezentantii lor, de bucuresteni si de locuitorii marilor orase, unde “au castigat” din soft alegerile?
Niciodata!
Rāul din politica se elimina rand pe rand!
Textul Motiunii de cenzura al echipei social-democrate este corect, argumentat, profesionist! Acesta trebuie votat! Se refera la situatia economica actuala a tarii si la scaderea nivelului de trai.
Vinovati sunt toti cei de la putere, deci si cei care o fac acum pe imaculatii!
Minciuna are intotdeauna picioare scurte! (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Firea: Pentru mine și sute de mii de bucureșteni, USR-Plus și Orban înseamnā Nicusor si Clotilde”

  • „Firea: Pentru mine și sute de mii de bucureșteni, USR-Plus și Orban înseamnā Nicusor si Clotilde”
    04/09/2021
    Noroc, doamna Firea,ca „te-ai luptat vehement”,cu atata patos, la toate iesirile tv si pe unde ai apucat, incat acum ii cunoastem si noi „in toata maretia si splendoare lor”. Fara „lupta acerba” a dvs ne-ar fi fost imposibil. Felicitari !!!!!!!!
    Ce s-a ales de munca depusa de dumneavoastra ca primar general ?????? Nu-i pacat ????????
    A…. de ce nu mai apari in public, sa-ti spuna lumea si prin viu grai despre „preformanta”, si numai pe „net”, pentru ca nu toti au internet ???? Sa-i auzi…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *